Rait-Roland Veskemaa tutvustab "Terevisiooni" ja "Ringvaate" uut stuudiotVideo: Martin Ahven
ÕL TV | Õhtuleht
30. oktoober 2017, 15:23

ÕHTULEHE VIDEO | „Terevisiooni“ režissöör tutvustab uut stuudiot: enam ei pea pliidi kõrval rattarehvide parandamist näitama! (8)

Täna oli esimest korda uuest stuudiost eetris hommikune ärataja „Terevisioon“. Õhtul muundub sama stuudio aga täiesti teistsuguseks, kui eetrisse jõuab „Ringvaade“. „Terevisiooni“ režissöör Rait-Roland Veskemaa rääkis, mida uut ja põnevat uuest stuudiost leiab.

„Põnev on see, et see stuudio on 360 kraadi vaadeldav, ehk meil ei ole ühtegi sellist nurka, mis ei tohiks jõuda kodusesse televiisorisse. Teine, mis on saatetegija koha pealt on oluline, et kõik objektid, mis meil on stuudios, on liigutatavad, ehk me ei pea pliidi juures parandama rattarehve. Me saame seisuplatsi laua siit välja veeretada, saame teha spagaati, saame tuua siia akrobaadid. Samamoodi on ka diivanitega, kui on vaja, need lähevad välja ja midagi muud tuleb asemele,“ selgitab ta.

Mida uut ja innovaatilist stuudiost veel leiab ning kuidas see „Ringvaate“ jaoks ümber kujundatakse, vaata juba videost!