Penny Lancaster Briti telesaates „Loose Women"Foto: VIDA PRESS
Inimesed
20. oktoober 2017, 10:58

Rod Stewarti naine uimastati ja vägistati teismelise modellina

„Avastasin end silmili voodist, mees minu otsas,“ rääkis Rod Stewarti abikaasa Penny Lancaster teismeea hirmsaimast üleelamisest.

Algaja modelli uimastas ja vägistas keegi moetööstuse tähtis nina. „Sain ühe moelooja juures tööd ja mulle pakuti võimalust tutvuda ühel üritusel ka teiste inimestega,“ rääkis 46aastane eksmodell saates „Loose Women“.

Neiu lootis uusi töövõimalusi leida. „Modellina sa ju sellepärast sinna läksidki. See mees ütles, et peab oma korterist läbi minema ja ühe asja võtma. Nii et läksime korterisse.“

Mees pakkus Pennyle kodubaarist juua, kuid edasisest on Pennyl hämarad mälestused. „Avastasin end silmili voodist, mees minu otsas,“ jutustas Lancaster pisarsilmi. „Ma ei saanud sellest emale-isale rääkida, sest nad oleks küsinud: miks sa selle mehe koju läksid? Aga ta oli klient, kellega ma olin koostööd teinud, ja ta lubas mind teistele inimestele tutvustada.“ Lancaster oli enda sõnul naiivne ja usaldav.

„Ma ei mäleta juhtunust eriti midagi, aga ta oli mul otsas ja mõnules. Mina ei mõnulenud,“ rääkis pisarais Lancaster ja manitses, et ka teised seksuaalse kuritegevuse ohvrid oma üleelamistest räägiksid.

„Emad, teie tütardel peab olema teadmine, et kui nad koju tulevad ja sellest teile räägivad, ei saa nad pahandada. See pole nende süü. See teine inimene on süüdi.“