Inimesed

Endine miss kaotab saates "Minu imeline muutumine" 25 kilo ja saab oma kauni välimuse tagasi

Muutumissaate Jane: ma olin nii kole, et isegi sõbrad ei kutsunud mind välja (100)

LISA KOMMENTAAR

Reaalsus on karm29. oktoober 2017, 21:53
Juuksepikendused kahjustavad oma juukseid ja kasvavad ruttu välja. Uuendamine on kallis.
Pideval uuendamisel oled lõpuks kulupea.
Oma küüned jäävad aastaga geelküünte all nii nõrgaks, et neid peab ravima. Selleks ajaks oled iga 2 nädalataguse hoolduse peale raisanud tuhandeid.
Rinnaoppide tüsistustest on väga jubedaid filme.
Üldse ei saa aru, mis valu on kiirkorras maovähendusega alla võtta, kui nahavähendus opist jäävad õudsed armid ja paljudel on nii maoopi kui nahaopi tüsistused.
uus Helen26. oktoober 2017, 20:37
Varsti on kunagine Kilingi nõmme miss peod tatti täis kodutunde saates, Mõni kohe tahab kerjata selle asemel et midagi ise teha ja mõni ei oskagi peale enda keha näitamise midagi teha,
Sõbrad ja tuulelipud26. oktoober 2017, 17:04
Sorry jane, aga sa ajad vist Facebooki "sõbrad" pärissõpradega segamini. Sõber on sõber, ükskõik milline sa välja näed. Ülejäänud on lihtsalt tuttavad, kellel on niikuinii sinust täiesti ükskõik.
Ma ise olin aastaid tagasi väga heal järjel ja mul oli palju sõpru. Nii mulle tundus. Peod, üritused, pralled. Siis tuli suur tagasilöök ja ma vaesusin, sisuliselt laenasin raha, et ära elada. Ja alles jäi kolm parimat sõpra. Laenasid mulle raha, suhtlesid, pakkusid abi.
Siis sain jälle järje peale tagasi ja lõpuks ka väga heale järjele. Kõik vanad "sõbrad" ilmusid jälle välja. Kümned "sõbrad", kes on su "sõbrad" siis, kui sinust on neile kasu.
Maksin oma tõelisele kolmele sõbrale kõik võlad kümnekordselt tagasi ja sain aru, et kolmest sõbrast piisabki. ja ma olen maruõnnelik nendega midagi koos tehes.
keegi26. oktoober 2017, 09:37
Miks muudetakse ainult koduperenaisi, kes ennast kodus istumisega paksuks söönud? Olen nõus eelnevate kommentaaridega, et tuleks muuta inimest, kellel tõesti mingi väga häiriv defekt näos jne.
maamees26. oktoober 2017, 08:42
Nii noor ja ennast paksuks söönud juba.Mis te arvate,et ta viitsib endaga edaspidi tegeleda.Eks algul jah kõige rohkem pool aastat.Ja siis lööb see mugavus tal jälle välja.Tahaks näha teda järgmisel sügisel.
no26. oktoober 2017, 15:33
mind paneb see ka imestama, et nii noor ja veel endine miss - kuna ta seda kõike jõudis!
Millised hambad! Kas neid missivalimisel ei nähtud?
lugeja5325. oktoober 2017, 20:47
Siin reklaamitakse kedagi täis sõõnud endist missi,kelle peale riik kulutab tuhandeid ja siinsamas kõrval palutakse vaeste inimeste käest annetusi väikese vähjahaige Laura raviks.Mingi täissõõnud paksude peale kulutatakse tuhandeid aga haige lapse jaoks kerjatakse inimeste käest.
a ju opile25. oktoober 2017, 21:26
ega siin riik ei kuluta.
to lugeja5325. oktoober 2017, 23:20
Riik kulutab tuhandeid? Sassis oled ?
Jorma25. oktoober 2017, 20:15
No ma ei tea. Need 80 kilo oleks võinud ikka ise trenniga maha nühkida. On inimesi kellel seda asja rohkem vaja oleks.
25. oktoober 2017, 23:22
Millised 80 kilo? Siis poleks Janest küll praktiliselt midagi järgi jäänud kui sa lausa 80 kilo allavõtmist soovinuks näha
Ojaa...25. oktoober 2017, 19:20
Meil oli Lääne- Harjus ükskord nii kole tüdruk, et isegi Imbekas ei tahtnud teda.
Kamuutun25. oktoober 2017, 18:53
Aru ma ei saa kui olete nii negatiivsed ja KADEDAD,siis kes sunnib teid seda vaatama.See pole kohustuslik. Kedagi pole sunnitud vägisi ennast muutma.Kui aga tahate muutuda,kandideerige ka saatesse.Ja sugugi ei pea vana inimene olema väeti ja kortsus,nagu üks proua eelpool kirjutas. Jane leidis,et tal on probleeme ja miks mitte lasta ennast muuta,kasvõi selle pärast,et Teiesugused negatiivsed saaksite oma aega veeta kommenterides.
Üks ÕELATEST25. oktoober 2017, 18:57
Ärgu süüdistagu oma elusteisi, vaadaku peeglisse või sellepärast ei vaadanudki ,et häbi on,
Lugeja25. oktoober 2017, 15:54
Mida paganama pärast jälle neid endisi ja praegusi läbipõlenud misse ikka promotakse ? Kas tõesti lihtsurelikud ei vääri seda kasvõi hammaste remontimisel !? Üks on kupeldaja teine elab rikkuses aga ikka on vaja toetada et ise oma tühjad paarkümmend kilo üleliigsel õgimisel alla saada !
Nja25. oktoober 2017, 15:13
Kas eks kaaslane on süüdi,ise elasid sellises uhkes majas ja läksid portugali uue kaaslase juurde,tantsisid postitantsu ka veel ja hiljem läksid alles paksuks praeguse kaaslase kõrval ikka,mitte mees pold süüdi vaid sa ise oled oma paksuses süüdi
...25. oktoober 2017, 13:51
Väga ilus naine, lausa iludus. Kui palju loevad korras hambad, juuksed ja kaalunumber...
25. oktoober 2017, 16:10
Kuniks vaid, paari-kolme aastaga on kõik tagasi ja hullem veel , ainult et paarikümnetuhandesed hambad sai teiste vaeste kulul suhu !
Julge olla sina ise!25. oktoober 2017, 13:49
Kui ei kutsu välja, ja siis? Järelikult ei ole need tõelised sõbrad vaid kahepalgelised. Inimene võiks armastada ennast sellisena nagu ta on- Mingid normid ja teiste arvamus on teisejärguline. Sureme me kord kõik ja oleme vanas eas ühtemoodi kortsus ja väetid!
:)25. oktoober 2017, 14:47
vaevalt see asi nii üks ühele oli. arvan, et sõbrad loobusid teda välja kutsumast, kuna ta korduvalt keeldus välja minemast. või teine variant, et ta polnud seltskonnas väga meeldiv oma kompleksidega..pidev soigumine, et ma olen nii paks ja kole jne..kes seda koguaeg kuulata viitsib?
25. oktoober 2017, 15:00
palju inetumad inimesed käivad väljas, neil on sõbrad jne. küllap siin ikka asi milleski muus kinni.
Oeh25. oktoober 2017, 13:30
Roosade retuusidega "enne" pildil oleks võinud alukaid ka ikka kanda, oleks natukenegi eneseväärikust alles jäänud...
sssss25. oktoober 2017, 13:14
Äkki on saates osalejatele vaja hoopis psühholoogi, mitte ilukirurge. Ok, see esimene saade oli ekstreemsus. Väga ülekaaluline, hammasteta naine. Aga tänane muutuja on naine nagu iga teine. Vajaks peamiselt trenni.
prrrrrr25. oktoober 2017, 14:51
ma just ka mõtlesin, et selle saate peale magama pandud raha eest oleks ju võinud mõne tõeliselt õnnetu ja viletsas seisus oleva inimese hambaid parandada. aga endist missi tuunida - see saade on muutunud kohe väga vastumeelseks
25. oktoober 2017, 18:22
see on tõsi--need kümned tuhanded mis kulutati ühele endisele täissöönud missile oleks võinud tõesti mõnele palju rohkem abivajajale võinud kulutada !
Sama siin25. oktoober 2017, 20:28
Eestmaa on täis selliseid veidi ülekaalulisi emmesid, kes ei käi hambaarsti juures. Võtku end käsile, valigu toitu ja liikugu ning kui käia kogu aeg hambaid ravimas arsti juures, ei saa tekkida musti tüükaid. Noorel naisel suu haiseb, aga midagi ette ei võta. Muutumissaade võiks olla tõeliselt õnnetute inimeste aitamiseks, kelle iluvead pole nende enda süü ja käestlaskmine. Selle asemel võetakse end rasva söönud inimesed ja tehakse neile veel ninaoperatsioone ja näokuju muutmisi. Milleks ometi, kui nende noorte inimeste ninadel ja nägudel pole ühtki viga? Lihtsalt reklaam ilukliinikule?
25. oktoober 2017, 13:02
Kohe oli kole!!? Sõbrad kindlasti ei kutsunud välja mitte välimuse aga küll mingil muul põhjusel
naine25. oktoober 2017, 13:01
Huvitav, kas peeglite arv kodus näitab tõesti inimese ilusust? Mul pole ka kodus peegleid ja ma end küll sellepärast koledaks ei pea. Ma ei näe mingit tarvidust pidevalt peeglisse passida ja tavapärase igapäevase soengu saab ka ilma peegli abita ilusti tehtud.
xxx25. oktoober 2017, 11:38
Tv3 võiks näidata ka seda.Mis on saanud neist eelmistest muutujatest.Neid mida mõniaasta tagasi vorbiti teha.Palju neist on sellised veel nagu tookord..Vaevalt keegi neist enam ekraaniette tuleks..
telesaade25. oktoober 2017, 11:07
Kehakaalu saab ka ise vähendada. Kõik inimesed on ilusad, kui armastavad oma keha. Olgu ta tüse või kõhn. Kõik on inimesel endal peas kinni. On veel hullemas olukorras palju inimesi ja nad ei virise. Iga inimene on ilus, kui ta on puhas ja käib maitsekalt riides. Telesaade on mõeldudki selleks, et pakkuda inimestele vaatamist (ilkumist, mõnitamist jne. ) Normaalne inimene ei lähe saatesse ja olgu peale saadet see inimene palju korda kenam näen ma ikka teda teises kehas. Olgu ema tüse peaks ta ikkagi lastega tegelema ja nendega ka väljas käima. Mis ema selline küll on? Välimus ei mängi rolli, kui iseloom on väga hea. Minu silmis jääb see naine ikka samaks mis oli ta enne. Kangestub tema ilma riietes näitamine, kui oli suur ja tüse.
Priit25. oktoober 2017, 11:42
Tüüpiline pime tänapäeva eksinud hing. Ava oma silmad ! Kõik ei ole ilusad. Ise ka usud, mida räägid või ? Kuidas ta saab jääda samaks kui enne. Hoopis teine asi ju ! Ise olen saanud oma kaalu tagasi, aga välimus on ikka sama nagu alati - kole. Ja sellise lõustaga ma pean terve elu elama. Miks inimesed nii pimedad on ma ei saa sellest lihtsalt aru !? Ja ei ole midagi oma peas kinni, mõttetööga ei saa muuta oma füüsilist välimust, inimene, tule maa peale ! Vaata vähem seebikaid ! Avage oma silmad ükskord juba ! Isegi kui ma teeks ilu opi, oleks see nagu maskiga ringi käimine ja järglased sünniks ikka minusuguse lõustaga.
to Priit25. oktoober 2017, 13:07
Mina küll usun seda mida räägin. Mu tuttav ei ole iluduskuninganna kunagi olnud, aga seni on ilusti hakkama saanud, ei ole teda välimuse pärast mõnitanud ja koju jäetud ainult sellpärast et tema hingepakend on sinu silmi riivav. Kõik on peas kinni ja ilus pakend ei ole õnneliku elu pant.
25. oktoober 2017, 13:10
Kuule Priit, antud juhul inetust naisest asi on väga KAUGEL, aga madala enesehinnangu opiga parandada ei ole võimalik.
Priit25. oktoober 2017, 19:00
No kui sa usud mida räägid siis sa oled lihtsalt loll. Kõik ei ole peas kinni ! Madal enesehinnang tuleb välimusest ja on põhjusega. Kui sa oled kole ja sul pole välimust, ning sa tajud, et sa pole kole, siis on sinu puhul psühholoog hiljaks jäänud, paluks pöörduda psühhiaatri poole ! Lisaks, kui inimesel välimust pole, ei hakka keegi temaga juttugi tegema, kedagi ei koti tema sisemine ilu. Alati on ikka välimus see ja siis hakatakse vaatama, mis inimesega tegu on ! Bioloogia tunnid on vahele jäänud või ? Ma räägin, psühholoogia tuleks koolides kohustuslikuks muuta !
Priit 25. oktoober 2017, 19:01
Lisaks, ütle mulle oma E-Posti aadress või midagi, ma tahaks paar sõna vestelda, ma pole nii lolli inimesega veel rääkida saanud !
Priit25. oktoober 2017, 19:02
Ja oli ju inetu, millised hambad, millised pekivoldid jne. Aga nüüd, teine asi kohe ! Sisemine ilu, aga samas ulute oma sõbrannadele, et "oi mees on voodis nii kehv" Oh jumal, miks ma siia lollide keskele sündisin ?!
misasja26. oktoober 2017, 09:28
hambad oleks saanud vabalt ise korda teha, kaalu normi, lihased toonusesse, nägu oli tal igati kena ja korralik, raam samuti. lihtsalt üks rumal tühine lodev naisterahvas oli ta, ei muud.
27. oktoober 2017, 00:51
Endisel missil ei ole välimust???
19.0127. oktoober 2017, 00:53
Kalkunitega ei suhtle põhimõtteliselt
.....25. oktoober 2017, 10:49
Mind häirib, et kõikidele muutujatele opereeritakse rindade implantaadid: ülepaisutatud rinnapartiid on silmatorkavalt ebapropotsionaalsed ja viivad keha kuju kompositsiooniliselt tasakaalust välja. Muutujal olid täiesti normaalsed oma rinnad. Kahjuks muudetakse saates kõik ühesugusteks Barbi tüüpi leludeks. Kas saate lepingus on implantaatide siirdamine kohustuslik?
26. oktoober 2017, 10:35
Jah, isegi minu 15aastane tütar vaatas ja ütles, et rinnad ja tagumik ei ole proportsioonis.
kata25. oktoober 2017, 10:45
Julie25. oktoober 2017, 10:44
Hakkab jälle pihta . Miks ronite meediasse , võtate alla küll aga paljud on samas kaalus ,kui mitte rohkem tagasi. No kaua võib ennast pekisena näidata.
Hindaja25. oktoober 2017, 10:26
minu äranägemisel tulemus kõik on ilus ja tore aga...miks peab ennast paksuks sööma , saab ju kehakaal ja vormid alguse ikkagi suu kaudu . See 25kg alla ei ole mingi näitaja ja selleks kõrvalist abi tavaliselt ei vajata kuid migi moega sahkerdamisel õnnestus beibel välja kaubelda tasuta hambad mis oleks maksma läinud keskmise sõiduauto hinna---teeb loomulikult enamuse kadedaks kel ei jätku isegi ühe hamba raviks ega uuenduseks raha ! Tasuta teater !?
to: hindaja25. oktoober 2017, 10:50
Kaalutõusu põhjused: vanus, haigused, ravimid, eluviis, keskkond,, üldine tervis, sugu...
25. oktoober 2017, 12:43
10:5025. oktoober 2017, 13:11
tulemus25. oktoober 2017, 10:24
Tulemuseks on isikupäratu väljanägemine.
just,,, isikupäratu25. oktoober 2017, 12:06
kõik saate läbinud naised näevad välja ikka pudeliblondid - kriitvalged.Mida ilusat selles on?
hm25. oktoober 2017, 15:48
mitte ainult pudeliblondid vaid ka kunsttisside, kunstripsmete, kunstküünte jne jne jne. kui saaksid, laseksid endale kunstaju ka panna. aga nad ei adu, et see neid kuskilt otsast ilusamaks ei tee, pigem vastupidi
hh25. oktoober 2017, 10:22
Polnud tal enne häda midagi: korralik juukselõikus, kerge jumestus ja hambavalgendus, isikupärane riietus. Oleks olnud loomulikult ilus.
25. oktoober 2017, 10:45
paistab et peab ikka kõvad tutvused ja teened olema, et saatesse saada sellise tühise ülekaaluga !
hhoo25. oktoober 2017, 10:51
hambavalgendus on hammaste surm.
hh25. oktoober 2017, 15:54
Mõtlesin tegelikult hamba soodapesu
eh25. oktoober 2017, 10:19
Polnud ta enne ka mingi kole. Kas need on sõbrannad, kes sisendavad inimesele, et ta on kole?
Naine25. oktoober 2017, 09:51
Kas nõmedaks ei muutu juba? Kõik muutujad tehakse täpselt ühesugusteks. Väga haige. Mingid sorakad pikendused peas ja jube ilu kohe. Huvitav, kelle silmis
Miks25. oktoober 2017, 09:37
Miks peab inimene ennast paksuks sööma ja siis nutame, et oleme koledad. Alati enne, kui õgima hakkad, vaata palun peeglisse. Käi jalutamas, liigu jne... Leian, et mõistlik naine ei lase ennast nii käest ära. Ikka ja alati on kõik teised süüdi, maa külmund ja kärss kärnas... Kõik algab ikka meist endist...
Oh25. oktoober 2017, 10:44
Nii kaua on hea targutada, kuni ennast pole ükski häda tabanud.
noh ja milles probleem, Oh25. oktoober 2017, 13:13
Paks tagumik on enda tehtud häda ja kui inimest selline häda on tabanud, ise peab lahti saama.
pole midagi teha26. oktoober 2017, 16:50
See, et mõni naine pärast lastesaamist läheb ümaramaks ja jääbki ümaramaks, lihtsalt on nii! Ja neid mõnesid on palju. Keha nagu tahaks öelda: sa pole enam mingi tselkaplika, vaid auväärne naine, ema, kellel elu ees vastutus ja kohustused. Aga inimene tahab ikka omatahtsi teha, loodusele vastu. Eriti nüüd, kui selleks kirurgiatööstus olemas on.
kannatused25. oktoober 2017, 09:14
kõik Sinu kannatused tasusid end ära!Oled väga ilus!
ah?25. oktoober 2017, 13:14
Mis kannatused tal oli?
Miks25. oktoober 2017, 09:10
ometi peab kõigile ühtmoodi need koledad valged kunstjuuksed panema? Vahetage juuksurit, see Barbie-imago on ammu ajast ja arust. Tehke inimesed isikupäraseks, mitte tobedaks blondiiniks.
25. oktoober 2017, 09:52
no juuksepikenduste firma on ju sponsor, kuidas sa saad teistmoodi soengu lõigata. Aga jah, jubedad on need ühtemoodi kunstjuustest soengud, öelge, mis tahate
25. oktoober 2017, 14:00
juhataja ise on nagu vanaldane barbie, võlts ja lame, valged kunstjuuksed, tot rad ripsmed, silmanähtavalt liigne päevitus. lamedate suurte kummitissidega nukkude tootmine ongi nende tase. nende sihtgrupp ongi tühine sisutu naine, kel välimus loppi lastud, oma eluga toime ei tule, stiilitunne puudub, aga kangesti tahaks ilus olla, sest see on ainus põhjus nende arust, miks õnnetu ollakse.
Nojah25. oktoober 2017, 09:09
Kuid samas, sõbrad kes välimuse järgi kutsuvad või ei kutsu välja, pole mingid sõbrad, vaid alaarenenud.
Marge25. oktoober 2017, 09:06
Lõpptulemus on täpselt sama mis eelmisel muutujal.. Vaatasingi, et nagu selle Ulvi pilt oleks! Kas tõesti peab kõik naised ühesugusteks vorpima?
Jah25. oktoober 2017, 09:03
Kui kaunis naine ta tegelikult on. Siit õpetussõnad, ärge sööge nii palju ja oletegi ilusad. Nii lihtne see ongi.
25. oktoober 2017, 09:58
Tegelikult ei oleks tal ka enne midagi viga olnud. Saate piltide jaoks tehakse inimene võimalikult luduks, ilma meigita jne. Ta polnud sugugi nii tohutus ülekaalus, et hirmus vaadata. oleks meigitud, juuksed korras ja kena kleit seljas, poleks midagi viga olnud.
Hm25. oktoober 2017, 08:54
Milleks kirjutada muutujast ja näidata pilte enne, kui saade eetrisse jõuab? Keda peaks huvitama saate vaatamine, kui tulemus on juba ära nähtud?
Jep25. oktoober 2017, 09:54
"Staarajakirjaniku"Maily, nupuke ei noki rohkemaks kui teiste poolt tehtud töö ümber kirjutada.Homme küsib ,kuidas meeldis.Eks see näitab kirjutaja taset.
kl25. oktoober 2017, 13:11
aga ma ei vaatagi seda saadet enam, lühikokkuvõttest piisabki. Kui kuulata tund aega vaheldumisi reklaamidega, kuidas ta oli kohe nii õnnetu, et pidi kogu aeg midagi sööma.
Heli25. oktoober 2017, 08:52
Vau! Edu sulle ja hoia seda mis sulle anti! :)
25. oktoober 2017, 13:17
Selles ongi iva, et hoidmiseks on vaja midagi ette võtta, aktiivne olla, aga kui oodatakse teiste abi, mitte midagi ei muutu, edaspidi kõik läheb vanaviisi
ilu vaataja silmades25. oktoober 2017, 08:50
naisuke25. oktoober 2017, 08:36
Mis seost on imelisel muutumisel ja blondeeritud ning pikendatud juustel?
camel called25. oktoober 2017, 08:31
he wants his toe back :D
ET kuidas see kompliment oligi25. oktoober 2017, 08:25
kui mul oleks niisugune tagumik nagu sinu nägu siis ma ei julgeks öösel ka peldikusse minna.
25. oktoober 2017, 13:19
kas kardaksid, et prillilaud tagumikust tükki välja hammustab
ma25. oktoober 2017, 08:15
Oleks võinud ikka tihedamini varem peeglisse vaadata ja uuesti ennast leida püüdnud.
petekas25. oktoober 2017, 08:07
esimene pilt on alati selline kole-kole. Teeks juuksed lahti, meigiks natuke ja oleks sama kena nagu pärast tuunimist. Aga ikka juuksepikendused ja kipsist nägu. Aga argipäev tuleb ju ka.
25. oktoober 2017, 08:35
Esimesel pildil tavaline kodutoimingutest väsinud pereema. Usun et ta saanuks ka ise enda ilusaks tegemisega hakkama:)
naine25. oktoober 2017, 09:22
Just minu mõte! Alati on esimene pilt meikimata ja kinniste/mustade juustega. Kui sellel pildil olija veidi meiki saaks, olekski pool tööd tehtud. Jah, kaalust alla võtmine .. :-( vot see nõuab tööd. Just TÖÖD, mite operatsiooni!
Ju25. oktoober 2017, 07:54
Siis ei olnud tõelised sõbrad
mmm25. oktoober 2017, 08:03
Sõbrad lihtsalt tüdinesid ära sellest, et iga kord oli vaja teda veenda, et tule välja. Ja kui ikka pidevalt vabandatakse, et ei taha välja minna, siis sõbrad ehk hoopis arvavad, et ta ei tahtnud enam nendega sõber olla.
siki25. oktoober 2017, 09:02
oleks siis sõpru, kes välja kutsuks, ma olen vist nii kole, et keegi ei tahagi mu sõber olla
Sama25. oktoober 2017, 10:11
mõte. Või on viga sisemises sinus.
Hjk25. oktoober 2017, 07:15
Väga25. oktoober 2017, 07:13
Tubli jätka samas vaimus edasi! Kena ja suur muutumine
Ei25. oktoober 2017, 08:33
kuidas on muutumine juuksepikendus?
to: väga25. oktoober 2017, 08:33
mitte muutumine, vaid muutmine!
jajahh25. oktoober 2017, 15:52
jätka samas vaimus - riputagu.kleepigu-keevitagu veel midagi kunst ... külge või? botoxit jäi väheks? kena küll mitte
Enn26. oktoober 2017, 10:29
Varem oli kenam,loomulikum.
ehh25. oktoober 2017, 07:07
veiko25. oktoober 2017, 07:06
Paluks meigita pilti peale nn muutumist !
Tahad jalle hirmust pikkali kukkuda25. oktoober 2017, 07:14
25. oktoober 2017, 08:06
vähesed on meigita samasugused nagu meigiga... lisa sinna veel rasvased juuksed ja väljakasvanud kulmud. lihtne kena kvaliteetne meik ning pestud ja säravad juuksed annavad tohutult juurde. tänapäeval tehakse meigiga isegi teatud kohti näos väiksemaks ja fotogeenilisemaks, dekolteeosa näiteks pringimaks. milleks end ilma meigita näidata, kui valdav enamus naisi end meigib? arvad, et nad kõik on sellised nagu ajakirjades? loogiline, et saate mõte ongi tuua välja võimalikult suur kontrast, muidu oleks igav vaadata. ja esimene muutuja sel hooajal oli kahtlemata kõige suurem muutuja, et kõneainet kauemaks jätkuks!
)25. oktoober 2017, 08:34
valdab osa naisi end meigib?
mis on25. oktoober 2017, 13:19
... väljakasvanud kulm?
Sorry25. oktoober 2017, 07:05
aga need pole su sõbrad.