Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
2. november 2017, 13:14

Igor Mang nägi õigesti Zuzu Izmailova tõusu ette!

Naisteleht andis valimiste eel sõna Eesti tuntumatele selgeltnägijatele. Nende seast on kõige paremini täppi läinud astroloog Igor Mangi ennustus, et "turgi nimega" naisterahva, ehk Züleyxa Izmailova poolt tasub hääletada, kuna rohelised tõusevad. Äsja sai roheliste juht hoolimata valimiskünnise alla jäämisest Tallinnas ühe abilinnapea koha.

Seetõttu avaldame Mangi arvamuse valimistest täismahus. Esmakordselt ilmus see lugu 11.10 ajakirjas Naisteleht.

Astroloog Igor Mang:

Kohalikud valimised ei mõjuta suurt midagi. Ise tahan kaasa aidata, et valitaks rohkem rohelisi. Mind häirib see Reidi tee ehitus ja Rail Baltic – need lõhuvad Eesti kaunist loodust.

Praegune roheliste liider, türgi nimega kena energiline naisterahvas (Züleyxa Izmailova – toim.) on mulle sümpaatne. Tegelikult peavad kõik tänapäeval rohelised olema. Maakera on elusorganism ja hakkab vastu sellele, et inimene seda hävitab. Näeme ju, mis looduses toimub. Tehnikast on tehtud uus jumal. Loodusrahvad elavad suured katastroofid paremini üle, sest seal tehnika ei aita. Maailm liigub nende väärtuste poole, mis valitsesid muinas- ja keskajal.

Elus peab olema tasakaal. Sellepärast läksingi hobuadraga kündma, et olla sümbol, mis vastanduks sellele supertehnilisele tsivilisatsioonile. Ma ei ütle, et kõik peavadki nii toimima, aga tasakaalu mõttes on seda vaja. Õnneks luuakse ökokoolkondi ja -külasid. Soovitan valida neid, kes armastavad loodust ja kes peavad ka midagi, mingeid jõude, endast kõrgemaks.

Samas usuvad meie inimesed kuidagi liiga palju, et parteid aitavad midagi ühiskonnas ära teha. Need kõik on ju küllatki sarnased. Enne oli üks, nüüd teine seltskond. Leian, et palju rohkem saavad Eesti ühiskonda aidata just kultuuritegelased, kunsti kaudu. Ilu päästab maailma. Kui meil ei ole ilusat keskkonda, pole ka rõõmu elada. Rõõmu tekitab aga ilu. Kultuurirahvas ja ka kõik teised inimesed saavad rohkem ühiskonna tervise jaoks ära teha kui parteid. On vaja juurde tuua rõõmu ja luua ilu.

See on hea, et noortele võimaldatakse tänapäeval rohkem võrreldes selle ajaga, mil mina koolis käisin. Olemas on loovad ringid, suured eneseväljendamise võimalused. Selles aga peituvad omad ohud, kuna infouputuses süüakse sisse ka palju rämpsu. Siin tuleb juba mängu kasvatuse küsimus, milles saab inimene aga ise midagi ära teha.

Maailmas toimuvad sündmused ja muutused võivad hirmutada. Taevased jõud aga näitavad miljonitele inimestele küll selgeltnägijate tuleproove, küll alternatiivseid konverentse ja muid kanaleid pidi infot, et inimesed saaksid aru: elu on lõpmatu. Hing elab edasi ka pärast füüsilise keha surma, inimesed ei peaks kartma. Kui näeme kogu aeg telerist, et kuskil jälle tulistati, toimus mõni looduskatastroof või rahvad tõusevad oma iseseisvuse nimel üles, tekib hirm, kas see jõuab ka siia ... Kui sa aga tead, et elu on igavene, pole see nii hirmutav. Hirm ei lase rõõmus elada.

Mis valimistesse puutub, siis vanad ei lähe ehk veel eest ära, aga neil pole enam nii palju toetajaid. Tulevad uued, entusiastlikud. Savisaarele ma küll uut tulemist ei näe. Ta on oma elutöö teinud.

Foto: Kalev Lilleorg