Chanel muutis vihmamantli taas glamuurseksFoto: AFP/Scanpix
Ilu ja mood
14. oktoober 2017, 12:05

LOODUD EESTI KLIIMASSE: stiilseim viis end vihma eest kaitsta (1)

Chaneli moemaja peadisainer Karl Lagerfeld näitas Pariisi moenädalal moelaval seda, mis sobib ideaalselt Eesti kliimasse. Ja seda aasta läbi! 2018. aasta kevadkollektsioon tutvustas moegurudele tviidi ja teksa kõrval läbipaistvaid plastist mantleid, kaabusid, saapaid ja kindaid, mida on ideaalne juba sel sügisel kanda. 

Kui läbipaistvaid saapaid ja mütse on Eestis veel keeruline soetada, siis stiilne vihmamantel on vaid mõne arvutihiire kliki kaugusel. Plastist läbipaistvat vihmamantlit sobib kanda iga asja peal, peitmata selle all olevat lemmikust teksatagi või sooja villast mantlit.

Chanel muutis vihmamantli taas glamuurseks Foto: AFP/Scanpix

Sinna alla sobib nii ruuduline kostüüm kui ka ühevärviline jakike – võimalusi mängida on mitmeid ning seejuures tänavaid vallutades hea välja näha. Kuna maailmakuulsa ja eksklusiivse Chaneli moemeja looming maksab tuhandeid eurosid, toome teieni mõningad odavamad näited, mis näevad endiselt stiilsed välja ning hoiatuse, millest vaid hädaolukorras kinni haarata.

Mustade äärtega läbipaistev vihmakeep sobib kanda nii teksade kui viisaka kostüümiga. Juurde sobita vastavalt ilmale ja tujule kas kummikud, ketsid või kontsaga saapad. Aliexpress.com 14,39 eurot Foto: Aliexpress.com