Anu Saagim
Inimesed
28. oktoober 2017, 18:12

ÕL VIDEO | Anu Saagim: Valus oli vaadata, kuidas Tais vanad, paksud ja rasvased lääne mehed noorte tüdrukute või poistega käivad (161)

"Seal (Tai turistimagnetist paradiisisaarel Phuketil - toim.) näeb tõesti kõike. Nii ammu, kui ma seal esimest korda olin, olin ma väga noor ja väga šokeeritud," tunnistab bravuuritar Anu Saagim, et ka nii kangel naisel, nagu temal, ajavad mõned asjad ihukarvad püsti.

Kogenumatelt reisijatelt sai Anu teada, et Tais suhtutaksegi seksi ja alastusse teistmoodi kui meil. "Keha on nende jaoks vahend," lisab ta. "Mina mäletan, et vaadata seda, kuidas vanad, paksud, rasvased mehed on väga noorte tüdrukutega või isegi poistega, oli valus vaadata," meenutab ta.

"Selle jaoks ei pea olema feminist, et neile kaasa tunda," on Anu kindel. "Samas kogenumad ütlevad, et neile ei ole vaja kaasa tunda, keha on nende töövahend ja see on nende jaoks täiesti normaalne. Mina sellega nõus ei ole, aga Tai on tõesti selline. Mehed käivad seal seksimas."

Vaata videost, mida Anu Saagim Tai hämarates klubides veel nägi ning mida Tai inimeste juures eriti hindab.

Annela Laaneots: elasime terve perega pool aastat Tais, tehes mehega kaugtööd

Perega pooleks aastaks Taisse kolimisest kirjutas Annela ka raamatu "Minu Tai saared", kus oma kogemust teistegagi jagab. "Elus oli selline periood, kus olin oma kolmest lapsest kõige väiksemaga vanemapuhkusel ja kuna ma olen oma mehega ka varemgi reisinud, siis ma sain aru, et meil oli elus just see hetk, kus me saime minna kusagile mujale elama natuke kauemaks," selgitab ta pika reisi tagamaid.

"Kuna minu mees on taipoksi huviline, siis see Tai jõudis lauale suhteliselt kiiresti. Emana tegin kindlaks selle, et ka arstiabi on seal kenasti kättesaadav. Võtsin vastu otsuse, et selle vanemapuhkuse viimase poolaasta me ei ole mitte Eestis vaid kogu perega Tais. Mees sai teha kaugtööd, mina sain ka teha natuke kaugtööd, ükski lastest ei käinud veel koolis ja elasimegi novembrist kevadeni tai saartel," räägib Annela Laaneots.

Kuidas väikelastega eksootilises paigas elamine välja kukkus ja kuidas Annela perel varganägu naha üle kõrvade tõmbas, vaata videost.

Annela Laaneots

Tais reisimise kogemust jagasid naised Viru keskuse Rahva Ramatu poes toimunud Tai saarte vestlushommikul.