Igor MangFoto: Alar Truu
Müstika
13. oktoober 2017, 16:52

Astroloog Mang ennustab: Veevalajal lõpeb aasta positiivselt, juhul kui ta meelelahutuslikku mängu ei kuku (3)

Astroloog Igor Mang pöörab selles astroloogilises ennustuses tähelepanu eelkõige Veevalajale (21.01.–19.02), kes septembri ja oktoobri esimese poole probleemidest pääseb rahunema alates 17. oktoobrist ning võib siis ka omale puhkust lubada.

„See on hea aeg raamatute lugemiseks ja filosoofilisteks mõtisklusteks,“ arvab Mang Maalehes ning lisab, et alles novembris lülitub Veevalaja enda kuhjunud tööasjadesse.

Mangi sõnul pole ülemused ja kolleegid novembris – eriti kuu esimesel poolel – Veevalajaga põrmugi rahul, ent Veevalaja näitab, et on vaba inimene ning järgib oma filosoofilist laadi huvisid ja sisemist kutset.

Alles novembri lõpus süveneb Veevalaja tööl antud teemadesse ja uutesse projektidesse, kuid vaatab nende peale metafüüsilisest kõrgusest, ning oma positsioonid kindlustab Veevalaja detsembris, kinnitab Mang, kelle sõnul lõpeb Veevalajate aasta üsna positiivselt.

„Põhiline on, et ta ei kukuks meelelahutuslikku mängu, olles kõrgele positsioonile jõudnud suurte pingutuste ja kannatustega, ega laseks seda nüüd labase sõulikkusega reklaamiks teha,“ on astroloogi nõuanne Veevalaja tähemärgis sündinud inimestele.

Refereeritud artiklit saab kogupikkuses lugeda Maalehes.