Inimesed

FOTOD JA VIDEO | Metsatöllu Markus mekkis peedikotletti ja nentis, et see ei käi talle närvidele nagu muud veganitoidud (9)

LISA KOMMENTAAR

mnjah29. oktoober 2017, 22:57
loodus on loonud inimese omnivooriks. Kuna inimsugu ei ole siin maamunal ohustatud liik, pigem vastupidi - liigselt arvukas, siis saab nendega ka eksperimenteerida, ellu jäävad ikka need, kes kõige paremini looduse loodule vastavad. Tolle veganlusega on asi veel sellegi pärast veider, et nad oma toiduvalmistamistega püüavad matkida nende nii vihatud lihatoite! Ma ei ole küll märganud, et keegi prooviks näiteks sealiha küpsetada kaalikaks... Peet on muidugi väärt juurikas, kuid selle söömisega ei tasu üle pingutada liigsete nitraatide tõttu. Ja teaduse arenedes võivad peagi hakata tegutsema ka taimeõiguslased, sest välistada ei saa võimalust, et toore porgandi söömine on samamoodi brutaalsus.
MM29. oktoober 2017, 21:16
Mäletan seda hetke, kui olin ülikooli sööklas ning kõik head lihatoidud oli otsas ja ainult peedikotletti sai kartulite kõrvale tellida. Arvasin, et igasunune kotlett on hea, aga ausalt öeldes oli see peedikotlett kõige jubedam kotlett mida ma elus proovinud. Aga no mine tea, võib olla mõnele tõesti siis meeletult meeldib.
Bou29. oktoober 2017, 15:20
Veganid on nagu mingid sekti liikmed, kõik kes on lihasööjad, nimetavad nad hulludeks loomavihkajateks.
Tore29. oktoober 2017, 13:11
See saatejuht võiks veidi peetum olla, mitte niimoodi lõhverdada nagu mingi teismeline
Ilusad mees ja naine29. oktoober 2017, 12:59
rashomon29. oktoober 2017, 12:58
Tüübil on ilgelt lahe hambumus! :))) Aga muusika neil monotoone ühetaoline jorin. Armastan raskemuusikat, aga töll on igav nagu Eesti kunst ja kirjandus.
progmetalhead29. oktoober 2017, 14:30
Metsatölli igavuse kohta ütleks nii ja naa, et Eesti tasemel üsnagi kõrgel tasemel ja omapärane asi, samas midagi uut pole nad tõesti enam suutnud paaril viimasel albumil pakkuda, samasugune umpa-umpa, mida pole üle paari korra viitsinud kuulata. "Äio" oli küll album, mida sai mitukümmend korda kuulatud. Neid Eesti bände saabki paraku vaid ühe käe sõrmedel kokku lugeda, kes sellise tasemeni küünivad, et mõni nende album end vähemalt paarkümmend korda kuulama paneb (Horricane, Phlox, X-Panda, Loits, Metsatöll ja ongi kõik).
päeva uudispomm?29. oktoober 2017, 12:11
vot see on viimase peal uudis, et mingi töll sõi kotletti
Loom29. oktoober 2017, 11:16
Maitselt võib ju täitsa hea olla aga igapäevaselt sellisest kraamist toituda ei saa. Vahepeal tuleb ka mõni elukas ära süüa.