Tele

Rita Rätsepp: meedias kajastuvad skandaalid võivad mõjuda ühiskonnas puhastustulena (10)

LISA KOMMENTAAR

paluks näidet7. november 2017, 12:38
skandaali kohta, mis tõi positiivse resultaadi.
G7. november 2017, 11:33
See olekski nii kui euromass poleks immuunne aususe vastu.
jj7. november 2017, 10:53
artikli pealkiri on õige juhul jkui skandaalid vahetevahel, kjord kuus lahvataksid. Aga vaata meie MEEDIAT - see pioelgi muud kui skandaalide treimine iigast võimalikust asjast.
Küllap see on meie ajakirjanike arenematus, oskamatus näha elu, uudised tegelikkuses. Sellist ajakirjandust emeie ajakirjanikud teha ei oska. Haridus, haritus olematu ja ometi annavad "kõgkoolid" diplomeid välja. Skandaalide treimise meistritele nn. meedias.
Meelis Kuusik7. november 2017, 00:08
„Aeg-ajalt meedias kajastuvad skandaalid võivad mõjuda ka ühiskonnas" labasusi ja amoraalsust lubavana, sest tänapäevane demokraatia lubab võrdsust - mis on lubatud ühele (ja seda enam nn eliidile), see on lubatud ka kõigile teistele
sellest inimesest hoiaks ma eemale, eriti kuna ta on psühholoog6. november 2017, 23:20
mulle tundub võlts.
Miks, ei tea.
Lihtsalt tunnen.
Mina võtan oma elu sellisena,nagu ta on.Ja kõigil pole vaja kõike teada.Kuid siisiki on elus ette tulnud hetki!6. november 2017, 22:07
Täpselt,olekski juba aeg teha elu üks suur muudatus.Vaadata üle,mis on elu jooksul oluline ja mis mitte.Enne mõtlen hoolikalt kõik järgi.Et mis on kõige õigem samm ja mis on vale samm.
eraomand6. november 2017, 21:24
Võtame või tänase Kuuuurija. Arvan, et peale tänast ma seda saadet enam ei vaata. Ja mitte nende inimeste pärast, keda Katrin seal n.ö puhastas, vaid selle s itavahu pärast, mida ta oma saates üles klopib. Ma ei taha enam midagi tehagi, minu elu on minu enda asi ja ise vaatan, kuidas ma suudan seda elada, või ei suuda. Pole teiste asi. Mina pole mitte kellegi eraomand, ka ühiskonna ja riigi oma mitte.Katrin läheb üle piiri.
Lust on labane 6. november 2017, 22:19
Lustikummut vaid mõnitab isegi maakaid.
Mulle lõi ta vastu kui kuskil antsla lähedal läks nn maabaari ja irvitas pidutsejate üle.selge see et sealkandis pole tööd jne
Kummutile tuleb kõik kunagi bumerangina tagasi.
pigem6. november 2017, 19:37
Hoidke oma räpased saladused endale, muud enam polegi kui üks musta pesu pesemine meedias, ei taha enam neist kuulda ega neist lugeda, lõpetangi ära ka viimasena tellitud ajalehe tellimise, Uuest aastat enam ei telli, muud pole kui reklaam ja "staaride ja staarikeste" räpane elu, millega lehtede läbimüüki püütakse suurendada, aga ei, loobun ajalehtede tellimisest.
Puhastus6. november 2017, 18:44
Ma arvan, et jutt on õige. Olen ka hakanud analüüsima meedias kajastunud uudiste taustal prostitutsioonist, ahistamistest jms, et palju parem on elada üksi, oma rahulikus mullis, kord-kaks nädalas teen käsitööd ja elu on odav ja murevaba. Minu arvates olekski juba aeg, et mehed ja naised elaksid eraldi - poleks suguhaiguseid, stressi, mehed ei kulutaks raha ja naised ei peaks pidevalt meeste rumaluste üle näägutama. Lapsi saaks kunstliku viljastamise teel ja elu oleks lill mõlemale poolele.