"Ringvaade"Foto: ERR
Tele
25. oktoober 2017, 09:50

Juhtumisi „Ringvaate“ Solarises asuvas väikesest otsestuudiost: lambakaka kinoesisel põrandal ning tordiga näkku

Telesügise alguses andis ERR teada, et nii „Terevisioon“ kui „Ringvaade“ kolivad oktoobrikuu lõpuks uutesse ja uhketesse stuudiotesse. „Ringvaate“ vastutav toimetaja Kajar Kase meenutas Eesti Ekspressi veergudel meeldejäävamaid juhtumisi Solarises asuvast „dušikabiiniks“ ristitud stuudiost.
  • Ühel korral pügati stuudios kiiruse peale lambaid ning üks neist oli nii šokis, et lasi Solarise kino ette pabulakuhja, mis oli temalt saadud villahunnikuga sama mõõtu.
  • Marko Reikop kutsus Anna-Maria Galojanist eetrisse rääkima Andres Anvelti. Suur oli üllatus, kui eetri ajaks hoopis Aivar Riisalu kohale tuli. Selgus, et Reikop oli numbrid sassi ajanud.
  • Vahur Kersna kurtis, et otse-eetris ei toimu enam kunagi midagi ootamatut ja palus Maire Aunastel endale tordi näkku lüüa.
  • Teatavasti on Marko Reikopi ametiks lisaks saatejuhtimisele olla ka degusteerija ning ta kurtis ühel korral, et ta on maitsnud kõiki asju maailmas peale koprasaba. 2016. aasta viimases saates sai Reikop oma isu rahuldatud ning talle maitses närilise saba väga.

Refereeritud artiklit täismahus loe Eesti Ekspressist.

Toidutestimiseksperdi staatusesse tõsunud Reikop on oma huvitavate reaktsioonidega ka noorematele nalja teinud. Juutuuber Evert Poom pani Reikopi kookosveetestist kokku lausa eraldi naljavideo.