Foto: fotokollaaž/ Reuters/ Õhtuleht/ YouTube
Tele
6. november 2017, 10:29

VAATA JA KUULA | Kelleks kehastuvad näosaate osalised järgmises saates?

Kuuenda näosaate võitis taas Marta Laan, kes on ka üldtabeli liidriks tõusnud. Vaata, kes kehastub kelleks järgmises näosaates! 

Hele Kõrve - Jennifer Lopez

Helel tuleb lühike kleit ja tantsukingad kapist välja otsida, sest teda ootab ees särtsaka latiino parodeerimine.

Bert Pringi - Voldemar Kuslap

Berdist saab paljude eestlaste lemmik, vanameister Voldemar Kuslap.

Hanna Martinson - Kiri Te Kawana

Kui oma vapustavalt kõlavat ooperihäält on saanud saates demonstreerida nii Hele kui Marta, on kord jõudnud Hanna kätte, kes peab kehastuma Uus-Meremaa säravaimaks sopraniks Kiri Te Kawanaks.

Andres Dvinjaninov - Mart Sander

Praegu on küll väga kahju, et Mart Sander enam näosaadet ei juhi, sest tema reaktsiooni sellele, kuidas Andres teda parodeerib, oleks tahtnud iga televaataja näha!

Valter Soosalu - Phil Collins

Valteril on au kehastuda üheks tema enda lemmikartistiks ning 90ndate üheks andekaimaks Briti artistiks, Phil Collinsiks!

Daniel Levi Viinalass - Marvin Gaye

Kui Daniel pani juba eelmises saates oma naisfännide kehad erutusest värisema, siis seksapiilsusest pakatava Marvin Gayena läheb asi täiesti käest ära...

Elina Born - Marju Kuut

Eelmises saates täiesti hullumeelse punkiprintsessina kohtunikke vapustanud Elina saab järgmises saates ektsentriline Marju Kuut.

Maria Listra - Marta Laan

Ei ei...ikka vastupidi! Martast saab Maria! Kuna neiud on tõesti nagu sünnitusmajas lahutatud kaksikud, ei ole grimmikunstnikel järgmises saates väga palju tegemist. Aga eks ole näha, kuidas Marta oma doppelgängeriga maha saab!