Twiggy RamirezFoto: C.M. Wiggins/WENN.com
Inimesed
23. oktoober 2017, 11:37

Marilyn Mansoni bassimeest süüdistatakse vägistamises (1)

USA šokirokkari Marilyn Mansoni kauast bassimeest Twiggy Ramirezt süüdistatakse vägistamises.

Ansambli Jack Off Jill lauljanna Jessica Addams kirjeldab Facebooki postituses, kuidas temal ja Ramirezel (õige nimi Jeordie White) oli 1990. aastate algul armusuhe. Addams oli selle algul vaid 18aastane. Kuid järgnevatel kuudel ja aastatel pidi lauljatar kannatama oma kallima vägivalla all. Armukadedusest alanud vägivallatsemine muutus korduvaks peksmiseks.

Kui Ramirez oli parajasti ansambliga Nine Inch Nails tuuritanud, külastas ta Addamsit nende ühise sõbra Pete'i korteris. „Ta sundis mu põrandale, käsi ümber mu kõri," kirjutas Jessicka. „Ütlesin EI. Ütlesin EI. Ütlesin seda nii valjult, et Pete tormas teisest toast teda minu otsast ära ajama. Aga mind oli juba vägistatud. Mind oli vägistanud inimene, keda ma enda arvates armastasin."

Addams vaikis juhtunust aastaid. Tema sõnul oli plaadifirma teda ähvardanud, et avameelitsemise tõttu võib saada kannatada nii tema ansambli kui ka tema enese karjäär. „Plaadifirma kartis häbenematult, et Marilyn Mansoni seljataga seisev suur masinavärk kasutab oma võimu, et hävitada mitte üksnes Jack Off Jill, vaid ka minu nimi." 

Nüüd kutsub Addams naisi üles oma üleelamistest rääkima ning kiidab mehi, kes naisi toetavad. 

Marilyn Manson nimetab oma avalduses Jessickat sõbraks. „Ma sain nendest väidetest alles hiljuti teada ja Jessicka ilmselge südamevalu kurvastab mind."

White left Manson’s band in 2002 before returning in 2008. In the past, he also performed in Nine Inch Nails and A Perfect Circle.