Foto: Erlend Štaub/ Teet Malsroos
Tele
6. november 2017, 15:37

Peeter Volkonski Valter Soosalu näosaate paroodianumbrist: nina oli liiga väike, aga muidu oli väga hästi! (7)

Eilses näosaates sai näha taas väga tugeva tasemega ja täpseid paroodianumbreid. Valter Soosalu ülesandeks oli kuuendas saates parodeerida vanameistrit, muusik-erudiiti vürst Peeter Volkonskit. Mees jäi ise Valteri etteastega suurepäraselt rahule.

"Kõik meeldis, tubli poiss! Hästi tehtud, hästi tabatud, hea lauluvalik. Grimeerijatele etteheide: nina oli liiga väike!" naeris Volkonski.

Mehe arvates suutis Valter suurepäraselt nii tema karakterit kui häält tabada.

"Eriti meeldis loo valik, et teha sellest, mis iseenesest oli justkui paroodia ja naljanumber, sellest teha veel selline number, see oli tõesti väga tore," sõnas ta. 

Ka näosaate kohtunikel oli Soosalule vaid kiitvaid sõnu jagada: 

"Sa oled üks uskumatut andekas inimene. Tundes ise aastakümneid Volki, kui sa ilmusid, see kuju, täpselt üks ühele. Nii täpne! Kogu see füüsis ja kõik see oli täpselt õige. Aga mida ma seal teatrikoolis õppisin, kui tulevad sellised poisid ja teevad sellist asja...," oli näitleja Rita Rätsepp noormehe etteastest täiesti sõnatu. 

"Kui sa suu lahti tegid, ma saingi aru, et see ongi Volki hääl. Füüsis ka, ise noor inimene, aga mängisid väga lahedalt tema olekut, kus ühelt poolt püüdlus jalul püsida ja teisalt sisemine tahtmine räigelt panna," lisas Olav Osolin.

Kahjuks saadet Soosalu Volkonski kehastamisega ei võitnud, võidu napsas tema elukaaslane ja kallim Marta Laan, kes tõestas Florence Jenkinsit kehastades, et oskab väga hästi ka halvasti laulda.