Tele

Pagulased lahkuvad Eestist valelootuses, et Saksamaal on parem (114)

LISA KOMMENTAAR

tilba15. märts 2018, 07:53
hea uudis on see, et paari kuu pärast kaovad Soome, Rootsi või Saksamaale. Ei jää Eestisse parasiteerima. Eestis elavad pooled inimesed halvemini kui põgenikud. Maksumaksja ei jaksa väikeses riigis isegi omasid toetada. Rääkimata mingitest suurperedest, kes niikuinii tööd ei taha teha, vaid ainult moseest, halalist ja omasugustega hängimisest huvituvad. Et kohalikud hakaku nende kummalisi kombeid üle võtma ja halal toitu valmistama...Kui põgened kuhugi pommide eest, siis õpi olema nagu kohalik, mitte ära laia võõraste kommetega. Pealegi Eestis on juba piisavalt immigrante ja nende järglasi - vene russid, kes pole 60 aasta jooksul viitsinud keelt ära õppida.
14. märts 2018, 18:22
igal kodanikul on õigus kaitsta oma kodumaa väärtusi ja model ei ole õigust nõuda, et keegi oma arvamust peaks teisiti või nii kirjutama, nagu rahvavaenulikule modele meeldiks.
14. märts 2018, 17:54
Miks neile ei kõlba Põlvas elada, meile ju kõlbab ja miks peaks siin eestis neid ees ootama moshee, nad ju teadsid, et eesti on teistsuguse usuga riik ja teise kultuuriga,miks peaks neid siia üldse keegi ootama, kust nad selle peale üldse tulevad.
salliv tolerast15. detsember 2017, 14:01
Issand.. Tallinnast sõidetakse pilkas pimeduses 4 tundi ja ei tea kuhu kohta? Selline õudus, et peaks välja töötama uued toetused kuidas Tallinnast mugavamalt 4 tundi sõita saaks. Kõik inimesed võiks panna oma säästud kokku, et selle 4 tunnise tee peale ehitaks korraliku valgustuse.
See aitaks kasvõi natukese leevendada seda õudust, mida need vaesekesed peavad Eestis läbi elama.
Saksas20. oktoober 2017, 11:12
Esiteks on lihtsalt soojem kliima, ja teiseks ei pea nad seal 5x päevas Meka poole palvetama üksinda terves linnas, vaid seal tekib neil juba kambavaim, mis tulevikus reaalselt muutub põlissakslaste ahistamiseks.
m.o.t.t20. oktoober 2017, 00:50
No ja kui ei meeldi , las siis lähevad sinna kus on parem. Keda üldse huvitab. Mul pohlad neist. Nad ei peagi siia jääma, see pole kohus. Laske jah igasugused meile, saategi Eestis varsti mošeesid näha cmoon.
siin19. oktoober 2017, 18:56
pole midagi rõõmustada se võtab üle 20a enne kui hakkab tunduma et midagi on valesti ja siis ei saa enam midagi teha
ahhaa küsib19. oktoober 2017, 17:54
Millal ülejäänud pool otsustab?
Jüri19. oktoober 2017, 13:51
Mis sõjapõgenikud? Ammu aeg asju õige nimega nimetada. Nad on majanduspõgenikud. Sõjapõgenik oleks õnnelik, kui pommid pähe ei kuku. Põlvas ei kuku ju.
14. märts 2018, 17:27
Võigemast teadis rääkida, et pagulastele meeldib rahu ja vaikus, pühapäeviti pannkooke küpsetada ja rattaga sõitmas käia. Selleks kõigeks peaks Põlva ju ideaalselt sobima.
vanasõna19. oktoober 2017, 12:38
Kala ujub sinna, kus sügavam. Inimene läheb sinna, kus on parem!
Seega kolib iga pagulane, kel turbbani all veidi oidu on, mingist vaesest Baltikumi ääremaast varsti
edasi, kuhugi Saksamale või Rootsi. Mida siis nende paigalhoidmiseks ette võtta? Brüssel murrab selle probleemi kallal praegu ajusid. Tulemust võib ette aimata. Ilmselt kehtestatakse lihtsalt kohustuslik direktiiv pagulastoetuste minimaalse suuruse kohta. Et kui meil makstaks sama palju, kui Saksamaa enda omadele maksab (ja raskemaid olmetingimusi arvestades mingit koefitsente kasutades ehk veel rohkemgi). Ei siis nemad lähe enam kusagile ja elaad siin kui milenkajad! Seega, kui meil kästakse edaspidi maksta igaühele neist tuhat või paar kuus, siis saabki probleem hiilgava lahenduse! Nii lihtne see ongi.
vanasõna19. oktoober 2017, 12:01
Vene vanasõna ütleb et.:
Külalistest on kaks korda hea meel. Algul siis, kui nad külla tulvad. Ning teist korda (ja ilmselt veelgi siiramalt) siis, kui nad lõpuks ära lähevad!
Tolerandi itk19. oktoober 2017, 11:58
Goodbye my love, goodbye!
Kas Eesti on islamivabariik nende tahtel?19. oktoober 2017, 11:47
viriseti ju et pole mošeed,halali,moslemeid,šharia seadusi,kogukonda koogutajaid,abirahasid...siis keegi internatsionalist väidab,et nad on integreerumisvõimelised.PIIRIDETA Saksamaal tahetakse vabatahtlikult lasta sisse iga aastal kuni 300 000 uut illegaali,DDR kasvatus "freundschaft" pole surnud. https://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-germany-costs/german-government-plans-to-spend-93...
baphomet19. oktoober 2017, 13:04
Just endine DDR veel julgeb plõksida ja selle mingis piirkonnas said parempoolsed jõud suurema enamuse valimistel.
Endisi ida-sakslasi aga peetakse võrdseks asüülitaotlejatega või neist viletsamaks. Tundub, et mingil hetkel Saksamaa jaguneb...
nad ahistavad19. oktoober 2017, 11:34
minu elu ja tavasid.Oktoberfestil ahistasid nad mu naist,kahju et hiljem teada sain.
Kati19. oktoober 2017, 11:25
Ikka veel nimetatakse neid jonnakalt pagulasteks. No pole ju: nad said sõjakoleduste eest pakku, neile pakutakse kodu ja rahu. Aga ei sobi neile! Lasevad päkkade välkudes jalga Saksamale. Sest tegelikult on nad kerge elu otsijad, rahaahned petised.
Kommetaari ei avaldatud19. oktoober 2017, 11:25
Kirjutasin tõde ja see õhtulehele ja kaasajooksikutele ei meeldi! Ei sõimanud kedagi mitte kuidagi.. Vihkan seda propagandat" vaestest kannatajatest". "Sõnavabadus".. Tuleb teiesuguste aeg varsti, r,ä,m, p.s.u sissevedajad. Tuleb tasumiste aeg..
!19. oktoober 2017, 12:07
Muidugi, sest sõnavabadus on teatavasti üsna valikuline. (Ka NSVL-s kehtinud sõnavabaduse kaanonite järgi võis täiesti vabalt kiita ning ülistada komparteid ja suurt Brežnevit. Nagu praegu võib Põhja Koreas vabalt ülistada tarka juhti Kimi)
Aga kui sa valesid asju kiidad ning õigeid asju maha teed, siis oledki varsti vihakõneleja ning odinlane. Ning on vaid ajaküsimus,, millal kõige aktiivsematele päitsed pähe tõmmatakse.
Moderaator korjas ära. 19. oktoober 2017, 12:09
Ei tohi sõnavabaduse üle targutajale ning ""vihakõnelejale" moraali lugeda ega ilma tarokaartidetagi tulevikku ette ennustada. Ära korjatakse .modreerimisele! Kuigi kommentaar ei sisaldanud mitte ühtegi solvangut ega ebatsensusst.
To moderaator korjas ära20. oktoober 2017, 09:58
Aga kirjuta ja loe siis " vihakönelejale ja rassistile" nüüd moraali. Anna tulla. Uuesti- neid pole siia vaja! Kes neid tahavad ja " kannatajateks" peavad.. palun, piirid on lahti ja minge aidake ( irw ) neid nende OMA kodumaal! On piisavalt selgelt kirjutatud?
Maali19. oktoober 2017, 11:02
Hästi ju! Inimesed on saanud minna sinna kuhu nad oodatud ja sõbrad ees. Seekord peaksime õppima kiire taibuga lätlastelt, kes suutsid kohe probleemi läbi hammustada ega hakanud oma maksumaksjate raha integreerimisele kulutama. Tänaseks olla neil plats puhas. Meie sipleme mingites süümekates.
uudishimulik26. oktoober 2017, 20:22
Hea oleks teada, kuidas ja kuhu lätlased neid majutasid ??
Kas pagulasabid oma kolleegidega lätist kah suhtlevad ja kogemusi vahetavad... ?
Oi kui kahju19. oktoober 2017, 11:01
Rakvere lihakombinaat ootab neid anne meega.
SMURF19. oktoober 2017, 10:50
Keegi arvab, et need inimesed tulid siia tööle? Unustage ära. Nad on väga hästi teadlikud sellest,et kusagil Soomes või Saksamaal elab 4 liikmeline somaalide perekond oma uues 4 toalises riigilt tasuta saadud korteris sotsiaaltoetusega 3000 eurot kuus ning ei pea mitte midagi tegema...
See on see mida nad tahavad! Elada mõnusalt kohaliku maksumaksja tasku peal, sigida, käia mošees ning kohandada kohalik euroopalik kultuuriruum pisitasa enda omaks.
salliv tolarast19. oktoober 2017, 10:47
Esialgu täituvad ikka parimad alad, kui sinna enam ei lasta, ääremaad. Jätkub kõigile, vähemalt 500 miljonit "väsinud ja vaevatut" loodab Euroopasse pääseda, tegelikult on alles rände algfaas, sest joogivee ja toidu puuduses kiirelt sigivad inimmassid on sunnitud ümber asuma.
teeline20. oktoober 2017, 00:56
Seeme ei saa kunagi otsa
Pagulased ?!19. oktoober 2017, 10:46
Alustuseks võiks propagandistid lõpetada valetamise. Alles seejärel on võimalus asja arutada sisuliselt.
Tsensuursus19. oktoober 2017, 10:40
Eestis meedia sõnavabaduse tsensuurimine on pidevalt kuid samas räägitakse Venemaa ajakirjandusest halvimas poolest. Kui rääkida tõtt et Eesti riik kuulub ka vaesemate hulka siis tsensuuritakse see fakt. Sest maailm ei tohi teada saada Eesti vaesumisest ja orjamajandusest!
vana j a tark19. oktoober 2017, 10:20
uskumatu kui pretensioonikad on need pagulased- kuidas võib tahta , et neile peab loodama sellise maailma, mis nende kultuuriruumis tavapärane...?! Ma ei kujuta ette, et meie eestlased lähevad somaaliasse või austraaliasse ja nõume meie toitu, kombeid ja tavasid..anna mõistust ja ka nahhaalsust, et selliseid nõudeid esitada ja siis solvunud olla...
Kui siin ei sobi, siis tagasi ei peaks küll neid vägisi toodama ja ka vastu võtma, pole meil neist vast puudust...
Eks nad näevad samasugust probleemi ka meil nagu neil kodumaal!19. oktoober 2017, 09:23
Meil on samal tasemel kus neil on! Sellepärast nad ära lähevadki siin, orjamajandus või midagi sinna. Kõrged toiduhinnad ja madal palk nn Eesti riigis! Ütleme kui Saksamaal, Soomes, Rootsis, USAs, Prantsusmaal jne arenenumas ühiskonnas on inimelu standart parem. Siis Eestis on pigem 2006 aasta tasemel endiselt. enamjaol on Eestlaste seas 400,000 kodutud sest paigutatud on ainult üürikorteritesse mis on ka äärmisel viletsas olukorras. Need munitsipal üürikorterid on ka äärmiselt viletsad ja mitte just parimas soojustatuna!
19. oktoober 2017, 08:56
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Sallijatele19. oktoober 2017, 09:30
Kohustuslikuks söömiseks iga päev 3X.
Teisitmotleja19. oktoober 2017, 08:56
Miks selline hala. Saime pooltest lahti on igati tore. Muret peaks ikka tundma nende parast kes jaid. Muretseme ikka selle parast kas me ei ole jaajate vastu liiga lahked. Mida selles osas saaksime rohkem ara teha.
19. oktoober 2017, 09:32
jaajate?
parast?
ara?
jaid?
nonoh19. oktoober 2017, 08:44
ega siis polegi muud võimalust, kui teha Tallinn ja teised suuremad linnad eestlastest vabaks, et ilusat elu otsivad pagulased saaksid ennast seal sisse seada. Inimestest tuleb ju aru saada, nad tulid ikkagi paradiisi otsima ja paradiis tähendb seda, et seavad ennast sisse oma rahva hulgas, asustavad suuremad linnad oma tahtmist järgi.
kolla19. oktoober 2017, 10:07
Paljuke seal Tallinnas enam eestlasi ongi,puha vene rämps.
Siia ei ole neid vaja!19. oktoober 2017, 08:40
Ja ka need ülejäänud kes siin veel kükitavad, ka need minema saata! Süürias pole sõda! Kui Eestis oleks sõjaolukord, siis ma ei usu, et eestlased Süüriasse või mujale moslemimaadesse põgeneks. Mindaks ikkagi omasuguste juurde.. 44 a ka samuti, Rootsi, Saksamaa, Usa ..
olts saab kirikuski peksa19. oktoober 2017, 08:37
integreerumise vältimiseks kasutavad lausa advokaatide abi…
nii et paluks meedial integreerumisteemaseid jutunuppe mitte enam treida, bs või miskit sellist, nüüd ka ametlikult.
Sigulda19. oktoober 2017, 08:10
Kuuserait oli juba gümnaasiumis üleni aknet täis ja endassetõmbunud ...
Noo eks merkel teeb varsti kaljulaidile ata ata et vaeste pagulaste elu raske on eestis19. oktoober 2017, 08:01
Juulius19. oktoober 2017, 07:42
Lause_ kôige rohkem tuntakse puudust omasugustest inimestest. Kes siis on nende jaoks siin elavad inimesed? Teenijad, lollid või lihtsalt tobud?
Et puudus on halal toidust, oma inimestest ja mośheedest? Ega kôike ikka ka ei saa. Ehk tuleks olla tänulik sellegi eest, mis antakse ja võrreldes sellega, mida neile angi oma etnisel kodumaal, on seda liigagi palju.
Ehk veelkord _ tasuta saadud asjade eest nad tänulikud ei ole, sest kuskil mujal antakse rohkem.
Üks Põlvas elanud naisterahvas ütles ja ajakirjanikule, et ega ta ei elanud telgis Kreekas sellepärast, et kopitada mingis kolkakûlas. Tema tahtvat ikka Saksamaale. Ütles küll teiste sõnadega, aga mõte oli sama.
!!!19. oktoober 2017, 12:16
Puudust tuntakse paljustki. Ka mpšeest ja pika halli habemega uskumatuid vihaselt manavast auväärt mullast. Siis veel ka vaimulikust medresest poisslate õigeks kasvatamiseks. Seejärel šhariaadiseadustest ning seda mõistvast auväärt kaaddikohtunikust. Ning lõpuks sõltumatust islamistlikust omavalitsusest, omaenda emiraadist võõral pinnal.
Edu senisest hajutamisest ning integreerimispoliitikast lahtiütlemisest ning Rootsi eeskujul muhamedlike emiraadirakukeste ja gettode kujundamise teel.
19. oktoober 2017, 06:45
Lõpetage see paguldamine. Tõepoolest. See sõna on sotside poolt sissesöödetud. Korrutate nagu papagoid.
Avaldamiskõlbmatu19. oktoober 2017, 03:44
Kuna teha pole miskit, toksin tatti.Need ei ole mingid sõjapõgenikud vaid mugavuspagulased.
Ükski tõeline sõjapõgenik ei hinda Eesti rahuaja tingimusi mitterahuldavaks.
Sõjategevust ei ole,elutarbelised vajadused on rahuldatud -mida veel ?
Nüüd mind ei avaldata aga see on puhtalt Islamiagressioon.
14. märts 2018, 18:19
eesti riigi vastane mode ei luba avaldada kommentaari ja käsib selle ära muuta, kus on siin sõnavabadus ja igal inimesel on õigus oma kodumaa väärtuste eest seista, see on nonsens.
Eino Taruk19. oktoober 2017, 00:32
Jälle ei jää muud üle kui ükskõikselt õlgu kehitada: Tulevas näljast, sõjast, surmast ja hävingust, kõik on kadunud, ja see mis sobib eesti vaesele peaks olema paradiis, aga ei...vaja Saksamaale. Pahaseks teeb ainult, et neid pagulasteks nimetatakse. Nad ju pole seda. Need on immigrandid hea ja mugava elu otsinguil. Nomaadid.
Kas4. november 2017, 17:54
normaalset elu, nimetatakse siis mugavaks ? Oma viga kui kehvemaga lepid.
Kuidas nii - valelootuses ?19. oktoober 2017, 00:19
Eesti peavoolumeedia on ju eestlastelegi 25 aastat korrutanud et kõikjal on parem kui Eestis. Mujal olevat elu "nagu Soomes" .
19. oktoober 2017, 00:13
Väga tore, et lahkuvad. Neile EI TOHIGI siin meeldida!
anti-islamist19. oktoober 2017, 00:03
Jumal tänatud. Loodan kogu südamest, et ülejäänud bande lahkub ka üsna pea.
Kodanik19. oktoober 2017, 00:02
Reformierakonna juhitud valitsuse ja siseministeeriumi immigratsioonipoliitika on olnud tegelikult väga hea. Vaatamata EKRE kisale on reaalne tulemus see, et legaalseid pagulasi ja immigrante on meil vähe ja olemasolevad ei soovi ka Eestisse jääda. Tegelikud abivajajad on eristatud majandusimmigrantidest. Harku pagulaskeskuses järgitakse korrektselt seadust. Loomulikult ei saa valitsus kõva häälega sellest rääkida, sest see poleks Euroopas parketikõlbulik. Aga korrektselt seadusi täites on saadud Eesti kasuks päris ilus tulemus.
islamofoob19. oktoober 2017, 00:25
abivajajad eristatud :D kui rumaI peab olema, et neid õnneotsijaid abivajajateks nimetada. puhtalt kullakeavajad, kes vaatavad, kust rohkem ja kergemini saaks.
Porgand Punapea18. oktoober 2017, 23:54
Tulge Türile , sest siin on hea - isegi ükski pagulane pole vehkat tõmmanud !
mari18. oktoober 2017, 23:28
Ehk nüüdseks on siis aru saadud, et nad ei tule siia mitte sõja eest ära vaid mugavama elu peale. Tore, et ka abistajate silmad ajapikku avanevad.
kus nad siis19. oktoober 2017, 00:02
avanevad? juurde tuuakse ju ja nüüd siis tehakse linnadesse getod, et ikka neanderitel mõnusam oleks. kohe hakkavad nõudma halal ja mošeesid, saate näha.
Põlva19. oktoober 2017, 00:20
Eks ka Põlva on linn . Aga ma sain kommi mõttest aru - seega +
Ja nagu19. oktoober 2017, 14:08
näha on ka meil siis nüüd "aru saadud", et tekitame getod nagu mujal. Sellepärast nad ongi meil veel nii rahulikud ja äraminevad, et pole suuri kogukondi. Kui aga kogukond koos - saame ka Rootsi või muu maa mudeli. Hoidke ometi mõistust ja just väikestesse kohtadesse laiali. Kui ma põgeneks sõja eest - esiteks poleks hoobilt võtta raha, mida põgenemiseks vaja üldse. teiseks, kui jõuaks ometi kohta - kus katus pea kohal - hoiaks kümne küünega kinni
miks lootus?18. oktoober 2017, 23:23
aga ongi ju - kordades ja kodades parem.
eh18. oktoober 2017, 23:06
aga kas see oli kellelegi tõepoolest üllatuseks - et võõra kauge kultuuri inimesed sokutatakse neile väga arusaamatutesse tingimustesse ja kohta, kus neil puudub igasugune side kohaliku rahvaga. Ma olin kohe selles kindel, et enamus siia saadetutest esimesel võimalusel mujale kolib. Ei kohaneks ka lihtne eestlaste pere üksipäini meile väga võõra kultuuri sees väga erinevas kliimas. Sõjapõgenikud ei soovi kodumaast kaugele kolida, sest nemad soovivad koju tagasi saada. Majanduspagulased soovivad aga ainult rikastesse maadesse lihttööde peale - nagu on ka väga paljud eestlased siit läinud.
eh-eh19. oktoober 2017, 00:03
ei soovi need küll mingi lihttöö peale, üks soome juba nõuab, et tema tahab presidendiks, miks soome seadus keelab ja lubab vaid sünnipärasel soomlasel kandideerida. milline ebaõiglus ja rassism muidugi. lihttööd nad küll tegema siia ei tulnud, ära kujuta ettegi.
Eestlane19. oktoober 2017, 00:13
Eestlane saaks igal pool hakkama, sest eestane on individualist ja tal pole vaja, et kolm põlve koos sugulastega koos elaks ja tugivõrgu looks.
Justnimelt ei tohi neid moslemeid kokku elama panna, sest mitte kusagil pole moslemikogukond võtnud üle kohalikke tavasid. Neile on kogukond vajalik, et nad saaks oma senise elu ja kommetega uues elukohas jätkata. Midas suurem moslemi migrantide kogukond, seda võimatum probleem vastuvõtjale riigile.
Lugeja19. oktoober 2017, 01:44
Vaeseke, sa põgened pagulusse halva eest omal maal ja nõuad saabudes seda, mis oli su kodumaal? Et seda, mis oli su kodus, peaksid su vastuvõtjad ekstra sulle looma?
Eh, sa oled ikka millestki väga valesti aru saanud. Kas sina lähed külla ja nõuad kõike nii nagu on kodus?
salliga18. oktoober 2017, 22:21
no saate lõpus ju anti läbi lillede meile teada, et need 50 tuhhi kes nüüd uue kava kohaselt ära jaotatakse pannakse meil kõik kokku suurtematesse linnadesse, sest NEIL on niimoodi hea
Frei18. oktoober 2017, 22:01
Paljude tegevuste ja nähtuste disbalanss tuleneb Eesti madalast elatustasemest. Saksamaal on see üle 5x suurem ja majanduslikus mõttes pole võõramaalased fritsudele koormaks.
Meie poliitikud seda millegipärast ei tea (Brüsseli ülemakstud funktsionäärid) või ei tunnista.
Jan18. oktoober 2017, 21:46
Et siis ikkagi head tasuta elu otsimas.
No õnneks siit pommiaugust seda tõesti ei leia :)
isegi 18. oktoober 2017, 21:53
kui seeneline pidevalt seda korrutab, ei leia seda siit. Kui just eu-st palka ei saa nagu seeneline ise, siis võib ta ju teistele sodi pähe raha eest ajada..
realist18. oktoober 2017, 21:44
Muret teeb see,et kui need pagulased Eestist lahkusid,ei sobinud siin..ja kui neid VÄGISI hakatakse siia tagasi saatma,siis on ENAM kui tõenöoline,et nad hakkavad puhtast vihast siin pomme panema ja tapma..
kui meie valitsus18. oktoober 2017, 21:47
on nii lo,ll ja laseb neid siia tuua, siis jah põmm põmm.
aga 18. oktoober 2017, 21:51
miks neid koju ei saadeta, ka neid kes nagu pidama jäänud on? pagulased on ju ajutisedlt või ei olegi see eu ajutiste põgenike jutt õige? milleks inimesi siis lollitada ja pettustega ümber asustada? Kaktus ei kasva siin..
Lugeja19. oktoober 2017, 12:34
Ära hirmuta, võta siis nad oma koju, realist ja too mulla ka neile.
hei inimkubanduse produktid..18. oktoober 2017, 21:44
saksas ongi plalju parem, head teed.
jumal tänatud,18. oktoober 2017, 21:43
minge jah siit minema ja andke teistele ka teada, et eestisse pole mõtet tulla. Eestis toetused väikesed ja hinnad kõrgemad kui saksamaal, head teed, rõõmuga minge,
..
go away from estonia.
sellest pole kasu ju18. oktoober 2017, 22:53
meie valitsus toob vägisi nad siia
Jemeljan Pugatšov18. oktoober 2017, 21:34
saatke lasnamägile sest siin ka suur omate kokukonnd
parallelnaja 18. oktoober 2017, 21:46
kogukond lasnagorskis, see on juba üle 20-ne aasta aga ükski võim eestis ei näe seda.
Jemeljan Pugatšov18. oktoober 2017, 22:15
ma rääkin hästi keelt aga kiritada ei . Tulin mitte 20 vaid jupa midagi 40 astat tagasi enne olumpiamängusid ehitama kohe
ee18. oktoober 2017, 21:32
Nad lahkuvad ka kodumaalt sellise lootusega. Mille poolest need lootused erinevad?
mari18. oktoober 2017, 21:32
Tugiisik väidab, et Tallinnast viiakse vaesekesed kuskile pimedusse virelema ja suurlinna tuled jäävad kaugele maha. Paljud kohalikud inimesed aga elavad Lõuna -Eestis ja saavad hakkama. Pagulasele sobib aga ainult pealinn. Tundub. et see tugiisik on samasugune lammas, nagu kogu pagulaste armee kokku. Ise ka ei saa aru, mida nad tahavad.
Brüsseli käsilane18. oktoober 2017, 21:29
Pagulased Võrru, Saaremaale ja Hiiumaale! Seal on nende koht koos sotsidest valijatega. Alla, ja v Bar!
jajah18. oktoober 2017, 22:58
18. oktoober 2017, 21:28
et siis kas ei ole vä? siin on roosa manna igal pool kui vaadata seda läbi sotside roosade prillide, irw
onu Paul18. oktoober 2017, 21:27
oi, aga konservatiivne erakond ju räägib, et meil pidi olema juba 400 000 pagulast, iga ööse tuuakse lennukitega juurde ja kogu aeg vägistatakse, kas nad siis valetavad?
jah18. oktoober 2017, 21:34
Mine käi lahtiste silmadega ringi. Terve tallinn on musta haisvat täis. ahistavad naisi ja kognuvad kampadesse.
Juhan19. oktoober 2017, 09:45
Õhtuti olen Balti jaamas tõesti kodutute musti haisvaid kampasid näinud. Kuid must ei ole neil mitte nahavärv, vaid kõik muu.
sid18. oktoober 2017, 21:37
Kelle taktikepi all ja kelle huvides need konservatiivid rahvast ässitavad?
sõida korra ka nr 3 trollis18. oktoober 2017, 21:58
ja vaata kui palju on neid nee,ge,id ja muid sodi. Lapsi ei julge enam üksi kooli saata vaid tuleb viia autoga.
No nad ei ole kaugeltki kõik üliõpilased18. oktoober 2017, 22:10
Probleemi põhjustaja on Akadeemia tee TTÜ piirkond. Siin on kontsentratsioon tõesti suur. Ma ei veel täpselt aru, millest see timgitud?
18. oktoober 2017, 22:56
mustamäe is very black :P
need 18. oktoober 2017, 21:56
tulevad ise üle piiri illegaalselt. Vaata tallinas ringi kui palju on värvilisi. Või arvaja meil värvipime? irw
no tee silmad lahti18. oktoober 2017, 21:57
ja vaata kui kirj,ud on tallinna tänavad. Või on sm meil värvipime?
Andrus18. oktoober 2017, 22:05
kes?18. oktoober 2017, 22:59
Teerull19. oktoober 2017, 00:07
Sellistest numbritest pole kuulnud. Küll aga kunagi Radaris üks vabatahtlik ütles, et Eestis on pagulased ja kvoodipagulased. Kvoodipagulaste arv on teada, aga pagulaste oma mitte.
to onu stupid paul19. oktoober 2017, 07:53
mustamägi seda tumedat saa. sta täis!
rs18. oktoober 2017, 21:25
Shoigu18. oktoober 2017, 21:23
Süürias on sõda läbi.
rein18. oktoober 2017, 21:23
tohoo Kuuse Rait. mis rumal jutt. aga võimalus on neile järgi minna
Faki Näpp18. oktoober 2017, 21:21
Saksamaal ei ole siis parem v? Miks nad siis siia ei taha tulla? Rakvere lihakombinaadis on töökohti pakkuda küll. Töötamine seapeadega on integreerimise algatuseks sobilik küll. Vastlapäevaks oskavad ehk seasõrgadest vurre ka teha, mida siis hõimuvendadele kinkida.
Küssa18. oktoober 2017, 21:21
Palju see lollimängimine on riigile maksma läinud?
anti18. oktoober 2017, 21:21
Sotside unistus, tuua kõik pagulased ühte kokku keskustesse, täpselt nii nagu on tekkinud Rootsis no-go tsoonid, täpselt nii nagu inglismaa linnaosades kuhu valgel pole asja enam. Kui soovite oma eksperimenti läbi viia siis soovitan Põlvat, sealsed sotside valijad on mõista andnud, et tahavad lõimuda ja rikastuda :) või veel parem sotside seas populaarne Saaremaa ja Hiiumaa, siis ei pääse kohalikud ka kohe põgenema kui mõni allahu akbari harrastab :)
anti18. oktoober 2017, 21:23
vabandust mitte Põlva vaid Võru, mille sm Nestor kuulutas "sotside linnaks"
OB18. oktoober 2017, 21:59
saaremaalaste kestvate ovatsioonide saatel avati V. Kingissepa nimeline pagulaskeskus ;D
to anti19. oktoober 2017, 21:12
parem ikka Lasnamäele. siis lähevad veel kiiremini minema kui eelmised lahkujad.
jah18. oktoober 2017, 21:20
aga kapiefka väitis ju, et nn pagulane on rahul kus iganes peaasi, et pommid ei lõhkeks ja kuulid ei lendaks. ja kas see rait kuuse tahaks, et meil tekiks suuremates linnades moslemite getod nagu rootsis?
ah18. oktoober 2017, 23:01
küll tulevad needki, kahjuks nii läheb
Millest need tulevad 3. november 2017, 15:42
Kui 161 st 87 on udu tõmmanud ja abi peale sülitanud
Enn18. oktoober 2017, 21:19
Kui meie eesistujad ja eurosaadikud eelkirjutanud Aeda juttu Euroliidule selgeks ei tee, siis oleme küll Eesti juhtideks muidusööjad ja tühikargajad valinud.
maamiiz18. oktoober 2017, 21:18
nii et getot tallinna siis võibolla kärab,huvitav lähenemine neil kui uskuda jutt et tulnud koleduste ja sõja küüsist ja ikka ei sobi
18. oktoober 2017, 21:17
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kutt19. oktoober 2017, 07:42
Mis ta nyyd nii jess on? Põlva elanikud, kel pole kaitsvat põgenikustaatust, ei saa ju sellest läbikukkunud elamisepaigast kuskile minna. Kansler ise ytles, et hajaasustuses elamine on krahh.
;)18. oktoober 2017, 21:17
Tegu tõeliste sõiapõgenikega. Ning sellisesse ketosse nagu Eestisse jäämine on neile ju täiesti vastuvõetamatu. Nad peaksid sama nii ato maja ja tuhandeid eurosid kuus riigilt toetust. Lihtsalt toitu ja peavarju neile pakkuda on ju mõnitamine nad võtsid ju ette ohtliku reisi ja peaksid saama veeel ka paar eestlasest orja, kes neid teenindaks lisaks majale autole ja tuhandetele kuus.
Aet18. oktoober 2017, 21:15
No saage aru, ei ole põgenikud, vaid saama peal olevad tegelased. Head elu otsivad, ei muud!
18. oktoober 2017, 21:28
muidugi on "põgenikud", meie suurepärane kontroll ju kontrollis neid, hahahaha
18. oktoober 2017, 22:12
Just, just ja näe imet _ ühed olid hoopis teisest riigist ja nii mõnedki mehed valetasid ennast nooremaks. No on ikka kontroll, sest see mida põgenik räägib, on ju tõsi.
Vantaast18. oktoober 2017, 21:09
Lahe pagulasralli propaganda käib jälle. Tehke-tehke geto, kus kõik murjamid koos onn, siis saate varsti esimesed valged tapetud eesti emad@turku