EESTI OTSIB SUPERSTAARI KUUES HOOAEGFoto: ALAR TRUU
Tele
18. oktoober 2017, 10:07

TV3 VIDEO | Kogenud muusikud jagavad soovitusi: mis tagab edu „Eesti otsib superstaari“ saates?

Sel kevadel alustab suurejooneline „Eesti otsib superstaari“ 7. hooaeg ning alanud on juba ka osalemiseks registreerimine. Eelnevatel hooaegadel on superstaaritiitli pälvinud Birgit Sarrap, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee ja Jüri Pootsmann. Uue hooaja saatejuhiks on viiendal superstaarisaate hooajal osalenud Karl-Erik Taukar, kes sai toona saates 4. koha. Kogenud superstaarid ja muusikud jagasid lahkeid soovitusi uutele saate osalistele.

Eesti esimene superstaar Birgit Sarrap tunnistab, et kümme aastat tagasi ei oodanud ta saatest midagi, ta lihtsalt hüppas tundmatus kohas vette ja tahtis minna näitama seda, mida ta üle kõige armastab, ehk seda, et ta oskab laulda.

Suurim elumuutus toimus Birgiti sõnul juba siis, kui ta finaalsaadetesse laulma sai, sest siis sai ta juba tuntuks ning tekkisid esimesed fännid. Naine soovitab kõigil saates kindlasti end proovile panna.  

“Kindlasti tuleb katsetada, ükskõik, kas sa oled nišimuusika tegija, või juba valmis popstaar, see on koht, mis sobib kõikidele muusikutele,” arvas ta.

“Kõige eredamalt on mul meeles esimene otsesaade ja see tunne, mis mind valdas, kui ma pidin kohe minema sinna lava peale ja mina, kes on pärit väikesest kohast nagu Lehtse, ma ei olnud väga käinud lavadel ega midagi ja nüüd pidin tulema Tallinnasse ja esinema tervele Eestile, ma ei oskagi kirjeldada seda tunnet, ma olin nagu seal, aga ei olnud ka,” meenutas superstaarisaates teiseks jäänud Elina Born.

“Elu on liialt lühike, et lasta hirmudel teha otsuseid enda eest,” lisas Liis Lemsalu.

“Kaotada ei ole midagi, minge proovige, isegi, kui te kuhugi ei jõua, siis on see kogemus selline, mis mööda külge alla ei jookse,” lisas Eesti esimene meessuperstaar Ott Lepland.

 Vaata lähemalt videost!