Jennifer Lawrence ajakirja Elle galal „Women in Hollywood".Foto: Frazer Harrison
Inimesed
18. oktoober 2017, 10:47

„Näljamängude“ täht: mul kästi alasti võtta ja rivvi astuda - see foto pidi mul aitama saleneda! (4)

Hollywoodi superstaar Jennifer Lawrence paljastas naisteajakirja Elle naisnäitlejate galal, kuidas teda oli noore näitlejana alandatud - ning alandajate seas oli olnud ka naisprodutsent.

27aastane Oscari-võitja rääkis traditsioonilise galal „Women in Hollywood", kuidas karjääri algjärgus olid produtsendid sundinud teda kahe nädalaga seitse kilo alla võtma. „Oli see vast lihtne!“ ironiseeris Jennifer publiku naerupahvaku saatel.

Seejärel rääkis Lawrence, kuidas teine näitlejatar sai filmist sule sappa, kuna polnud piisavalt palju salenenud, vahendab Ilta-Sanomat. Filmialal töötav naisprodutsent alandas ka Jenniferi, sundides teda alasti võtma ning koos teiste näitlejataridega rivvi astuma.

„Need viis olid minust palju kõhnemad. Seejärel ütles see naine, et ma peaksin neid alastifotosid dieediinspiratsioonina kasutama.“

Kui Lawrence juhtunust meesprodutsendile rääkis, ei mõistnud too, miks Jenniferi paksuks peeti. „Ta ütles, et olen tema meelest täiesti pandav ja et ma peaksin pornofilmides mängima,“ meenutas Lawrence.

2010. aastal filmiga „Paljad luud“ esile kerkinud ja 2012. aasta filmiga „Õnneteraapia“ Oscari võitnud näitlejatar nentis: „Lasin end teatud viisil kohelda, sest tundsin, et pean seda tegema oma karjääri pärast.“