Lysette AnthonyFoto: VIDA PRESS
Inimesed
16. oktoober 2017, 11:24

Briti näitlejanna: "Harvey Weinstein vägistas mu esikus." (11)

Briti politsei on asunud uurima mitut Hollywoodi moguli Harvey Weinsteini pihta suunatud vägistamissüüdistust.

Telesarjast „Hollyoaks“ tuttav näitlejanna Lysette Anthony kinnitas Sunday Timesile, et Ameerika produtsent vägistas ta 1980. aastatel.

Weinstein, keda Lysette pidas sõbraks ja kellega ta oli kümneid kordi lõunal käinud, tulnud ühel hommikul ootamatult tema koduukse taha. Lysette avas ukse, seljas vaid hommikumantel.

„Ta lükkas mu korterisse ja paiskas mu tillukeses esikus vastu riidevarna ning hakkas mu hommikumantlit lahti tegema. Ta üritas mind suudelda ja mulle sisse tungida. See oli jälk,“ rääkis Anthony.

Ta ei suutnud mehemürakale kaua vastu tõrkuda. „Lõpuks andsin lihtsalt alla. Vähemalt lõppes siis suudlemine. Kui ta end minu vastu nühkis ja minu sisse tungis, hoidsin silmad kõvasti kinni, hoidsin hinge kinni ja lasin tal tegutseda. Ta pritsis mu jala peale nagu koer ja lahkus siis. See  oli haletsusväärne, eemaletõukav. Mäletan, et istusin vannis ja nutsin.“

Anthony on aastakümneid vaikinud, kuid nüüd, kus Weinsteini on tabanud süüdistusterahe - produtsenti süüdistavad vägistamises teiste seas näitlejannad Asia Argento ja Rose McGowan - , avalikustas ta loo ja andis ka politseile tunnistusi. „Ma ei saa kõrvalt vaadata, kuidas kõik need teised naised tõtt räägivad.“