2. novembril startis Narva-Jõesuus kolmas ainulaadne toidufestival eksootilise nimetusega “Silm suhu!”
Inimesed
7. november 2017, 18:09

Vaata, kuidas tähistas oma sünnipäeva TMW peakorraldaja Helen Sildna! (29)

2. novembril startis Narva-Jõesuus kolmas ainulaadne toidufestival eksootilise nimetusega “Silm suhu!”.  Vaata ja imesta, milliste hõrgutistega poputasid oma külalisi tublid Eesti peakokad ning kuidas tähistas oma sünnipäeva "Tallinn Music Week” peakorraldaja Helen Sildna! 

Toidufestivali avadinee toimus itaalia restoranis “Gioventu”, mis paikneb hiljuti remondi ja kapitaalse uuenduskuuri läbinud SPA-hotellis “Liivarand”. Restorani peakokk Jevgeni Jermoškin poputas avaõhtusöögi külalisi marineeritud silmudega õrnas sinepikastmes kõrvitsa-fenkolitartariga. Romantilise meeleolu lõi õhtusöögile teemas oleva nimetusega loominguline kollektiiv – Gourmet Duo.

 

Olgu öeldud, et duo ei jäänud peo ainsaks muusikaliseks külaliseks.

Põhja-Euroopa suurima ja mitmenäolisema muusikafestivali "Tallinn Music Week” peakorraldaja Helen Sildna tähistas koos sõpradega Narva-Jõesuus oma sünnipäeva. Tema ilmumine Ida-Virumaale oli seotud võimsa projektiga, muusikafestivaliga "Narva is next”, mille toimumine on planeeritud 2018.aasta sügiseks endise Kreenholmi tekstiilivabriku territooriumil.

Laupäeval toimus kaubanduskeskuses “Fama” aga üritus “Salajane nädalavahetus”, kus Narva kohviku “Muna” ja Tallinna “Linnaküla resto” peakokk, Eesti kõrgetasemelisel kulinaaride konkursil “Aasta kokk” kaks aastat teise ja kaks aastat kolmanda koha vääriliseks tunnistatud, “salajase roa” retsepti autor Aleksandr Nikoškov valmistas selle ürituse raames oma retsepti järgi külastajate silme all degusteerimiseks 100 portsionit delikatessi.

Ida-Virumaa kohvikud ja restoranid kavatsevad gurmaane silmutoitude erimenüüga rõõmustada kuni 12. novembrini.

Silmupäevade lõpuüritus aga, üllatuslik “Baaris on ainult tüdrukud” toimub juba sellel reedel Meresuu SPA & Hotelli lounge-baaris “Red Rose”. Meessoost isikuid sellele õhtule ei lubata. Inimkonna kaunimat poolt ootab sel õhtul sütitav barmen-show „Shake& Shuffle”, piduliku riietuse limiteeritud kollektsiooni esitlus “LOFT Showroom” butiigilt ja eksklusiivne show-programm “Diego Hot Mulatto” meestelt. Õhtu muusikalise meeleolu loob populaarne DJ JONVS.