Foto: Ave Tampere / Riigikogu kommunikatsioonibüroo
Eesti uudised
13. oktoober 2017, 13:33

Ajakirjanik Rõivase skandaalist: kõik naised on halvas olukorras head nägu teinud (88)

Täna hommikul Star FM-i hommikuprogrammi külaliseks olnud Eesti Päevalehe ajakirjanik Liisa Tagel, kes Taavi Rõivasega seotud ahistamisskandaali avalikkuse ette tõi, selgitas veidi artikli asjaolusid. 

Tagel rääkis, kuidas info ajakirjanikeni jõudis ning miks artikkel otsustati avaldada. “See lugu, mis meieni jõudis, ei ole ebasünnis tantsimine ja käepuudutus!” kommenteeris ta.

Saatejuht Pille Minev küsis: „Miks ohver Katrin läks vabatahtlikult külmikute vahele? Miks ta ei läinud ära, kui tants oli ebameeldiv ja ligilitsuv?“

„Kõik naised on olnud olukorras, kus sa teed halvas olukorras head nägu. Oleme kõik naernud olukorras, kus meil on väga halb. Tegu on ikkagi Eesti endise peaministriga, kelle kuvand on tore pereinimene,“ kommenteeris Tagel.

Vastuseks Taavi Rõivase poolt avalikkuses välja toodud etteheitele, et miks temaga enne looga meedia poole pöördumist ühendust ei võetud, vastas Tagel omakorda küsimusega, miks peaks naine, kes end ahistaja pärast halvasti tunneb, temaga ise ühendust võtma, et anda võimalus vabandamiseks. 

Kes kannatas antud loost kõige rohkem – kas ohver või Rõivase perekond? Kas Taavi Rõivas antud skandaalist võitis või kaotas? EPL ajakirjaniku arvates oli Rõivas kindel kaotaja.

Kuula täispikka intervjuud SIIT!