Carrie FisherFoto: DIMITRIOS KAMBOURIS
Inimesed
21. oktoober 2017, 11:00

„Tähesõdade" näitlejanna saatis pervertprodutsendile lehma keele (2)

Hollywoodi filmitööstuses tegutsev Heather Ross rääkis, kuidas „Tähesõdade" näitlejanna Carrie Fisher kord tema eest ühele produtsendile kätte maksis.

Ross oli Fisherile rääkinud, kuidas filmiprodutsent oli talle autos kallale tulnud. Ross toonitas USa raadiointervjuus, et tegu polnud kurikuulsa Harvey Weinsteiniga. Naine oli võtnud produtsendiga ühendust, et pääseda tema uude projekti. Ent pärast kohtumist autos sõites peatas mees sõiduki ning ronis Heatherile otsa.

Naisel õnnestus ligitikkuja eemale lükata, ent põgenedes kuulis ta ähvardust: „Minu linnas ei tee sa enam ainsatki filmi. Kasi mu autost välja, raisk!"

Hollywoodi tähe Debbie Reynoldsi tütrena oli Carrie Fisher ilmselt karastunud, sest marssis paar nädalat hiljem Sony stuudios kallaleltungija kabinetti ning andis talle isiklikult üle valge paelaga seotud Tiffany juveeliäri karbi.

Fisheri sõnul oli karbis delikatessiärist pärit loomakeel ja sõnum: „Kui sa eales mu kallist Heatherit või mõnd teist naist veel puutud, on järgmine saadetis midagi sinu küljest, ainult palju väiksemas karbis!"

Heather Rossile avaldas kuulsa näitlejanna söakas žest võimsat muljet. „Carrie Fisher oligi selline. Ta võttis sõna ega kartnud tõde näkku öelda."

Fisher suri mullu detsembris 60 aasta vanuses.