Rose McGowan ja Harvey Weinstein 2007. aastal. Foto: Splash News
Inimesed
30. oktoober 2017, 16:22

Weinstein pakkus näitlejatarile miljonit, et too vägistamisest vaikiks (13)

Harvey Weinsteini vägistamises süüdistav Rose McGowan väitis pühapäeval, et häbistatud Hollywoodi mogul pakkus talle vaikimise eest alles hiljaaegu miljonit dollarit.

McGowani (44) väitel tegi talle pakkumise keegi Weinsteini usaldusisik. Vastutasuks miljoni dollari eest pidanuks Rose allkirjastama vaikimislepingu, kirjutab New York Times.

Telesarjast "Võluvägi" ja Weinsteini produtseeritud filmist "Scream" tuntud Rose, kes juba aastaid ei näitle, rääkis lehele, et mitmed inimesed veensid teda raha vastu võtma - "et ma saaksin oma kunsti finantseerida", seletab ta. Tema aga nõudis Weinsteinilt omakorda kuut miljonit. Siis aga võttis ta pakkumise tagasi.

"Ilmselt oleksin saanud summat kolme miljonini tõsta," arutleb ta. "Aga siis mõtlesin - öök, rõve, sa oled vastik, ma ei taha su raha, siis oleksin ma ka ise endale vastik."

McGowan jõudis 1997. aastal Weinsteiniga kohtuvälisele kokkuleppele, millega sai produtsendilt 100 000 dollarit hüvitist. Tema sõnul vägistas produtsent ta filmifestivali ajal hotelli numbritoas.