Kaheliikmeline kollektiiv Rainer IldFoto: Promo
Inimesed
25. oktoober 2017, 11:12

Noortebänd 2017 finalist Rainer Ild avaldas uue singli ja vallatu muusikavideo

Kaheliikmeline kollektiiv Rainer Ild, kes pääses Noortebänd 2017 finaali, avaldas uue singli „Problem“, millele on vändatud väga julge muusikavideo.

„Millest lugu räägib? See on alati kõige tavalisem küsimus, millele saab tulla kõige tavalisem vastus,“ jäävad muusikud laulu kirjeldades salalikuks. „Kõik mida öelda on olemas, kuulake ja vaadake,“ kutsub bänd oma lugu kuulama.

Muusikavideot kommenteerides räägib Rainer Ild, et pildirida sündis läbi improvisatsiooni. „Tegime enda jaoks jälle midagi täiesti uut. Kokkuvõttes tuli päris julge,“ ütlevad mehed oma video kohta. „Minul näiteks pole selle asja kohta lihtsalt sõnu,“ lisab trummar Sven Seinpere videosse veelgi rohkem salapära.

Rainer Ild astub üles juba 11. novembril Noortebänd 2017 finaalis Tallinna Kultuurikatlas, kus võistlustulle astutakse nelja teise finaali pääsenud bändiga.

Rainer Ild on kaheliikmeline bänd, mis koosneb Eesti võimsaimaks singer/songwriter'iks tituleeritud Rainer Ildist ning trummar Sven Seinperest. „Ema pani mulle kunagi nime ja too moment ei saanud keegi vastu vaielda. Sven ka polnud sündinud siis. Ta ka ei saanud enda arvamust avaldada,“ on Rainer varasemalt bändi nimelugu kommenteerinud.