Tele

VIDEO | Ivo Linna: ma annan aru, et ajad on muutunud ja inimesed ei kuula enam muusikat, mida meie nooruses (3)

LISA KOMMENTAAR

Alar116. oktoober 2017, 12:23
Ei maksa segi ajada muusikat ja praegusi "hitte" ehk soigumist. Meenutab rohkem vene õigeusu pappi, kes loeb(laulab) piiblit omal viisil. Ainult Lõhmus on veel muusikat kirjutanud. Eesti saab ka Eurovisioonil järjest nigelamaid kohti, sest see, mida praegu meil muusikaks nimetatakse, on rõve ja kaugel muusikast. Puudub viis, meloodia ja sõnad. Sisask alustas ajalehe lugemist rütmimasina saatel ja noored hakkasid seda "muusikaks" nimetama.
vana ja tark16. oktoober 2017, 12:23
no selle muusikaga on nii ja naa- mina kuulan vanemat muusikat küll, aga siiski vähe eesti keelset, ikka Barbara Straisandit, Frank Sinatrat, julio Iglesiast, Joe Dassaini jne, ühesõnaga ilusat muusikat, Eesti artiste ka, kui Vikeraadiost tuleb, spetsiaalselt mitte, aga miks , sest siis oli muusika ilus ja meloodiline ja sõnadel oli täendus, nüüdne muusika on enamues KOLIN JA MÜRA JA KARJUMINE, pole midagi ilusat, kes seda hindab, hinnaku, Ott Leplandil oli ilus lugu Kuula, seda ongi ilus kuulata .Ivo Linna on sümpaatne alati ja tema lugusid on hea kuulata, aga Vikerraadio soovisaateid küll ei kannata, seal ikka samad lood viimased 25 aastat...!
Riina16. oktoober 2017, 10:56
Teadlikum osa ühiskonnast kuulab just vanemat muusikat ja....tsiteerin oma poega (26.a.) Pärast 90-nendaid poleks mõtet enam muusikat kirjutada, sest see pole kuidagi võrreldav varasema tõsiselt hea muusikaga.