Kevin SpaceyFoto: NICHOLAS KAMM
Inimesed
1. november 2017, 10:43

Juba teine mees süüdistab Kevin Spaceyt sündsusetus käitumises (6)

Kineast Tony Montana kirjeldas veebiportaalile Radar Online, kuidas „Kaardimaja" täht Kevin Spacey teda 2003. aastal ahistas.

Montana sõnul juhtus see Los Angelese baaris. Tema ise oli toona 30. eluaastais, Spacey aga 44aastane.

„Läksin baarileti äärde jooki tellima ning Kevin tuli minu juurde ja pani mulle käe ümber. Ta ütles, et tuleksin koos temaga, et ma lahkuksin baarist. Ta pani oma käe mu hargivahele," väitis Montana.

„Langetasin oma käe ja pöörasin ta pöidla tagurpidi, et ta minust lahti laseks. Maksin joogi eest ja eemaldusin."

Ent Montana väitel järgnes kahekordne Oscari-võitja talle WC-sse. „Üks tema sõber seisis seal sabas. Ütlesin: „Vii oma semu koju, on aeg." Lõpuks lahkusid nad kõik."

Spacey pole Montana väidet kommenteerinud. Esimesena süüdistas „Kaardimaja" tähte sündsusetus käitumises näitleja Anthony Rapp („Star Trek: Discovery"), kes oli enda sõnul 14, kui Spacey temaga seksuaalvahekorda üritas astuda. 

The Telegraphi teatel tuli Montana omapoolse looga lagedale, kui Londoni Old Vici teater, mille kunstilise juhina Spacey üle kümne aasta tegutses, palus kõigil, kel on Spacey käitumise suhtes kaebusi, teatriga ühendust võtta. Selleks avas Old Vic spetsiaalse telefoniliini, kuhu on palgatud nõustajad.