Õhtulehe horoskoobid

Mida arvad selle saate võitja Alisa etteastetest?

TV3 VIDEO JA GALERII | „Eesti selgeltnägijate tuleproovist“ pidid lahkuma Kalle ja Mari-Liis (42)

LISA KOMMENTAAR

jj4. november 2017, 09:05
milleks sõimelda ja halvustada. Jah, nõiakestel ei õnnestu , kuid vaataja peaks olema arusaaja - neil siiski rohkem võimeid kui televaatajatel. nad on kõik algajad, las proovivad oma arvatavaid võimeid. Alina on muidugi klass kõrgem, kuid maksab selle eest alkoholilembusega, mis teda tõenäoliselt aitab selgeltnägemises ja lõdvestumisel. Kas tal on tagasiteed?
Võtkem siis seda saadet meelelahutusena ja olgem heatahtlikult uudishimulikud. Või siis vaatame parem teisi "väga häid" saateid. Jätkem oma kurjus enda sisse ja ärme valame seda saateosaliste peale.
nelk4. november 2017, 08:10
Milleks Ervin Hurt sinna saatesse läks? Tal ju oma Jututuba. Vahel, kui keskpäeval vaba aega on, vaatan seda jututuba. Armas mooses küll! Ervin: "Vaadake, proua, te ju alles noor inimene ju! Kuuskümmend pole mingi vanus. Tahate, ma saadan teile energiaga laetud võlukreemi, mille ma Indiast tõin." Helistamise minutihind on peaaegu 2 eurot. Kahtlemata on tal psühholoogia-alaseid teadmisi, inimeste ärakuulamis- ja mõjutamise oskus, ehk tajub ta ka mingeid võnkeid ja energiavooge, kuid selgeltnägija ta küll pole. Tõelised selgeltnägijad on sageli ise oma võime tõttu õnnetud. Ei tahaks ju hukatust ette näha, teades, et selle vastu ei aita miski. See, mis telekas toimub on show.
shirashikkur3. november 2017, 14:23
Vastuseks "mõttetu saatejuht" (07:37, 3. nov 2017) kommentaarile.
Ma ei oleks nii karm. Võrreldes eelmise hooajaga tänavune on märksa parem pea igas elemendis. Liiv täidab oma koha saatejuhina ka ära, sest ega kedagi paremat eriti võtta polegi ja eelmise hooaja nn külalissaatejuhid vennad mustkunstnikud Veberid midagi paremaks ei teinud. Kuigi ka see oli kopeeritud vene saate põhjal, kus vennad Safronovid kaassaatejuhtideks. Ja seesama saatejuhtide tagantkiirustamise häda on ka vene saates. Ning kõrgemal tasemel sensitiividel ei vene ega eesti saates pole sellega probleemi, üksnes nõrgematel on see heaks ettekäändeks, et ei anta piisavalt aega keskenduda.
Arvatavasti kui poleks Liivi, siis poleks ka üldse seda saadet, temal on vähemalt tahtmine seda teha. Katsed on läinud ka üldiselt huvitavamaks ja midagi pole teha, eeskujuks tulebki võtta vene saade, kus katsed on huvitavad. Eesti saate puuduseks on veel see, et pole eriti suudetud leida selliseid teemasid, mis üleriigiliselt kõiki kõnetaks, vene saates on neid rohkem, erinevate ajalooliste sündmuste ja isikutega seotud asju, aga ka suuremate katastroofidega, millest kõik läbi meedia kuulnud. Eesti on muidugi väiksem, aga oleks ka meil leida selliseid sündmusi, mida lasta uurida. Eelmisel hooajal oli see Kohtla-Järve nelikmõrva lugu. Mitmed on soovitanud saatemeeskonnale, võtta uurida Hardo Aasmäe kahtlane surm, aga ju siis ei julgeta seda mingitel põhjustel teha. Võidakse ettekäändeks tuua, et lähedased ei soovi avalikult seda niimoodi lahata, aga kuna tegu on nagunii avalikkusele ülituntud isikuga, siis mõne lähedase vastuseis ei peaks isegi olema takistuseks. Pigem jätab mulje, et lähedastel on midagi varjata. Loomulikult oleks vaja ka selle müüdi murdmiseks, et sensitiivid uurivad vaid mingeid vanu asju ettekirjutatud stsenaariumi järgi, lasta uurida ka mõnda värsket kadumisjuhtumit, mõrvajuhtumit vms.
pensionär3. november 2017, 13:23
Ootasin seda saadet ja nüüd on saanud sellest paras jant...Kui ikka ei ole õigemaid tegijaid ,siis selliste amatööridega ka pole mõtet katsetada, äkki mõni asi ka toimib...Ervin on mind ka üllatanud ja seda positiivselt..Eilne saade oli lausa tobe..., kahjuks teist sõna ei leia ja rohkem ei vaata.
mind häiris see musta peaga õde, see lauljatar3. november 2017, 12:49
tahtis nii väga ise esineda ja kaadrisse saada.
Räägib kõva häälega: mine-mine edasi, nüüd pööra vasakule, jää seisma, vaata alla.
Ikka ei saa aru, et selgeltnägijad loevad mõtteid ja nii ta läkski juhatuse järgi. Siis kekkas, et oi, kui tubli jne. Nõme.
Mind üllatab Ervin.
Jututubades tema maine on minu silmis pidevalt langenud.
Aga siin on ta puhtalt omas elemendis. Tal on oma rada ja seda ta valdab.
Soovin edu, Ervin!
udukas3. november 2017, 11:07
Kogu see ju...ra on võlts ja suur nõme...dus.
arvamus3. november 2017, 10:41
Alisa on seal ainuke, kes selgeltnägijaks kvalifitseerub, teised panevad pidevalt mööda.
3. november 2017, 10:58
kuidas on see lubatud, et alkoholi tarbinud isik osaleb saates.
to /3. november 2017, 13:53
Palju on Eesti filme, kus alkot ei tarbita, Kanal 2 uudistes pidevalt näidatakse joomist jne., vaba inimene vabal maal, miks ei tohi ja ilmselt on tal igav, sest ligilähedaseltki sarnasel tasemel osalejat pole.
oo4. november 2017, 08:56
ju talle on siis vaja , alkohol aitab . Ja mis selles siis ikka nii halba on. Mulle tuleb koju iga nädal järjepidevalt hunnik kaubanduskettide alkoholireklaame. Kas ma peaksin häbenema, kui neid reklaame tahan kohe järele proovida nii palju kui rahakott lubab. Milline silmakirjalikkus ühiskonnas - alkoholireklaam lubatud, kuid alkoholi tarvitada on halb!
nõid3. november 2017, 09:57
mustad juuksed ja huuled, halloweeni riietus koos kontide, trummi ja magistrikraadiga - kuidas sa sellise tola välja hääletad. tühja neist võimetest.
3. november 2017, 15:57
kas seesama, kes saatis "limpsiva deemoni" minema sinna kus neid "toidetakse".
Priit3. november 2017, 09:40
See hooaeg on mõnes mõttes haledam. Sest nad ei oska enam näidelda või nad ei viitsi enam. Miks ma nii räägin - ka kõige suurema tahtmise korral seda kõike uskuda, reedavad nad ise saates, teevad puust ja punaselt ette, et see kõik on lavastus, isegi seda ei varjata enam. No kes sellest aru ei saa on küll laus pime, mille üle ma ei imesta. Inimestel on kadunud võime näha asju loogiliselt ja nagu nad on. Ime, et te olete loobunud uskumast jõuluvana ?! Sest väikesena oli tõestus olemas, kink ilmus kuus ealla, mis tõestus teil praegu on ? Polegi, ainult see telelavastus (teater) . Ka pealtnägija ühes saates salakaameraga - kõik selgeltnägijad panid nii mööda kui vähegi üldse võimalik on. Tulge maapeale nagu :)
3. november 2017, 10:43
Isegi Alexander Sheps jäi oma "teadmistega" Eestis olles vahele, kui pistis ajakirjanikule tsitriinikivi pihku, öeldes et ta kilpnääre on haige, sest ta näeb selle ümber punast värvi. Kurgutšakra funktsioon ongi eneseväljendus, kommunikatsioon ja punane värv ei tähenda haigust, vaid on energia ja aktiivsuse värv (nagu ajakirjanikule kohane) ning tsitriin ei kuulu kõritsakra juurde.
to /3. november 2017, 11:04
Sheps teeb otsuse intuitiivselt, mis alust on arvata, et see vale oli, alati on erandeid, kõigile ei mõju kõik vahendid kaugeltki ühtmoodi.
3. november 2017, 11:45
Sheps õppigu värvide tähendused selgeks, siis ei lähe tema "intuitiivsed otsused" mööda.
Lihtsalt siiralt.3. november 2017, 09:38
Minule saade meeldib. Liiv võiks tõesti vähem segada,sellest pole ju abi kui ta aina utsitab neid .Alisast on veidi kahju ,ta ise ju ka õnnetu inimene , pigem teised saates osalejad võiksid teda aidata.Ja ma ei mõista miks oli vaja nii avalikult alandada inimest .nii mõnigi asi võiks jääda kaadri taha .Kas me ikka olema ise nii valged ,puhtad ja pehmelt karvased ,ega vist .Mina soovin neile kõigile head vastupidavust ja meelekindlust ja leida see õige rada kui oled veel teelahkmel.
no see liiv läheb järjest tumbamaks, omal küll silmad põlevad, aga see juba näitab midagi3. november 2017, 20:33
panna kasti kivi ja banaanid ja selgeltnägija peaks ära tundma, mis seal on.!!!
Teiseks:
tuua ajaloomuuseumist mingid pealuud??? Kuidas seda lubati?
See loob talle sellise karma, et siga ka ei söö. Aga tema ei taipa midagi ja "ikka rõõmus".
Luustike väljakaevamistel on saadud sellist jama kaela, et anna olla.
Tema tassib särasilmi kolpasi kaenlas.
Raivo3. november 2017, 09:36
Mina ei näe küll probleemi selles, et see neiu klaasi või paar veini joob, enne saadet, tegemist pole ju autojuhtimisega, samas näeme me iga päev, kuidas üks alkohoolik juhib tervet Euroopa liitu, vot see on minu arust probleem.
...3. november 2017, 09:11
On meil ikka aasta 2017???
mul ka silmad3. november 2017, 08:28
Kalle oleks pidanud tingimata saatesse jääma.Tema näeb rohkem kui teised oma elukogemuste tõttu.
Huvitav on näha ja kuulda viina uimas zombi neiu arvamusi ,kes on enamus ajast teisel pool keha piiri.Tõsiselt seda saadet võtta ei tohi.Mängulust on omal kohal.
ain3. november 2017, 08:25
tehke saade sellest kuidas paljastavad selgetnägijad kommunistide tegevuse endises kommunistlikus eestis! nagu lauristini -ansipi-nestori -kallase-ja teiste tegemisi
ühes Venemaa saates uuriti Leninit.3. november 2017, 08:39
Lenin pidavat praegu naeru kihistama ja öelnud - näe, tegin eksperimenti, ja see õnnestus !
583. november 2017, 08:07
3. november 2017, 08:03
Miks Liina sisse jäi? Minu arust on ta selgelt teistest nõrgem ja pakub huupi. Välimuse järgi pole mõtet sees hoida. Saade muutus kohe magedaks minu silmis
mõttetu saatejuht3. november 2017, 07:37
häirib see, et kogu aeg Liiv segab vahele. Selgeltnägijal on võimatu keskenduda. Väga palju kopeerib onu Liiv vene selgeltnägija saateid ja labane käitumine.
Kommin uuesti ,ei lastud läbi 3. november 2017, 07:37
Ühesõnaga ,jumala absurdne saade .võib tulla joobes saatesse ja midagi ei juhtu .Lihtsalt naera puruks .Saatajuht ise nii elevil .
3. november 2017, 07:50
ma arvan, et ta on alati joobes olnud.
Priit3. november 2017, 09:36
Jumal küll, see klaas veini, hull asi nüüd. Ega see mingi riigikogu infotund pole, isegi seal on norm, kui klaas sees.
Raivo to "Kommin uuesti ,ei lastud läbi"3. november 2017, 12:30
Aga mis siis sinu meelest peaks juhtuma?! Riigikogujad "turgutavad" ennast päevast päeva puhvetis, eriti ööistungitel ja midagi ei juhtu, peale selle, et riik kisub kiiva, selle pärast peaks muretsema, mitte mingi selgeltnägijate saate pärast.
maamees3. november 2017, 07:35
Tõestage,et olete selgeltnägijad ja aidake Pärnus kadunud Johannes üles leida.
3. november 2017, 11:05
aga seda nad ei suuda, sest mingeid selgeltnägijaid pole olemas, puhas teater ja inimeste lol...litamine. Ühtegi kadunud inimest nad leidnud ei ole, sest seda ei olegi võimalik mingi selgeltnägemise abil teha. Täiesti arusaamatu on, miks sellist jama tehakse ja nii madalale langetakse, et püütakse inimesi uskuma panna, et on olemas selliseid inimesi, kes suudavad teiste minevikku näha ja surnutega kontaktis olla. Surnu ei saa ju enam vastata, kas see on õige või vale. Ja kui seda saadet vaadata, näeb ja saab tark inimene aru, et kõik see on kokkumäng teatud osalejatega.
Jumala absurdne saade.3. november 2017, 07:35
Tullakse veini lõhnadega saatesse ,järgminekord võib tulla tableti laksu all ,ja midagi ei juhtu ,Saade propageerib alkoholi joomist ,Noaga surnuaial ja maasse lüüa ,no jumala rõve kas saatele pole ka midagi püha .
lugeja533. november 2017, 06:13
See saade on lihtsalt tehtud müügiks ja kunstlikult on tehtud Alicest see selgeltnägija.Kui ta nii selgeltnägija on,siis otsigu oma teadmistega Pärnus kadunud noormehe asukoht ülesse..
3. november 2017, 11:56
et sina ütlesid otsigu, siis peab sulle tõestama?
Sa ju hullem, kui isehakkanus selgeltnägija, sa oled isehakkanud jumal, mina käsen- mina otsustan - teie hüpake, siis otsustan et ikka pole hea.
TV33. november 2017, 04:22
Kas häbi ei ole tragöödiate arvelt reklaami müüa?Selgelt on tegemist näitemänguga ja keegi lekitab infot teatud teenuste eest.
ja peab lahkuma3. november 2017, 03:04
ka hr. Liiv ise... tsiki-priki.
kes siis selgeltnägijal3. november 2017, 08:36
trummi aitab põristada? Minu meelest oli see väga näotu tegu.
3. november 2017, 11:53
no aga selgeltnägija lubas ju.
paraku ei tulnud ta selle trummiga toime3. november 2017, 12:44
seda trummi peksmist oli kohutav kuulata.
Aga ise särab ja imetleb ennast.
shirashikkur3. november 2017, 00:53
Liina on selgelt nõrgem ja ebastabiilsem kui Kalle, aga saatejuhile sümpaatsem ja seetõttu jäeti edasi vegeteerima ehk show'd tegema. Eriti ilmekas oli see palagan trummiga, mis muuhulgas näitas kui võlts on see Liina, sest kuidas üldse saab mingi suvalise inimese suvalises rütmis trummitagumine olla sensitiivile abiks? Õigem olnuks saata minema jälle kolm korraga või siis ainult üks, Anete.
3. november 2017, 11:53
pigem ikka imago võitis, mitte sümpaatia. Kalle nägi välja liiga tavaline otsustajate jäoks.