Moodne projekt Fashion Showcase kogub populaarsustFoto: Karina Vaus
Inimesed
31. oktoober 2017, 13:57

PILDID | Moekad inimesed übermoekal peoõhtul Autumn Fashion Showcase (3)

Moodne projekt Fashion Showcase kogub tõepoolest populaarsust, sest  27. oktoobril toimus juba neljandat korda hooajaline üritus übermoodsast projektist.

Omavahel miksitakse kokku moeetendusi ning peoõhtuid. Külalistel oli võimalus nautida viimaseid moetendentse nii Eesti, kui välismaa disaineritelt ning lõõgastuda meeldivas atmosfääris. 

Moeürituste läbiviimise kohtadeks hakkavad olema mainekad Tallinna restoranid.

Sel korral toimus Autumn Fashion Showcase Goodwin The Steak House restoranis, kus peakokk Jevgeny Karnaukhov pakkus külalistele rikkalikku toiduvalikut, sommeljee Georgi Leinemanni poolt oli hoolikalt valitud veini ja kondiitrid Sisters Cake House`ist pakkusid piparmündikooki, mis oli kaetud musta šokolaadikattega.

Ürituse raames olid esitatud sügis-talvised uued kollektsioonid Eesti disainerilt Anastassija Balak firmast AB Fashion Design ning käsitöömeistri Jelena Tartõnskih aksessuaarid. Lisaks olid esitatud kollektsioonid mitmetelt itaalia brändidelt ja maailma tuntud disainerilt Dany Tabet koos Baltimaade ühe suurima juveelikaupluste ketiga GRENARDI.

Õhtut juhtisid stilist, TV-saatejuht Anatoli Ein ning Tamara Tjutina, kes on ühtlasi ka Gloss online ajakirja peatoimetaja. Meigi eest vastutas meigikunstnik Aljona Šmeljova ja oma meistriklassi soengutes näitas Oksana Linde. 

Ürituse pärliks olid karismaatiline LED saksofonist Henri Aruküla, graatsiline laulja Anna Darling, luxury hair-stylist ja moodne ekspert TV-saatest "Modniy prigovor" Moskvast, Alexandra Edelberg.

Vaata suurt pildigaleriid!