Kelly Clarkson 2004. aastal. Foto: Bill Davila
Inimesed
24. oktoober 2017, 11:33

Lauljatar tahtis end kehakaalu pärast tappa

USA lauljanna Kelly Clarkson tunnistab, et talle karjääri algul avaldatud surve kaalust alla võtta viis ta enesetapu äärele.

Teine album „Breakaway“ (2004) tegi „American Idoli“ tähest Kellyst superstaari, kuid ühtlasi sundis plaadifirma RCA Records teda dieeti pidama. Keskkoolis toitumishäirega maadelnud Kelly võttiski alla, kuid vajus musta masendusse.

„Kui ma hästi kõhn olin, tahtsin end tappa,“ rääkis 35aastane lauljanna ajakirjale Attitude. „Olin neli aastat oma elust läbi ja lõhki õnnetu, kuid see ei huvitanud kedagi, sest esteetiliselt nägin ma hea välja.“ 

Nüüd, kus Kellyl on kolmeaastane tütar ja poolteiseaastane poeg, on ta taas märksa ümaram kui vanasti. Kuid kahe aasta taguses intervjuus kinnitas ta, et ei põe enam oma kehakaalu pärast.

„On inimesi, kes on kõhnaks sündinud ja kel on hea ainevahetus. Mina pole selline. Soovin, et mul oleks parem ainevahetus. Teisalt soovib ehk keegi teine, et ta saaks ruumi astuda ja kõigiga sõbruneda, nagu minul on kombeks. Tahad ikka seda, mida sul endal pole.“