Kadri HinrikusFoto: Kairit Leibold/ ERR
Tele
18. oktoober 2017, 15:53

VASTABKI TÕELE: Kadri Hinrikus lahkub „Aktuaalsest kaamerast“ (89)

ERR-i teleuudiste juht Liisu Lass kinnitas, et „Aktuaalsest kaamera“ pikaaegne ankur Kadri Hinrikus enam eetris ei jätka.

„Soovisime Kadri Hinrikuse töö jätkumist tele-ekraanil, kus tal oleks oma pikaaegse kogemusega palju ära teha. Meie pakkumise järgi oli tal võimalus valida uudistetoimetuses endale sobivat rolli senise ankruameti asemele. Praeguseks oleme paraku saanud tema eitava vastuse,“ kommenteeris Lass ERR Menule.

Eile selgitas Lass Õhtulehele, et „Aktuaalset kaamerat“ ootavad ees muudatused: 

„Kõik saated, ka uudistesaated muutuvad pidevalt. Peale selle, et iga päev on saates unikaalne, tuleb kaasas käia ka vormiliste ja sisuliste uuendustega. Aasta alguses muutsime kardinaalselt saate välist külge – uus stuudio, tehnika ja muu, mida meie vaatajad väga hindavad,“ ütles ta. „Arutasime täna ankrutega nende rolli tugevdamist saates, sest nemad on vaataja jaoks saate kõige olulisem osa. Vastab tõele, et õhtuste ankrute rivistus võib muutuda, aga sellest on veel vara rääkida. Kedagi koondatud ei ole.“

Täna ütles Lass, et „Aktuaalne kaamera“ läheb üle ühe ankru süsteemile. „Plaanime suurema muudatusena üleminekut uudistesaatele, mida juhib senise kahe asemel üks ankur, selle nimel praegu töötamegi," sõnas ta ERRile.

Hinrikus alustas ETVs töötamis „Terevisooni“ uudistetoimetajana, lisaks on ETVs juhtinud nii „Tähelaeva“ kui saadet „Eesti Teater 100“.