TEAVITUS: Oodatavast rõõmsast sündmusest teavitas Tanja avalikkust Instagrami vahendusel.Foto: Mardo Männimägi/Instagram
Inimesed
1. november 2017, 19:11

RÕÕMUS SÜNDMUS TULEKUL: Mikk ja Tanja ootavad perelisa (13)

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar on olnud koos juba üle kümne aasta, pühendudes vaid teineteisele. Ka natuke üle aasta tagasi Kroonikale antud intervjuus ütles Tanja, et last ta ei oota ja lastetuba pole sisse seatud. Eile teatas Tanja Mihhailova-Saar aga Instagrami vahendusel, et tal on Mikk Saarega tulekul perelisa. „Tulemas uus perebänd... aastal 2018,“ kirjutas ta, lisades juurde beebit ja südant kujutavad sümbolid.

Aastal 2012 rääkis Tanja Kroonikale, et lapsevanemateks saamise teemat pole nad Mikuga veel jutuks võtnud. Järelkasvu plaanimise asemel pühendusid Tanja ning Mikk tollal hoopis teineteisele ja muusikale, ehkki nende stiilieelistused on erinevad. 

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar sõlmisid oma abielu 2016. aastal Toscana päikselise taeva all. Sellest, et kooselu on viimaks ametlikuks tehtud, sai avalikkus teada alles siis, kui sotsiaalmeediasse tekkisid nende imekaunid pulmapildid. 

Tanja rääkis ajakirjale Kroonika, et pulmapeole polnud kutsutud mitte ühtegi võõrast inimest – kõik, alustades fotograafist ja lõpetades pulmamuusikutega olid paari head tuttavad. „Kohal olid vanemad, õed-vennad, mõned sugulased, mõned bändikaaslased ja lähedasemad sõbrad,“ kommenteeris Tanja ajakirjale. 

Ideaalne pulmapaik valiti välja kolmesaja teise imelise koha hulgast. Tanja ja Miku valikukriteeriumiks oli, et seal oleksid imelised Toscana vaated, ent ümberringi poleks ühtegi naabrit.

Abiellumise hetkeks olid Tanja ja Mikk koos olnud juba üheksa aastat. Algselt tööalane suhe ja ühised lavajagamised viisid ajapikku armumiseni, sealt edasi kooseluni. Paar kihlus pisut rohkem kui kahe aasta eest Tanja sünnipäeval. „Ettepanek ei olnud ülepea romantiline, kuid täpselt väga meielik. Väikse vimkaga,“ rääkis Tanja Kroonikale.

Paari ennast Õhtulehel täna paraku tabada ei õnnestunud.