Video: Robin Roots
Inimesed
12. oktoober 2017, 23:58

ÕL VIDEO | VÄLKINTERVJUU: miks Taavi Rõivas abikaasale kohe pärast Malaisia pidu patte üles ei tunnistanud? (250)

Õhtulehel õnnestus "Kolmeraudse" salvestuselt minema kiirustavatelt Rõivastelt kiiruga üks küsimus küsida, mis Mihkel Raual küsimata jäi: "Miks Taavi pärast pidu kohe Luisale juhtunust ei rääkinud"? Seda enam, et Luisa oli ju ise Kagu-Aasia visiidil osaliselt kaasas, põigates vahepeal Balile. 

"Ma rääkisin talle küll, esimesel võimalusel," märkis Taavi Õhtulehele. "Ja ma kindlasti...," jäi ta õigete sõnade otsimisel hätta. "Ja ma saan seda kinnitada," aitas Luisa ta välja. Seejärel kiirustas paar minema. 

Video: Robin Roots

Taavi Rõivas on aga täna erinevatele meediakanalitele antud intervjuudes öelnud, et Luisa sai šoki, kui nägi Eesti Päevalehe ajakirjaniku saadetud e-maili, milles too Malaisia hotelli katusebaaris juhtunut kirjeldas ning kommentaari palus. Taavi ise polnud sellel ajal ka Tallinnas ning ei saanud abikaasat kohe maha rahustama asuda. 

"Minu abikaasa oli ajakirjaniku esimest meili nähes šokis, ta oli vihane ja see tegi talle väga haiget," rääkis Rõivas Postimehe otsesaates, et Luisa oli vihane nii võõra naise süüdistuste peale kui ka selle peale, et ta ööklubis käis, kus asi üle piiri läks. Õhku jääb küsimus, et kui Taavi "esimesel võimalusel" Luisale asjast rääkis, siis miks naine asja avalikuks tulles šokiseisundis oli?