Kevin SpaceyFoto: AFP
Inimesed
2. november 2017, 10:51

„Ärkasin üles ja aluspesus Kevin Spacey lamas mu peal." (5)

Noorte meesnäitlejate ahistamises süüdistatud „Kaardimaja“ täht Kevin Spacey otsib abi spetsialistidelt.

Menuseriaali võtted on katkestatud. „Kevin Spacey võtab aja maha, et saada hinnang ja ravi,“ vahendab People tema esindaja sõnu.

Lisaks näitleja Anthony Rappile, kes oli enda sõnul 14, kui Spacey temaga seksuaalvahekorda astuda üritas, on kahe Oscar laureaati süüdistanud veel mitu meest.

Näitleja Roberto Cavazos kirjeldas, kuidas ta oli pidanud Kevini lähenemiskatseid tagasi tõrjuma Londonis Old Vici teatris, kus too tegutses tosin aastat kunstilise juhina. Roberto sõnul olnud Spacey sündsusetu käitumine noorte meesnäitlejatega tavaline.

BBC raadiosaates aga rääkis mees, kes palus end kutsuda Johniks, kuidas ta oli 17aastasena pärast New Yorgis ühiselt veedetud päeva Spacey kodus diivanil ööbinud, olles eelnevalt keeldunud korteriperemehe ettepanekust ühes voodis magada. Spaceyga oli ta tutvunud 16aastasena.

„Magamaheitmine oli jäine, arvasin, et mind visatakse hommikul välja. Kevin nuuksus oma voodis,  tahtis vist tähelepanu. Hommikul ärkasin üles ja aluspesus Kevin oli pea mulle sülle pannud ja hoidis mind kaisus.“

Ohver: "Puhkesin nutma. Ma kartsin."

Johni sõnul oli Spacey teinud talle lähenemiskatseid ka teisel päeval. "Puhkesin nutma, sest ma ei suutnud enam seletada, mis minuga juhtub. Ma kartsin," kinnitas John. "Spacey auks tuleb öelda, et ta tõmbus tagasi ja me läksime magama."

John otsustas suu puhtaks rääkida pärast Anthony Rappi avameelset kirjeldust. Ta tahab, et noored oleksid valvsad. Nüüd mõistab ta, et Spacey näitas talle New Yorki ja tutvustas teda oma sõpradele vaid selleks, et tema usaldust võita ja seejärel teda voodisse meelitada. 

"Ta oli kas väga rumal või väga julm ekspluateerija - või mõlemat."

John toonitab, et tol nädalavahetusel ei pruukinud neist kumbki alkoholi. Rappi juhtumi puhul seletas Spacey oma võimalikku sündsusetut käitumist alkoholijoobega.