Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. oktoober 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 22. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema tänane päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ole koos armsamaga ja tunne rõõmu elu helgemast poolest. Kui te hommikul kuhugi kiirustama ei pea, võite endale lubada kauakestvat sensuaalset armunaudingut.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võtad asja rahulikult, magad kaua ja lihtsalt puhkad. Kulutad raha selleks, et elu oleks mõnusam ja ilusam. Näiteks lubad endale luksuslikke protseduure ilu ja tervise heaks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võiksid endale mõned lähedased sõbrad külla kutsuda. Ettevalmistusi sa palju tegema ei pea, valmistage õhtusöök koos. Kokkamine võib olla väga mõnus seltskondlik tegevus.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Et argipäeviti pead päevad enamasti siseruumides veetma, võta täna valgel ajal ette pikem retk looduses. Seejuures pead aga kindlasti ilmale vastavalt riietatud olema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ehk teatad kodustele, et tahad täna rahulikult olla ja sind ei või segada. Ootad, et sinu privaatsussooviga arvestataks. Laed oma patareisid selleks, et olla löögijõuline uuel nädalal.

Neitsi
23. august – 22. september

Võta aega, et nautida iluprotseduure, näiteks lõõgastavat massaaži. Tunned, et oled väärt oma kehale ja hingele parima andmist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võiksid minna üritusele, mis annab võimaluse nautida teiste rahvaste kultuuri ning selle kohta uusi teadmisi saada. Kuulad hea meelega, mida tarka on teistel rääkida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Eelistad olla inimeste seltsis, kes mõtlevad sinuga sarnaselt. Pigem väldi teisitimõtlejatega suhtlemist, sest sa ei viitsi täna tuliselt vaieldes oma põhimõtteid kaitsta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajadus asju oma kontrolli all hoida on tavalisest suurem. Paraku ei allu kõik sinu tahtele ja tegelikult on see normaalne. Sa ei tohiks lasta sellel end ärritada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sul on mingi hobi, võiksid sellega tegelemisele pühendada lausa terve päeva. Positiivne energia, mida meeldiva tegevuse käigus kogud, aitab sul ka töönädalal vastu pidada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tee midagi selleks, et olemist hubasemaks ja mõnusamaks muuta, kaunista oma kodu. Naudingut võib pakkuda ka hõrgu lõunasöögi valmistamine.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Rahuliku rütmiga päev, mil saad olla sina ise ja tegeleda asjadega, mis sulle rõõmu pakuvad. Kui kodust välja lähed, siis tõenäoliselt kunstinäitust või kontserti nautima.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval aastaringil on sul elutahet ja jõudu küllaga. Oled valmis uuteks seiklusteks, üksluine elu mõjub rõhuvalt. Rahaasjus võib õnn sind soosida. Leiad häid koostööpartneid, avaneb ootamatu võimalus oma sissetuleku suurendamiseks või uue äri alustamiseks. Kui armud, siis ilmselt täiesti ootamatus olukorras.