Ashley Judd saates "Good Morning America".Foto: Supplied by WENN.com
Inimesed
28. oktoober 2017, 11:00

Ashley Judd nõustus Weinsteiniga ainult ühel tingimusel seksima (2)

Ashley Judd (49) oli esimesi naisi, kes nõustus avalikult süüdistama Harvey Weinsteini seksuaalses ahistamises. Nüüd pihtis näitlejanna juhtunu üksikasjadest.

Judd rääkis saates  „Good Morning America" legendaarsele intervjueerijale Diane Sawyerile, kuidas ta oli kakskümmend aastat tagasi kohtunud Weinsteiniga Beverly Hillsi hotellis Peninsula.

Juddi teada töine kohtumine võttis ootamatu pöörde, kui filmimogul temalt hotellitoas massaaži nõudis. Teise variandina pakkunud Weinstein välja, et Ashley võib vaadata, kuidas ta end duši all peseb.

Vapustatud Judd keeldus kõigest.  „Arvasin, et ei tähendab ei. Võitlesin aina eitades vastu, aga tema ei teinud väljagi. Järsku tähendas see tema meelest  „võib-olla". Järsku see tähendas  „jah". Järsku see erutas teda. Ma ei tea."

 „Ta muudkui pakkus mulle igasuguseid asju välja ja lõpuks ütlesin:  „Siis, kui ma mõnes su filmis Oscari võidan, sobib?" Ja tema ütles:  „Jah, kui sind nomineeritakse." Mina vastu:  „Ei! Kui ma Oscari võidan." Ja siis ma lihtsalt põgenesin." 

Ashley tunnistab, et osa temast tunneb sobingu tegemise pärast häbi.  „Aga see osa minust, mis on häbi toimimise mehhanismiga kursis, ütleb:  „See oli geniaalne. Tubli tüdruk! Sa pääsesid sealt minema. Tubli!""

Juddi sõnul tuleb häbist rääkida.  „Me kõik tegime, mis suutsime, ja meie maksimumist peab piisama," sõnab ta kõigi Weinsteini ohvrite nimel. 

Näitlejanna kinnitusel tuletas Weinstein talle mõni aasta hiljem kunagist kokkulepet meelde ning pakkus stsenaariumi, mis ilmselt pidanuks Ashleyle Oscari tooma.  „Vaatasin teda sellise näoga, et ... Ta vaatas mulle otsa ja ütles:  „Tead, Ashley, ma vabastan sind meie väikesest kokkuleppest." Ja mina ütlesin:  „Jah, tee seda, Harvey."