Aivar Riisalu Foto: Stanislav Moškov
Eesti uudised
7. november 2017, 17:25

AIVAR RIISALU: ministriks ma ei kõlba, ma tean oma taset (26)

Tulevane Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu ministriametile ei mõtle ning Yana Toomiga luurele ei läheks. Küll aga ootab Riisalu sellise poliitiku esile kerkimist, kes langetaks riigis julge otsuse, et inimesed hakkaksid tööandja asemel ise tööjõumakse maksma.

Riisalu ütles ERRi uudisportaalile antud usutluses, et kui Jüri Ratas talle kolmapäeva õhtul pärast AK-d helistas, siis tal oli aega mõelda 24 tundi.

„Eks sellised erakonna vahetused ongi valusad. Keegi ei küsinud Keskerakonna käest midagi siis, kui ma riigikogu liikmena IRL-iga liitusin. Ma vabandasin ka siis ette ja taha. Ma ei suutnud tollal Savisaare käitumist enam aktsepteerida. Praegu midagi sellist kaalukausil polnud. IRL pole mulle midagi halba teinud, ma lihtsalt võtsin vastu uue väljakutse. Inimene elab ühe korra, ma olen 56-aastane. Minu aeg hakkab ka ümber saama ja inimlikust seisukohast vaadatuna, ma ei peakski täna enam tööl käima, vaid võiks rahulikult põldu harida. Arvatakse, et ma läksin raha pärast abilinnapeaks. Mul ei olnud mingit nälga. Hästi kuri ja ebaobjektiivne on Eesti ühiskond,“ märkis ta.