Brett RatnerFoto: AFP
Inimesed
2. november 2017, 14:01

6 naist süüdistab lavastaja ja produtsenti Brett Ratnerit (5)

Hollywoodi haaranud seksiskandaalis kerkis esile uus nimi: üliedukas režissöör ja produtsent Brett Ratner.

Los Angeles Timesi pommartiklis süüdistab kuus naist, nende seas nimekad näitlejannad Natasha Henstridge ja Olivia Munn, 48aastast Ratnerit seksuaalses ahistamises.

Henstridge („Mutant“, „Maksimaalne risk“) oli enda sõnul 19aastane, kui ta koos Ratneri ja teiste sõprade seltsis televiisorit vaatas ning diivanil magama jäi. Ärgates mõistis ta, et kõik teised on lahkunud. Ratner seisis talle ukse peale ette ning sundis teda jõuga suuseksile.

Olivia Munn („Suur Stan“) kirjeldas, kuidas ta külastas Ratneri filmi „After The Sunset“ võtteplatsi ning režissöör hakkas äkki tema ees onaneerima. „Kõht, punnis, püksid rebadel, ühes käes krevetikokteil ja teisega onaneeris meeleheitlikult,“ kirjeldas näitlejatar intsidenti. „Ta ejakuleeris, enne kui ma olin selgusele jõudnud, kuhu põgeneda või vaadata.“

Olivia Munn rääkis juhtunust oma õe utsitusel advokaadiga, ent too väitis, et nii võimsa mehe vastu ei maksa kohtus võitlema hakata.

Ratneri advokaat Martin Singer eitas kõigi kuue naise väiteid ja ütles, et keegi pole Ratneri peale eales kaevanud. Ometi teatas produtsent varsti, et taandub skandaali tõttu kõigist Warner Brosi filmidest.

Seetõttu lükatakse kalevi alla ka näiteks Hugh Hefneri eluloofilm, milles Playboy loojat pidi väidetavalt mängima Jared Leto. Nüüd kinnitab Leto, et pole filmiga seotud olnudki.