Foto: Erakogu
Tele
5. november 2017, 19:39

TV3 VIDEO | Asenduskodu lastele spordipisikut süstinud Raivo E. Tamm: pisar oli silmas neid lugusid kuulates (1)

Meie praeguse teatrimaailma üks suurimaid spordimehi Raivo E. Tamm käis spordipisikuga nakatamas ka Tudulinna asenduskodu lapsi. Üheskoos peeti maha üks tore spordipäev.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar ütles, et asenduskodulapse elu paremaks mõistmiseks otsustati teha üheskoos IRONMAN korraldusmeeskonnaga külaskäik Tudulinna asenduskodusse. Üks külastuse eesmärkidest oli, et ka IRONMAN triatloni korraldajad saaksid parema ülevaate sellest, miks Lastefond heategevusjooksuga just asenduskodulastele annetusi kogub. “Et see kõik aga lõbus oleks, siis otsustasime korraldada külaskäigu teises võtmes ehk ühise spordipäevana,” rääkis Saar.

Karis Mugamäe, Tudulinna asenduskodu juhataja ütles, et Lastefondi abil on nad saanud palgata spetsialisti lastele psühholoogilise toe pakkumiseks ning neil on hea meel, et Lastefond ja IRONMAN võistluste korraldajad jätkavad koostööd lähiaastateks.

„Koostöös Lastefondiga oleme korraldanud heategevusjooksu ning aidanud koguda annetusi Tudulinna asenduskodu jaoks. Soovime koostööd jätkata, et kolme aasta jooksul aidata koguda kõigi asenduskodude jaoks rohkem toetust“, ütles Ain-Alar Juhanson, IRONMAN sarja Eesti võistluste peakorraldaja.

Raivo E. Tamm ütles, et head teha võib mitmel moel, olgu annetuse kaudu või hoopis valmistades samamoodi mõni eriline üritus, minna lihtsalt külla või tähelepanu pöörata erineval moel asenduskodu lastele ja kõigile, kes abi vajavad.

Vaata rohkem videost!