Räppar AzmaFoto: Facebook
Inimesed
24. oktoober 2017, 17:05

TULINE TÜLI RÄPIMAAILMAS | Azma esitas Aropile väljakutse (9)

Räpimaailmas on lahvatanud uus tüli ja seekord on karvupidi koos staarräpparid Arop ja Azma, kellest viimane on esimesele esitanud väljakutse battle'iks.

Räppar esitas väljakutse sotsiaalmeedia teel ning postitas Facebooki piltd, kus Arop poseerib Justin Bieberi embuses. 

"Kui sa tahad näha kuidas väike Azma läheb selle sajandi räpibattelis vastamisi Suure Aropiga, siis jaga seda pilti ja täägi kommentaaridesse Arop #pasakott, et ta ikka mõistaks kui väga me kõik seda näha ja kuulda tahame. #pasakott on selle teema ametlik hashtag ja käib kõigi kohta, kes elus alt ära hüppavad, nii, et hakake pasakotte täägima," kirjutab Azma.

Instagram live-story's andis Uku Arop oma vastuse, öeldes, et mingit bättlit oodata ei ole. “Kunn peab oma sõnade eest seisma. Teised räpparid on tema arvates möh-möh, aga samas bättlit ta ei tee,” kommenteeris Azma olukorda Hooligan Hamletile. Küsimuse peale, miks ta Aropi sellisel viisil battle‘le kutsus, vastas mees: “Et näidata, kui fake ta on. Ega ma ei arvanudki, et ta bättlima tuleb. Arop ütles, et ma tahan tema kuulsust endale ja sellepärast ta ei bättelda.” Sellest hoolimata rõhutab mees, et Aropi kuulsust ta omale ei taha.

Mis saama hakkab, näitab tulevik! Igatahes fännid on üles köetud ja ootavad põnevusega, ehk on siiski bättlit ootada.