Inimesed

ÕL VIDEO | VÄLKINTERVJUU: miks Taavi Rõivas abikaasale kohe pärast Malaisia pidu patte üles ei tunnistanud? (250)

LISA KOMMENTAAR

Kas19. oktoober 2017, 07:24
see ükskord ära ei lõppe
veel15. oktoober 2017, 09:32
Ammu teada asi, et alkohol võtab inimesel kõik pidurid maha. Järgneb ahastus, enesesüüdistus, tehtu õigustus, süüdlaste otsing, hädavale...See ongi nii omane suurele osale eesti meestest, olenemata positsioonist ühiskonnas.
Saarlane14. oktoober 2017, 22:36
Laske inimestel rahulikult edasi elada. Mis see teie asi on ? Üks väike kõrvale kalle ja ajakirjanikudel kohe pomm uudis . Ja iga jumala päev pean põhimõtteliselt ühte ja sama asja lugema ! Jätke noorpaar rahule ja elage oma elu !!!! Arvan et siin ilmas on ka midagi muud rääkida kui Rõivase pättusest!!! Kas sulle meeldiks et kui sa midagi valesti teed ja seda kohe nädalakese arutatakse avalikult meedias ???? Jätke noored rahule :(
vastus15. oktoober 2017, 12:25
Artikli pealkiri on küsimärgiga, millest iga kooliskäinu eeldab, et see vajab vastust. Eks rahvas püüabki siin ajalehele jõudumööda vastata.
Saarlane14. oktoober 2017, 22:36
Laske inimestel rahulikult edasi elada. Mis see teie asi on ? Üks väike kõrvale kalle ja ajakirjanikudel kohe pomm uudis . Ja iga jumala päev pean põhimõtteliselt ühte ja sama asja lugema ! Jätke noorpaar rahule ja elage oma elu !!!! Arvan et siin ilmas on ka midagi muud rääkida kui Rõivase pättusest!!! Kas sulle meeldiks et kui sa midagi valesti teed ja seda kohe nädalakese arutatakse avalikult meedias ???? Jätke noored rahule :(
Saarlane14. oktoober 2017, 22:32
Mis teil inimesed viga on ??????
See töökoht võimaldabki14. oktoober 2017, 19:59
Lahedalt naisi lantida.Mujal nõutakse natuke ka töö tegemist.
NII kõva mees ei tunnista kunagi14. oktoober 2017, 19:55
Oma patte alles kuuaega tagasi abiellunud noorikule ülesse.
kui armastab,siis ei ütlegi15. oktoober 2017, 08:11
Kui enam tunnetest,ei hooli,siis jooksebki kohe naisele oma nõrkust ülestunnistama
enna14. oktoober 2017, 14:12
Jätke inimesed ükskord rahule. maailmas on palju tõsisemaid asju, mille üle juurelda. On seal delegatsioonide pidudel ennegi joodud rohkem kui vaja, aga siin mingi tibi sai nähtavasti makstud, et teist inimest avalikult mõnitada. Asjad klaaritakse ikka omavahel ära. See näitab eriliselt selle niinimetatud Katrini taset. Ennast ta ei julge avalikustada, sest siis saab ju rahvas aru, mis inimesega on tegu. Loodan, et Luisa ja Taavi saavad omavahel selgeks räägitud ja asjad klaaritud. Jätke nad ükskord rahule!
Riik14. oktoober 2017, 17:13
Kedagi ei huvita nende peresuhted. Kui Luisa tahab, siis pidagu sellist meest. Eesti rahvas ei taha enam pidada seda meest oma palgal ( loe: maksurahadest üleval)
Taavi arvas14. oktoober 2017, 10:58
et ehk läheb üle! Rasedus läheb üle, aga lollus ei!
..armastan sind esmasp-st reedeni..14. oktoober 2017, 02:14
...Sa said ju oma valge pulmakleidi
ja pealegi veel pärlitega kee.
Las minagi nüüd elu naudin veidi,
kui iga terve ja normaalne mees..
Nojah13. oktoober 2017, 16:43
Eks ta arvas, et ohvrile ei anta ajakirjanduses sõna. Nutab oma peatäied ja kui keegi neiu lähedlastest rahul pole saab jõustruktuurid peale saata.
13. oktoober 2017, 15:24
Musi pole patt... Kui tikub vägisi musitama, siis kohe vast tatti.
Kriitik13. oktoober 2017, 13:45
Palun lõpetage see jama ära! Seni, kuni ei ole tehtud politseisse avaldust ahistamise süüdistusega ega selles süüdi mõistetud, ei olnud tegemist ahistamisega!
Kui naist ahistatigi, siis on tema kohus sellest politseid teavitada. Vahet ei ole, kas "ahistaja" on kuulus ja tuntud tegelane või mitte. Politseisse avalduse esitamata jätmine on vastutustundetu teiste naiste suhtes, kes võivad hiljem sama isiku poolt ahistatud saada. Kui kedagi on ahistatud, tuleb kindlasti sellest politseisse teavitada, et sellekohane märk kirja pandaks ning asi kordub, küll siis karistused tulevad. Praegusel juhul ei näe mina mingit ahistamist vaid ajakirjanduslikku mull alusetute süüdistustega raha teenimise eesmärgil.
"Ahistatu" poolt vaadates on ta kas valetaja, kus ahistamist ei toimunud, väljapressija, kus püüab ahistamise mulliga endale mingit kasu saada, või lihtsalt vastutustundetu kodanik, kes hoolib vaid iseendast ning teised naised ei lähe talle korda. Või siis olen "ahistatu" vastu ülekohtune ning tegemist on vaid ajakirjandusliku alusetu süüdistusega. Sellise vale edastamise eest tuleks karistus määrata.
Vaatame asja lähemalt seni teadaoleva faktiga?
Esimene olukord: mehele meeldib naine, tantsivad ning mees üritab naist suudelda. Naisele mees meeldib ning suudlevad.
Teine olukord: mehele meeldib naine, tantsivad ning mees üritab naist suudelda. Naisele mees ei meeldi, naine tunneb ennast ebamugavalt, väldib suudlust ning tunneb ennast "ahistatult?"
Kas tõesti on see ahistamine? Kui on, siis kuidas peaks mees naisele väljendama, et ta talle meeldib? Ütlema, et "naine, Sa meeldid mulle"? Naine vastab: "tore, Sa võid mind nüüd suudelda?"
Niimoodi jäävadki naised ootama mehe esimest sammu ja esimest suudlust, sugu jääb tegemata ning inimkond sureb välja!
See, kas suudlemine on eetiline ning kõlbulik abikaasa ja Eestit esindava ametniku seisukohast, on juba teine asi, aga "ahistajast" on asi ikka väga kaugel.
Nii et, kui tegemist oli ahistamisega, siis mina ootaks sellekohast kaebust ja avaldust politseisse, et teisi naise selle mehe eest kaitsta, vastasel juhul lõpetage ahistamisest jahumine ära"
13. oktoober 2017, 14:32
Mida sa siin vahutad? Selle vana ja hädise noorikute rindasid katsuva psühhiaatri ahistamine anti ju politseisse ja mis olid tagajärjed? Töötab edasi.
Kriitik13. oktoober 2017, 14:57
Kas ma sain sinust õigesti aru, et ahistamisest ei peaks politseisse teavitama?
Kriitik13. oktoober 2017, 15:03
Samas juhiksin tähelepanu sellele, et vaid avalduse esitamise eest politseisse ning lihtsalt süüdistamise pärast ei saa kedagi lahti lasta. Tegu vajab enne ikka tõestamist ning süüdi mõistmist!
13. oktoober 2017, 15:39
Kas sa siis aru ei saanud et võid ju politseisse teatada, kuid karistust ahistajale ei järgne. Kes ja kuidas peaks tõestama kui arstikabinetis viibivad vaid patsient ja arst? Ahistajad aga on väga head manipuleerijad, kes otsivad oma ahistava tegevuse jaoks just selliseid võimalusi kus pealtnägijaid ei ole.
Kriitik13. oktoober 2017, 15:44
Kui politseisse pöördumine ei ole sinu jaoks variant, mida sa siis soovitad? Tuled ehk oma ideedega välja? Kuulaksin hea meelega. Praegusel juhul jääb vägisi mulje, et sulle sobib see variant, kus ahistatu politseisse ei pöörduks?
Nojah13. oktoober 2017, 16:47
Mendid Refi palgal. Sealt küll abi ei saa.
milleks kiun?13. oktoober 2017, 20:17
Iga komandeeringus mees on "vaba" ja tahab nata mürada!Ilmselt on Rõivasel ahvatlev ametikoht Brüsselis ja toimunu on lihtsalt stsenaarium,bla,bla lollidele kõrvadele!
naine13. oktoober 2017, 13:42
Huvitav et kohe pärast abiellumist tekkis mehel pingelangus,et ennast lõdvaks lasta...mitte kõik kuid suur osa meestest käituvadki nii...
13. oktoober 2017, 15:19
mis sa arvad, et ta vähe on niimoodi käitunud senini. seekord jäi avalikkusele vahele lihtsalt.
Taavi13. oktoober 2017, 16:57
Paha lugu küll. Sa oled ainuke, kes salgas. Teised mehed nii kui koju jõuavad räägivad kohe kõik ausalt ära.
JAH13. oktoober 2017, 18:03
Kunstnik13. oktoober 2017, 13:18
Olete nainud filmi "The Hangover"? Vaadake. Need on rajud peod. Huvitav on eestlaste puhul see kivi viskamine, kes on esimene. Aga kes on see naine, miks ta seal oli?
13. oktoober 2017, 13:07
Kuna keskmise eestlase igapäevalaual on horoskoobid, nõia-Intsud, alkoholiaktsiisid ning lotonumbrid, julgen kahelda terve mõistuse osakaalus üldistes hoiakutes. On teatavad tabuteemad, nagu mitteabielus naiste käitumise fantaasia osa ning tegelikkus. Nutiajastul väga palju valetada ei saa, see lööb otse nii ego kui tõsiselt võetavuse/usutavuse sisse suure mõra. Mina mehena ei usu Päevalehe ega Delfi allikaid ega väiteid. Fakte ega tõendeid pole. Nägi, lakkus, käperdas, peeretas...Jube lihtne on teha nurga taga meediat, anda hinnaguid, kujundada mainet. Natsa skisoidne tulemus ainult.
Kelle13. oktoober 2017, 12:23
see asi on, mitu korda imeti? Jäi kellelgi saamata? Koristage parem need rõvedad sotsid pildilt ära.
13. oktoober 2017, 12:33
ju EKRE-st eeskuju võtnud
mind huvitab13. oktoober 2017, 12:21
kuidas selline ema Teresa võrdkuju sinna peole üldse sattus ja 20 päeva hiljem loo üles võttis.
poleks 13. oktoober 2017, 13:01
pareminu sõnastada osanudki...
nojah,13. oktoober 2017, 12:20
rõivas on muidugi see ja teine ja kolmas, ei meeldi mulle see mees mitte üks raas. aga see afäär pani järjekordselt mõtted liikuma: kallid padufeministid, kas teile ei näi, et suure naistekaitsmisega olete meile loonud süüdimatute ja vastutusvõimetute maine. normaalne naine, kui näeb, et pidu hakkab käest minema, siis lihtsalt lahkub. milleks oodata, kuni keegi vastikuks läheb? samamoodi tibid, kes ennast seksikaks tuunivad, peole lähevad, pildituks joovad, ja siis pärast halama kukuvad, et neid olla vägistatud. ära joo ülemäära, ära sebi purjus kultidega, ära mine võõra/poolvõõraga kaasa. nii lihtne see ongi.
to: nojah13. oktoober 2017, 12:41
Feministidega pole siin midagi pistmist. Rohkem ikka indiviidide (nais- ja meessoost) isikilku moraalitusega. Ja maailm on langenud "ingleid" täis, paraku.
vana tarkus:13. oktoober 2017, 12:49
vaja valida seltskonda, kellega napsu võtad. Kui seltskonnas on valed/tundmatud inimesed, võib edaspidi palju vääritimõistmisi/jama olla. Sel juhul oleks kindla peale minek alkoholist üldse hoiduda.
13. oktoober 2017, 12:04
Praegu on siin 18 kirjutist sel teemal. On siis asi seda väärt, et niipalju peab jahuma. Iga päev jagatakse rahvale seksiõpetusi ja pole ime, et joomase peaga tahetakse järele proovida.
urr13. oktoober 2017, 12:18
Pööraks veidi ümber sellise tõetera : mis on lubatud härjale, pole lubatud Jupiterile. Kui arvestada, et taavi rõivas on endine peaminister, riigikogu liige, asespiiker, rahvusvaheline mees jne., siis võiks tõepoolest olla käitumismallid ja suhtlus hoopis kõrgemal ja rafineeritumal tasemel, egas lambasilmade tegemine ja tehislik tõsidus seletuste andmisel, ei ole tõesti mitte kuidagi sobilik.Intelligentsus kas on või ei ole!
naine13. oktoober 2017, 11:49
Mats on mats! Isegi autoust ei teinud oma prouale lahti!
ju13. oktoober 2017, 12:10
Luisale käib küll see Taavi.Kõik on OK!
13. oktoober 2017, 14:34
Mis laulu laulis Luisa Taavile altari ees?
urr13. oktoober 2017, 11:42
2 aspekti_ riiklik, ametlik - häbi on, et mingi naga, kes ei ole ikkagi saavutanud täiskasvanulikku käitumist, joob end mälutuks. Sealjuures ei suuda end kontrollida ja ajab peale juhtunut nii jaburat juttu, et veel rohkem häbi hakkab. Küll aga ei saa aru väitest, et kasutas oma positsiooni - kui mulle ei sobi selline käitumine, siis ükskõik, kes see ahistaja olgu, pööran selja ja lahkun, milles probleem?!
Perekondlik aspekt - Luisa peaks oma meest nii palju tundma, mis on talle omane käitumine, mis mitte. Kas ta lepib sellise seksistliku mehega, kellele ei saa loota ega uskuda. Või siis elab mehega puht arvestuslikult.
Miks13. oktoober 2017, 11:35
ei lahendatud lugu ära järgmisel hommikul hotellis, kui kaineks magatud. Ikka lähevad peod käest ära. Miks on vaja ajakirjandusse joosta? Kui nad isegi ei läinud hotellituppa, vaid kogu amelemine toimus ööklubis, mida siin üldse arutada on. Rõivase asemel kotiks nüüd hoopis selle 10a tüdruku vanemaid, miks laps koju ei tahtnud minna?
Kubjas13. oktoober 2017, 11:29
Härra lubas ära võtta kui toaneitsi hea on ja alla neelab. Tüdruk ootas kaks nädalat, aga mitte midagi. Siis läks pealinna ja kaebas krahvile ära.
vanaema13. oktoober 2017, 11:27
Eestis on elu läinud päris jaburaks.
Oma elu jooksul pole niisugust lollust veel kuulnud.
T.Rõivas nämmutas kogu aeg ühte ja sama juttu suus,
Sellises vanuses peaks selgutus olema tõsisele mehele
konkreetne.See jama on ilmselt tellitud töö järgmistele
valimistele,lihtsalt - teeme ära!
wft13. oktoober 2017, 11:04
keegi saab aru kuidas sellele õhtulehe de-biilsele playerile häält juurde sasab?
Karl13. oktoober 2017, 10:58
Millegipärast tuli selle teemaga seoses kohe meelde omaaegne Black Rokiti lugu Tõutäkk.
Oled tõutäkk igas linnas on sul näkk
või paar või paar või paar või paar
Oled tõutäkk igas linnas on sul näkk
juku13. oktoober 2017, 10:57
Minu meelest taavi rõivas valetab mitte see naisterahvas, ilmselgelt ta ju hiilis kõrvale pidevalt mihkel raua küsimustest, ei vastanud otse vaid keerutas. ja peale selle veel et talle läks korda ka see et see naisterahbvas tundis ennast halvasti , pole ka ime kui taavi teda ahistas, taavi on lihtsalt avaliku elu tegelane ja ei saa tõtt rääkida, mina luisa asemel , ei oleks nii sinisilmne , Mõtle taavi hilisematele pidudele,kus teda nähti weekendil jne, see polnud ju esmakordne juhtum ,taavit on ennegi nähtud naisterahva seltskonnas.ja seee mida kolmeraudses rääkisite, oli rohkem keerutamist kui tõtt.Ja eriti veel et ta ei tahtnud naise nime ja minet avalikult esitada, ei tea kas luisale ta ikka avalikustas nime ja isiksuse.?Taavi ongi selline mees kellel peab olema rohkem kui üks naine. isegi selgeltnägijad on ennustanud seda .Niiet võta näpust siis
kindel see13. oktoober 2017, 10:51
et korraldatud asi vastasmängijate poolt, ka see naine ju sealt kambast, alatu naine oma tellitud võrgutamisega!
jah13. oktoober 2017, 11:02
naine jootis vaese tahtejõuetu Taavi täis, valas ise talle suhu, siis tiris nurgataha ja vägistas Taavikese ära :)?
10:51/ No13. oktoober 2017, 11:30
kuidas ometi väike Taavike koguaeg ahistatud saab, ninaluu katki, poissmeesteõhtu naisteseltsis, festivalil jälle naised kallal-Sa vaene ohvritalleke küll!
Naine 4813. oktoober 2017, 10:50
Kas nuud tühja ,, tantsu " parst selline trall? Millest Luisa shoki sai? Mees tantsis?
asi olevat13. oktoober 2017, 11:03
olnud kordades hullem, kui lehes kirjutatakse, nii väitis naisega mitu tundi vestelnud Päevalehe peatoimetaja AK-s.
miks 13. oktoober 2017, 12:24
see naine lagedale ei ilmu.
12:24/13. oktoober 2017, 13:21
Kas see hotelliteenia pidi siis Taaviga kaasa tulema, Malaisias kaalutakse juba Taavi väljaandmist nõuda, saaga jätkub. Ole ikka uudistega piisavalt kursis.
Maša13. oktoober 2017, 19:09
Küll hea raha eest keegi ikka välja ilmub.
Vist13. oktoober 2017, 19:10
ootab suuremat summat.
Ükskõik13. oktoober 2017, 10:42
mis seal tegelikult sündis, siis vaadates seda ekspeaministrit on ta ju lausa hale kuju. Võibolla tehti talle tõesti poliitiline põrumine, kuid selge on see, et tema või tema abil tõmmati reformi kampaaniale vesi peale.
13. oktoober 2017, 10:54
Kesse siis seekord oli "kaval rebane rannaliival" ? Egas ometi Urmo ?
13. oktoober 2017, 10:56
Eelhääletamisel on liiga paljud inimesed juba oma hääle ära andnud ja seda enam muuta ei saa. Nii et kui see oleks olnud reformile vee peale tõmbamiseks tehtud, siis sellega jäädi lootusetult hiljaks.
Sirja13. oktoober 2017, 10:35
Missugune häma, ma ei suutnudki lõpuni kuulata, nagunii jätkus keerutamine lõpuni välja...
See oli ju nii näha13. oktoober 2017, 10:57
et mees keerutas ja hämas. Kahju oli lausa teda vaadata.
No jah...13. oktoober 2017, 11:28
Mul hakkas ka kahju, mees oli kogu aeg nutuääre peal. Ta ei vastanud otse, kui oled süütu, siis vastadki otse, ma "ei teinud seda" aga ta muudkui keerutas.
selle mehe moto13. oktoober 2017, 10:29
on-uskuge mind,mitte oma silmi.
Külmkapp13. oktoober 2017, 10:21
Ahistamine on üks asi, aga selliselt käituv kõrge riigiametnik on selge JULGEOLEKURISK. Tervele maailmale on näidatud, kuidas eestlastega saab asju ajada. Seepärast pole Rõivasel moraalset õigust Riigikogus jätkata.
provokaator13. oktoober 2017, 10:33
Tervele maailmale on näidatud kui räpane on poliitika, ja eriti enne valimisi
Karin13. oktoober 2017, 10:15
Mees oleks võinud öelda, et prillid jäid hotelli ja ei näinud seal pimedas hästi, kas tegu pole oma naisega. Arvas, et tegu naisukesega, kellega harjutud liibukalt tantsima ja selliseid asju tegema, kuid tuli välja, et hoopis keegi teine. Ups, ikka juhtub.
aaa13. oktoober 2017, 10:14
Taavi ei saa ju selgelt öelda mis juhtus,sest ta ju lihtsalt ei mäleta,vaja hüpnoosi viia ja siis selguks tõde.
Milvi 13. oktoober 2017, 10:14
Eks selliseid asju juhtub avalikuelu tegelastel ikka , selles pole midagi imestada , kuid et see juhtus Eesti vabariigi eks Peaministril kes on abielus jne jne, sellist asju lihtsalt ei saa juhtuda , avalikus keskkonnas alkoholi tarbimine antud isikule peaks juba olema lubamatu ja seda enam et eestit esindades välismaal . Tule taevas APPI ...
Antud isik peaks taanduma üldse täielikult poliitikast ja suunduma kuhugi era sektorisse , see on ainus võimalus . Ta esindab meid ja kui tema võib siis võivad ka teised ju
13. oktoober 2017, 10:09
no alles pulmitati nagu Diana laulatus oli....napakad olete vä? Ja siis kohe külmiku taga kõigi silma all suvalist trukkima? Ja tõepoolest-kui kõrgele kleiti tõsteti ja mida konkreetselt katsuti? Olgu aus!
elekter ihuviljades13. oktoober 2017, 10:25
külmikust saadi särtsu !
P13. oktoober 2017, 09:56
Luisa jaoks võis see "skandaal" mingis mõttes kergendus, sest nüüd justkui võiks arvata, et Quagmire on ka mõne teise naise jaoks atraktiivne. Reaalsuses ta siiski ei ole, sest ta saab neid teisi kas ahistades või raha eest.
Käo Jaan13. oktoober 2017, 09:51
Rõivad siis nüüd second händis....
Vana nali13. oktoober 2017, 09:50
Mees naisterahvale:kas keppi saab?
Naine: kuidas te julgete,nii võib vastu kõrvu saada?
Mees: seda küll, aga keppi võib kah saada
... läks nii nagu naine ütles
Opman13. oktoober 2017, 09:47
Härra andis kapi taga toatüdrukule suhu, mis siin kogu rahvaga arutada on
konsa13. oktoober 2017, 09:46
VÄLKINTERVJUU: miks Taavi Rõivas abikaasale kohe pärast Malaisia pidu patte üles ei tunnistanud?
.-.-.-
vot selle pärast tulebki asja "pimedas ja teki all teha"
Lugeja13. oktoober 2017, 09:42
Tunnen end selle loo pärast väga kehvasti. Ei teagi kuhu pölrduda.
13. oktoober 2017, 13:47
pöördu minu poole ;)
REFORMIERAKOND13. oktoober 2017, 09:41
KES SÕNA EI KUULA....TULEB ARVESTADA KARMI KARISTUSEGA.ÜHESÕNAGA , TEHTUD.
q13. oktoober 2017, 09:40
No milles on probleem ? Pidusid on enne peetud ja peetakse edaspidi ka. Kukkus üks tibi basseini, ise süüdi, joogu vähem. Minu arust probleem on ainult valimistes ja ajakirjanikes, kes tahavad kõrgemale pulgale jõuda, sest selline asi müüb nagu kommentaaridest näha.
Jutt ei käi 13. oktoober 2017, 09:44
basseini kukkumisest või lükkamisest.
hm 13. oktoober 2017, 09:50
siis öelgugi, et pidas pidu ja lähenes naisele... olnud purjus ja ülemeelikus tujus ei teagi, mis pähe tuli. vabandagu, oleks asi unustatud. aga probleem on selles, et ta ei ütle midagi konkreetset ja väldib küsimusi selle kohta, kumb valetab. lisaks... kui oled äsja abiellunud ja tõesti oma naist armastad, mõtled ka joogistel hetkedel ainult oma naisele... mitte võõrastele. milleks muidu abielluda? muidu võikski ju ööklubides naisi sebida. samuti ei ole poliitikutele kõik lubatud. neil on suhteliselt hea elu ja piisav tuntus. seda tänu rahvale. ja rahval on õigus nõuda ja avaldada oma arvamust, mida on rahvaarv + 1. hea eluga käib kaasas suurem oht kõrgelt kukkuda. mida kõrgemale ahv ronib, seda...?
13. oktoober 2017, 15:26
arvad sa tõesti, et üks nii läbinisti mäda inimene ka kedagi armastab.
mari13. oktoober 2017, 09:34
see on Rõivase suhtes väga alatu käitumine
mnjah13. oktoober 2017, 09:34
Kuidagi segane see asi.Kui mind oleks ahistatud,siis oleksin sellest kohe rääkinud,mitte kolm nädalat oodanud. Kui see ahistamine tõesti oli,siis ei oleks pidanud kolm nädalat ootama.
LUISA ON SELLES SÜÜDI13. oktoober 2017, 09:33
tiia13. oktoober 2017, 09:31
Taavi ja Luisa on perekond koos lastega. Minu arust on see peresisene küsimus Taavi ja Luisa vahel. Terve eesti rahvas ei peaks targutama.Luisa pole ka avaliku elu tegelane,
selles ongi point,13. oktoober 2017, 10:48
et, see pole lihtsalt perekond....
see eest13. oktoober 2017, 11:04
Taavi on tähtsuselt ja ametipostilt 4.mees riigis, nagu öeldi. Kui selline asi oleks juhtunud lihtsalt kellegi Jüri ja Mari vahel, siis see oleks nende peresisene asi.
Motii13. oktoober 2017, 18:38
Tähtsuselt 4.mees riigis?
Ah-zoo.
Detektiivid, hakake tööle!
Kes tahab ISE saada või ``omasid´´ paigutada tähtsuselt 4.meheks riigis.
K r di usse ikka leidub inimolevuste hulgas.
09:31 tiia-le13. oktoober 2017, 11:39
Kui on omavaheline asi, miks nad siis käsikäes sinna 3-eraudsesse ronisid kekutama. Seal said ikka mõlemad-see uhke pere-nii häbistatud, et päris jube kõrvaltki vaadata. Iga intervjuu ise sisuga vale, enam rohkem ennast häbistada poleks võimalikki.
roos 14. oktoober 2017, 01:02
jah algul abielu ilus kena siis sellel luisal nina nii püsti et anna minna .eks seal nendel ikka oma vahel pidi ka kodus olema midagi .juba mehel pinge minu meelest juba siis kui pulma trall sai alguse siis juba inimeset arvasid et see kõik üks vale ja pale on oli vaja teha hukke pulm .nüüd juba jama majas tava inimene elab ei tea kuidas kuu lõppuni ära aga nemad uhke pulmja nüüd tüli et hüppas kõrvale ja äkki luisa sokkis noh tulge teavas appi .ei ole sõnu
HS.13. oktoober 2017, 09:25
Grigori Melehhov ütleks selle asja kohta nii, et kui mära ei otsi, siis täkk ei karga.
mm15. oktoober 2017, 21:06
No kui sinu naist või tütart keegi kunagi käperdama peaks, ära siis kiunu, vaid hoia silmad ja suu kinni ning mõtle Melehhovi sõnade peale.
saab13. oktoober 2017, 09:22
ka omal nahal tunda kiusamist ja materdamist,kas on hea tunne.aga mõnda peedistatakse aastaid,mida selle peale kosta.
vanarahvas ütles ikka13. oktoober 2017, 09:20
et mees, kes saab ja l .. s kes annab.
ehk siis, kui poleks nõudlust poleks ka pakkumist.
mind hakkab üha enam huvitama, kes on see naine, keda salajas hoitakse. tavaliselt rebitakse sellised kohe letti ja tõmmatakse tükkideks.
üha enam huvitab mind see naine. palju talle selle ees ka maksti, et sellise asja korraldas.
Prognoos13. oktoober 2017, 09:06
sai kompromissi aga kolme aasta pärast maksab neiule kätte. Nael tuleb lõpuni seina lüüa!
naine13. oktoober 2017, 09:06
Ma ei usus pooltki seda, milles Rõivast süüdistatkse kokreetselt asju nimetama, sellest ka pool maha ja jääb vaid tantimine. Minge metsa väljamõldud udujuttudega. Kui Rõivas on kõik need aastad olnud korralik mees, mis häda teda enne valimisi nii peruks oleks teinud....Valimised, valimised...Häbi,kes niisuguseid asju modelleerivad neiukeste abiga ja siis inimesele süüdistuse seavad. Kui aga otse võtta, miks minuga kunagi ei juhtu, et keegi mees ahistaks, ma nimelt ei roni abielumeeste sabas jooma ja end kaela riputama ja nii ongi. Lõpetage ära see kammajaa.
sinisilm13. oktoober 2017, 09:32
Abielumehed ehk kardavad sind,niinagu rõivas ahistatut...milleks põdeda siis ja võtta poliitilist vastutust,mida kunagi pole olnud.
naiivitar13. oktoober 2017, 12:24
kui mees tantsib võõra naisega, ei astu ta sellepärast ametist tagasi, ei vabanda ette taha ja ei aja ebamäärast lalinat suust välja.Siis oleks see nende omavaheline asi.
nii nunnu13. oktoober 2017, 09:04
seksuaalpervert tuli kapist välja
Heli13. oktoober 2017, 09:02
Mis seal siis ikkagi oli, mida oli vaja Luisale üles tunnistada? Seda et ta tantsis võõra naisega? Ja siis? On see keelatud või? Võib ju Luisagi teiste meestega peol tantsida, kuigi on abielus.
Ju seal oli siis ikkagi midagi rohkemat ja tõsisemat, mida oli vaja nüüd üles tunnistada?
Mees juba 40ne ligi, kuid käitub ikka nagu mingi täkkutäis teismeline. Või on see keskaekriis?
Pritt13. oktoober 2017, 08:59
See on tõesti rumal küsimus.
Miks ta kohe üles ei tunnistanud.
Esiteks, me ei tea seda, järsku tunnistas.
Teiseks, väga inimlik on loota, et ei jää vahele.
Hingetohtrid soovitavad ka oma vigadest õppida, aga mitte peresuhet rikkuda.
Taavi sai siit korraliku õppetunni, hoiab edaspidi tüdrukutest nii kaugele, et kindlasti ühele pildile ka ei mahu.
13. oktoober 2017, 09:21
aga polnud midagi tunnistada. pärast seda kui ajakirjandus asja suureks puhus, pidi mees ära rääkima, et võõrast naist ihales.
Kurt Tumm13. oktoober 2017, 08:58
Arvan,et see neidis kaua oma tööpostil ei ole....alates Siim Kallase ajast on meie poliitikas ringkäendus ja kättemaks.Kes julgeb midagi öelda-see tambitakse kasvõi aasta hiljemgi maatasaseks...võtke Ärma talu ehitaja,kellele pakuti fiktiivseid arveid-nüüdseks puupaljas porgand,Saaremaa laeva-Leedo jne.jne....
13. oktoober 2017, 09:18
Millisel tööpostil ta siis on praegu?
konsa13. oktoober 2017, 08:48
VÄLKINTERVJUU: miks Taavi Rõivas abikaasale kohe pärast Malaisia pidu patte üles ei tunnistanud?
.-.-.-
huvitav, kuna järgmine EAS´i ja taavi esitlus on plaanitud ja kus riigis
ära muretse13. oktoober 2017, 09:00
neid" esitlusi" on EASi minevik tihedalt täis. Küll koos Taaviga ja korduvalt ka ilma Taavita. Egas siis muidu jõuta seda ,maksumaksjalt saadud, rahahunnikut igal aastal "edukalt " ära tarbida.
Ehh, kerge nõnna kerge on nendel olla ja oleskleda !
A13. oktoober 2017, 08:47
Peale ei roninudki aga kõik juba virisevad.
to A13. oktoober 2017, 09:20
Ehk sellepärast virisevadki.
13. oktoober 2017, 10:14
Ei saa aru13. oktoober 2017, 08:45
Kes on kyll need syytud preilid, kes oma ahistamisest kohe ajakirjandusse teatama jooksevad ?
Muidugi polnud tegu Taavi Rôivase poolt ilus, aga tundub, et pendel on nihkunud täiesti skaala teise otsa. Olen näinud Indias valgest rassist preilikest, kes mängis piljardit miniseelikus ja stringides. Vôite ette kujutada sealsete meeste nägusid. PÖLGUS. Ja siis imestatakse, et miks Lääne naistesse nii halvasti suhtutakse ? Ei ôigusta grammigi Rôivase käitumist, ent inimsuhetes on alati kaks osapoolt. Miks asi yldse nii kaugele jôudis?
mari13. oktoober 2017, 08:39
Normaalne käitumine oleks järgmine. Naine tunneb ennast ahistatuna ja reaalseld kohe ütleb seda tantsupartnerile.Lahkub, eraldub, tõukab füüsiliselt eemale. Kui vaja, annab kòrvakiilu, karjub, sòimab jne. Et 3 nädalat hiljem, vahetult enne valimisi end ahistatuna tunda... No ei mòju usutavalt.
Muidugi, abielumehed peaksid lippu kòrgel hoidma.
Taavi proovi13. oktoober 2017, 08:47
Kanepil pole häda midagi. Suuresti alkotootjate lobi, et seda nii kardetakse. Olen Hollandis proovinud. Peast segi ei lähe, lollusi tegema ei hakka, olla on niisama naljakas. Ja mis kõige parem - järgmine hommik pole pohmakat ega midagi. Kindlasti annab kanepiga ka liialdada ja korralikud tagajärjed tekitada, kuid mõistlikult tarbides on see iga kell etem kui odava õlle räme pohmakas.
kas13. oktoober 2017, 09:01
kanepiga tõuseb lipp kõrgele masti ja millal need põhjuseta naeruhood üle lähevad?
Kuulge13. oktoober 2017, 08:36
Aitab kyll, jätke järele.saime juba aru.ka need, kes rõõmust käsi hõõruvad, on oma tassikese teed juba kätte saanud.
et siis13. oktoober 2017, 08:35
Kuulates ajakirjaniku vastuseid lihtsatele küsimustele vikerraadio hommikusaates tundub olevat tegu puhtakujulise ajakirjandusliku "seatapuga".
Mis naine , mis suhe...13. oktoober 2017, 08:33
Suhe nagunii pees juba pikemat aega. See pulm nagu meediagi ütles on paras farss. Kodune elu neil Kodune elu pole rahulik, Härra Rõivas on ennast täis siga ja vastikult üleolev . Luisale ka soovitus, kui oma mehe kõrval soliidne tahad välja näha, siis pane jalga soliidsed jalatsid. Päris õudne on vaadata, et sellises seisuses sul kleit on õige aga jalatsitele pole tähelepanu pööratud. Pole ka ime, maamatsi kõrvalt tõmbavadki mehed ringi.
13. oktoober 2017, 09:21
Vaat kus moepolitsei meil siin. Või tema soovitab, tema teab
edgar13. oktoober 2017, 08:30
TAAVI PEAKS EVELINI JUURDE KOOLITUSELE MINEMA JA LUISA dr,Noormanni jutule
no13. oktoober 2017, 08:41
Jätke taavi rahule, tegemist oli ju vaba ajaga ja milleks peod kui ei saa auru välja lasta.
Ta ka ristiinimene ja sai luisest kaugemale ja laste kisast.
Agu Sihvka13. oktoober 2017, 08:25
Kui kõik algusest peale üles tunnistada ,pean alustama sellest ,et ...
13. oktoober 2017, 10:11
Varjundid13. oktoober 2017, 08:15
Hallid varjundid, Eesti hallis argipãevas, nii põnev. Jãtke juba, aitab. Pidudel juhtubki, peaaegu kõigil.
võrnolt13. oktoober 2017, 08:23
Värske abielumehe ja noore isa Taavi Rõivase Malaisiast pinnale ujunud seksuaalse ahistamise juhtum töövisiidilt Riigikogu aseesimehena, ei panegi neiu Seppa verbaalset kastreerimisnuga haarama? Ei pane parteikaaslast Liina Kersnat kõigi ahistatud naiste õiguste eest sellegi loo valguses säutsuma? Kersti ei lasegi vaimukat ninanipsu? Viimsi vallaeelarvest toituva advokaadibüroo naispartner ei tõttagi basseinipidudel ja mujal aasia riigivisiitidel ahistatud naistele juriidilist nõu pakkuma? Ingrid ja Kertu, sorry "silm ja kõrv" nüüd on jõudnud kätte teie tõeline triumf! Hingedepäeva portreelugu pisarateni häbistatud imearmsast Luisast ja lapsukesest lööks raudselt emadepäeva klatšmüügirekordi
Niina Nips13. oktoober 2017, 09:09
Eks hingedepäeva eel näitavad kõik, kes siiani oma koheva sabaga liputanud, oma tõelist hinge.
püksid13. oktoober 2017, 08:12
Kirgiisid tahavad ka võõrast linnuliha.Miks mitte proovida!
13. oktoober 2017, 08:41
mine tea, ehk on tihkem? :DD
aga seegi pole veel kõik. taavikene üritas ka telefoniõigust kasutada ja see lugu läheb veel mitu päeva edasi!
Qwert13. oktoober 2017, 08:10
Kas Taavile tehakse nüüd täiega 1:0 ära meenutades ta enda peaministriks olemise aja ülbust?
13. oktoober 2017, 09:00
taavile tehakse nüüd ära 10:0
13. oktoober 2017, 10:10
see isegi poisikesele vähe
LUISA-13. oktoober 2017, 08:08
TEE TEMALE TAGASI - TERVE ELU
13. oktoober 2017, 08:18
😭taavi jõuab rohkem.
13. oktoober 2017, 10:10
T13. oktoober 2017, 09:29
Ega keegi kellegi omand pole, et seda teemat nii isiklikult võtta.
13. oktoober 2017, 08:07
Aaa, Rõivas on, kasutades ära oma positsiooni, Katrini tööandjat mõjutanud.
13. oktoober 2017, 08:15
vaene naine13. oktoober 2017, 08:01
peab sellise asja alla neelama. aga mis seal ikka, oled altari ees hüüdnud, nii heas kui halvas. siis nii ka on.
13. oktoober 2017, 08:51
mitte keegi ei pea sellist jama alla neelama. aga luisakest hoiavad ta rumalus, nõrkused ning positsioon ja hüved, mida ta taotleb kinni. ongi paras rumalatele naistele. mõni elab teistele näitamiseks, mitte endale, noh, ja las siis näitabki näitemängu aina edasi oma "õnnelikus armastavas" peres. paras paar.
ega see naine13. oktoober 2017, 10:09
just arukusega hiilanud
Rõivas13. oktoober 2017, 07:59
Paraku sellised mehed ei muutu. Ka Hr. Rõivas ei muutu. Selliseid jamasid me kuuleme veel kindlasti küll ja küll. Tal on see juba veres ja iseloomuga kaasas. Muidugi suudab ta ilma alkohoolita seda kontrollida aga tarbimise aeg mitte. Noor inimene mängib maha kõik oma saavutused. Kahju abikaasast ja lastest, kes kannatavad selle all. Ühel päeval mängib ta maha oma rumalustega ka lapsed ja abikaasa. Nagu selline käitumine tema poolt, vassimine ja valetamine lisaks on äärmiselt rumal.
13. oktoober 2017, 08:16
Sellised naised samuti ei muutu ja ka need tuleb avalikustada,sest need viinaninad ja ringi ajajad ju meie töökaaslased.Pole kindlasti ainult Röivases viga,teda kerge just enne valimisi avalikustada,kuid on aus ka need naised välja tuua.
13. oktoober 2017, 08:53
Luisat on raske maha mängida, tuleb veel kaua hoolsasti pingutada.
memm13. oktoober 2017, 09:18
ketsid jalga ja põrgatama
13. oktoober 2017, 10:08
ja ka sinised sokid , sörk lennuväljal
POle meie asi arutatada,13. oktoober 2017, 07:59
aitab eh küll.Luisa on väga ilus ja meeldiv igaljuhul.
Oghren13. oktoober 2017, 08:37
Käib kah aga Felsi on parem, Brankast rääkimata.
13. oktoober 2017, 08:53
Luisa ja ilus? Lubage kahelda. Käib riides nagu hilpharakas, juuksed sorakil. Ime, et üldse mehele sai.
Kalm13. oktoober 2017, 07:54
Ei ole seda šõud nii jälginud , aga siiani kuuldu pidi olema alles jäämäe veepealne osa ?
13. oktoober 2017, 08:04
Sellepärast peaks kogu seltskond avalikustama,kui riietega basseini visatakse ja muu jama,olgu leht nii aus ja avalikustage kogu naisliin samuti
Vist , vast 13. oktoober 2017, 07:43
Parem valus tõde ,kui ilus vale
PAADIALUNE.13. oktoober 2017, 08:26
Tõde võib iga loll rääkida. Valetada võiks ainult tark inimene. Looja oli Taavile mõistust andnud vaid sel määral, et ta oskaks lollusi teha.
13. oktoober 2017, 10:07
kõike ei saa veel rääkida
vähk13. oktoober 2017, 07:41
nii see materdamine käima läkski.sellised asjad juhtuvad tavaliselt ikka siis kui kellegile jalgu jääd.Taavikene tõmmati mängu ja alkoholi tarbinuna läks ta mänguga kaasa mõtlemata,et see võib olla lõks.miks oodati kõige selle avalikustamisega kolm nädalat ja miks see nn. ahistatud neiu pole jõudnud veel avalikkuse ette?peaks ju ikkagi küsitlema tedagi ja tegema alles pärast seda järeldused.muideks on veel üks asi,naisterahva raevupurse.võibolla jahtis Taavit ja saades eitava vastuse mängiski asja 189 kraadi teise suunda.on ennegi nii juhtunud
Jaan13. oktoober 2017, 08:03
Sellise jama puhul,peab ka teised avalikustada,sest selliseid naisi peab tundma,kes samuti nina täis tömbavad ja siis tunnevad ahistatuna ja kindlasti oma pere seda ei teagi.Kui juba Röivas niimoodi liimile tömmati,olgu kogu jama avalik.
jah13. oktoober 2017, 08:18
Ma Jaaniga nõus. Kui see loll naine juba kisa üles tõmbas ja nö "ausaks" tahtis hakata, siis tulgu samamoodi ausalt avalikkuse ette. Väidetavalt tahab kaitsta oma peret ja ka Taavi peret. Naeruväärne jutt. Kui seda päriselt oleks tahtnud, siis poleks sellist asja teinud. Hetkel on see väga suur õppetund Taavile ja siiralt-siiralt loodan, et edaspidi sellist kuulsust endale ei tõmba. Edu Luisale! Loodan siiralt, et sellised "vitsad" mehele, annavad eluaegse õppetunni ja rohkem võõraid naisi ei näpi. Elage rahus!
Raivo13. oktoober 2017, 07:35
Tahaks teada,mis päriselt juhtus. Ootame,kui mõni kaaslane suu avab.
ain13. oktoober 2017, 07:29
ma olen seda meelt et see röivas ei peaks ammu juba toompeal olema-kui ikka peaministriks ei sobinud siis ei sobi ta toompeale kohe mitte!!!
13. oktoober 2017, 09:25
Jumal on rääkinud. Aamen!
ja kui sõna ei kuula13. oktoober 2017, 10:05
Segased lood13. oktoober 2017, 07:14
Eilse hommikuga võrreldes on "loo" sisu palju muutunud . Täna selgub ,et "naine" oli transvestiit ?
äkki13. oktoober 2017, 07:15
Seeliku ...13. oktoober 2017, 08:01
eiei....13. oktoober 2017, 08:18
Pigem oli see naine...SEELIK SABAGA
13. oktoober 2017, 07:12
Tundub, et taheti Rõivasele ära teha ja kasutati selleks rumalat naisterahvast. Miks naisterahvas välja ei tule ja suud puhtaks ei räägi? Kui käitud ise lihtsameelsena, siis pole ime, et mehed ligi tikkuvad. Süü pole kunagi ühepoolne.
13. oktoober 2017, 08:56
mehed ei tikugi igale l-le ligi, rõivataolised aga küll.
13. oktoober 2017, 10:04
see pole esimene kord
valetavad mõlemad13. oktoober 2017, 06:56
niinagu rolloperele kohane.
13. oktoober 2017, 06:52
kõik on shou,Taavi lihtsalt tahab Brüsselisse tööle,seal suurem palk.
13. oktoober 2017, 10:04
ka sealsed tibid vajavad tähelepanu
Vikatimees13. oktoober 2017, 06:50
korralik inimene ei satu sellistesse olukordatesse.järeldus see lõust pole midagi muud kui pätt ja liiderlik ka veel ,sellised juhivad riiki ja te tahte helget tulevikku ---õõvastav-
Lonkav kylmkapp13. oktoober 2017, 06:46
Siin tuleb veel palju huvitavat , valedega kuritikku vajunud mehel on nyyd raske sealt v6lja rabeleda. K6ik lyyakse rahvale letti , ei j66 miski avaldamata ..... tulevad m6ngu ka kaamerate filmitu ja k6ib k6va pakkumine ,kes enne need k6tte saab.
põkku13. oktoober 2017, 07:17
rebimine, mitte pakkumine
oli küll seda asja tegemist13. oktoober 2017, 10:03
salaja filmitud ja lubati internetti üles panna aga kui summa ... siis mõeldakse
oh13. oktoober 2017, 06:38
oh seda edevust! Kui oled kõrgel ametikohal ja raha voolab sisse, siis peab ikka väga haritud ja hästi kasvatatud olema., et jääda väärikaks oma riigi ja rahva ees.Aga kes on sellised meie rigi rooli juures?
Kõigil on diplom ette näidata, enamusel puuduvad tegelikud elukogemused ja töökogemused ja selle tõttu ei osata näha oma uhkest ninaotsast kaugemale.
Pidada kuninglikud, tervet riiki vapustavad pulmad nagu kuningapaarile kohane! Milleks? Selleks, et see uhke mälestus siduda peagi riigimehele sobimatu käitumisega?
No nüüd sai valimisvõitlus ja pööbel omale jindmatu kondi, mida järada. Polegi leiba vaja, aitab kommentaariumist.
Taavi kõrval on tema järeletulija hunnik õnnetust.13. oktoober 2017, 06:30
Kogu Taavi vastu organiseeritud klaperjaht on eriti naeruväärne ja isegi alatu. Tahaks teada kas see naesterahvas oli spetsiaalselt delegatsiooni organiseeritud. Nii neid püüniseid ikka sätitakse. Midagi pole uut siin ilmas.
13. oktoober 2017, 07:34
Mis sul taavi ta laste vastu on, et neid õnnetuseks sõimad? PS. Spetsiaalset organiseerimist vajab sinu pööningukorrus.
?13. oktoober 2017, 08:23
Kus siin lastest räägitakse? Järeltulija võib olla ka tööalane sünnitis...
13. oktoober 2017, 09:59
siis riigi kulul tuleb üleskasvatada
Eks ikka, organiseeriti hotellis 13. oktoober 2017, 13:28
ka kohalik toateenija Taavile voodisse, neid lugusid on rohkem, kui üks. Ohkida on kohatu, mis tehtud, see tehtud. Rohelised hakkavad Taavit nüüd kanepiga ravima.
13. oktoober 2017, 06:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
lugeja13. oktoober 2017, 08:17
äärmiselt labane kommentaar, mine ravile ja ravi enne kui asi muutub paratamatuks!!!
irw13. oktoober 2017, 08:50
Eks 9 kuu pärast ole näha.
13. oktoober 2017, 06:07
no taavi on ka mees,ega ta äpu ka pole,mis sest luisast
13. oktoober 2017, 09:58
selliseid iga nurga taga saada
13. oktoober 2017, 06:04
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
13. oktoober 2017, 07:35
13. oktoober 2017, 09:58
KillaH13. oktoober 2017, 05:02
"Hunt kodu lähedalt ei murra", ütleb vanasõna, no ja ikka sa Taavi võtad oma lambad kaasa, keda kodust kaugel murda? Vead koju tagasi kah, et see siristama hakkaks? Nagu ,kui rumal saab olla, et hea investeering maha magada? Oleks plikadel suu putru (raha) täis toppinud, oleks kõik korras. Nüüd käib omal supp suus ringi ja alla neelata ei taha.
13. oktoober 2017, 04:21
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
13. oktoober 2017, 11:43
Mismoodi läksid märjaks?
Kurt Tumm13. oktoober 2017, 04:14
kõige lollim pealkiri,mida taolise artikli peale pandud....jee,hakkavad kõik mehed oma kõrvalhüppeid kohe koju jõudes üles tunnistama kohe-siis hakkaksid naised oksele üle nädala....
13. oktoober 2017, 09:57
tal neid kordasid jube palju olnud ja oleks ämbreid juurde tulnud osta , ei mahu muidu ära
To liisa13. oktoober 2017, 04:12
Trump käiakse välja ikka mängu lõpus
Max13. oktoober 2017, 03:54
13. oktoober 2017, 09:56
ots nati märjaks tehtud
jah13. oktoober 2017, 03:49
kui tibi nii kõva mutt oli ja meediasse läks ,siis näidaku ennast ka ikka.perekond Rõivas võiks kusagile sellest jamast lihtsalt puhkama minna.Ei ole see asi nii hull midagi.
tegelikult kui sõbrad rääkind13. oktoober 2017, 09:55
see olevat olnud jube jä.le
pere13. oktoober 2017, 01:52
austav mees ei teegi seda kunagi, sest pole midagi üles tunnistada. Kas Taavi ahistas vaimu, kes ta on selline, kas palgatud kellegi poolt? Tutvustage EESTI rahvale ka. Tubli Luisa, et hoiad Taavit.
lugeja13. oktoober 2017, 08:22
Alati öeldakse,et tuleb ära kuulata mõlemad asjaosalised,milleks siis selline salatsemine,miks see naine,kes kohale jõudes,kohe kaebama jooksis,ei julge nüüd rahva ette astuda.Täielik läbinähtav mäng,naeruväärne süüdistus: oli tantsides liiga lähedal -tömband siis uttu,aga titeke jooksis kaebama ja räägitakse veel mingist valulävest.Tule taevas appi!!!
Õnne13. oktoober 2017, 01:30
Palju õnne lollidele eestlastele...kes te usute kõike seida p...a ajalehed kirjutavad. Nüüd on siis tore hordide viisi Taavit tümitada, JÄTKE INIMENE RAHULE JA LASKE ELADA TAL OMA ELU, mul on eesti inimeste pärast häbi. Ja küllab se libuke kord ka oma karistuse saab ...
see sell on küllalt libe13. oktoober 2017, 09:54
nagu ta kogu aeg olnud
liisa13. oktoober 2017, 01:23
No aga tooge "neiukese" nimi ka avalikkuse ette, miks tema tundmatuks ja anonüümseks jääb. Süüdi on siinkohal rohkem see lehtsaba naine..ju jäi millestki ilma .... väga häbi peaks olema sellistel naistel...
Tohoh13. oktoober 2017, 07:09
arvad, et on eestlane, tuttav isegi?
:) 13. oktoober 2017, 01:20
Be without limits ... No drama, good karma... Lihtsalt mõned ürituse piltidel nähtud mõtetest.
:) 13. oktoober 2017, 01:17
13. oktoober 2017, 01:05
Millal liberastid ennem tõtt on rääkinud? Nad nii valetamisega harjunud, et vale tundub neile tõena.😩😩😩
kommentaare kustutatakse13. oktoober 2017, 01:02
aga kas päriselt saab keegi olla nii naiivne, et usub, et see mees astus tagasi oma tasuvast ametist AINULT selle pärast, et keegi naine oli talle tantsu ajal liiga lähedal ja tundis end halvasti? et mitte midagi muud ei teinud, aga oli nõus oma karjäärist loobuma? no kuulge. täiesti selge ju, et lisaks selle, et selle naise basseini viskas, kui naine pipardas, lisaks sellele tegi vast muudki veel. päeval oli ka artiklites, et maksi kinni telefoni, mis märjaks sai. miks maksis siis suvalise telefoni kinni, kui tema ikkagi ainult tantsis, süütult? saate ju aru, et see on jäle ja puha jama, mis ta suust välja ajab, et ennast päästa. kui nii rumal inimene olemas on, et seda tõe pähe võtab, siis tahaks kohe näha, sellel saab vist küll ükskõik mida valetada.
Eleanoora13. oktoober 2017, 01:26
Terased tähelepanekud! Ma ise käin ka homsel koosolekul välja versiooni,et tehti ikka suuremat pattu seal külmkapi taga. Ehk on isegi sohilapsi 8,5 kuu pärast oodata? Ühesõnaga,teema ei ole kaugeltki ammendatud!
no mis teha13. oktoober 2017, 09:52
kui oma naine puuhobene on
vello13. oktoober 2017, 01:01
ega peenhäälestamine siis mõni patt ole
13. oktoober 2017, 09:50
läks kogemata jäme häälestusele üle
0.40 ja et13. oktoober 2017, 00:53
Lammba.d olete , valige ikka Taavi.
13. oktoober 2017, 09:49
Vaatleja13. oktoober 2017, 00:46
Tahaks seda lambukest näha, kes lasi end alandlikult ahistada ja nüüd, mitu nädalat hiljem julgeb alles häält teha.
13. oktoober 2017, 09:49
proovi enda peal järgi
Mis värki13. oktoober 2017, 00:44
Kas Taavike andis lutti kellegile
võrdse kohtlemise sättumus13. oktoober 2017, 00:39
kindlasti hakkab rääkima,et tegelikult naised ei meeldigi ja juba see välistab mingi naise ahistamist.naine on vaid suicukate mis aitab tähelepanu kõrvale juhtida vähe nihkes sättumuselt.
Luisa ju andis 13. oktoober 2017, 00:37
kirikus vande,nii heas,kui halvas.austagem tema käitumist pigem, et keerab põse,kui teisele põsele laks antakse.
siil 13. oktoober 2017, 00:41
13. oktoober 2017, 09:48
:-)?13. oktoober 2017, 00:36
Imelik küsimus. Kas sa, kui oled pattu teinud, lähed ja räägid kohe oma kaasale ära???
13. oktoober 2017, 04:06
Ja eriti veel siis, kui kedagi ahistanud pole. Miks see neiuke kohe ära ei rääkinud?
13. oktoober 2017, 09:48
olevat liikumisega raskusi olnud
Lunni13. oktoober 2017, 00:35
Oli alles pillergaar. Valed ja pettused on riigisaladus.
to 00.3513. oktoober 2017, 09:47
sul õigus see ongi meie riigi ainuke tunnus
13. oktoober 2017, 00:34
Valetab, valetab. Mida rohken valetab, seda hullemaks läheb.
Eleanoora13. oktoober 2017, 00:33
Mul,kui vanal klatšimooril on sellistel päevadel pidupäev!Oleks rohkem Eestis sellist reality seebiooperit! Ootan põnevusega uusi detaile,näiteks et:Kui kõrgele seelik tõsteti? Mida konkreetselt katsuti? Preili pilte paluks kaa! Mul täna terve õhtu telefon punane,jagan külanaistele infot,hoian kõiki sündmustega kursis. Muide,see Luisa riietus oli kohutav,lisaks panin tähele et ta on paksuks läinud, teab kas selles põhjus? Ja ju tal endal ka keegi,et nii kergelt andestab.. Ühesõnaga,homme teeme rahvamajas naistega koosoleku,võtame teema kokku ja kujundame üldpildi asjast!
et13. oktoober 2017, 00:36
siis hale katse huumorit teha? ei olnud naljakas.
siil13. oktoober 2017, 00:38
Tõesti kurb nüüd 😭
Eleanoora13. oktoober 2017, 00:41
Naljakat ei ole siin absoluutselt midagi. Asi on tõsine. Viimati sai rahvamajas välkkoosolek kokku kutsutud "Evelini katusesuudluse" järgselt. Üle mitme aasta taas üks A kategooria sündmus siiski!
Eleanoora13. oktoober 2017, 01:12
Naljategemise asemel võiksid lisainfot jagada. Näiteks painavad mind küsimused:Milliste naiste seltsis on Taavit enne seda reisi nähtud? Milliste meeste seltsis on Luisat liikumas nähtud? Kus ja millal? Pusle kokkupanemiseks on hetkel veel infot liiga vähe. Esmalt tuleb kujundada mingi versioon, siis võib seda juba levitama hakata..
Muiumoore13. oktoober 2017, 07:12
Nii et keegi ei tohi kellegi SELTSIS liikuda? Ma küll liigun.
see on väga põnev13. oktoober 2017, 09:46
tahaks ka teada mis ta näpuga tegi ... siiani mõni oli kirjutanud juba
siil13. oktoober 2017, 00:39
siil13. oktoober 2017, 00:39
13. oktoober 2017, 04:09
Sa, okkakerake, võtad Eleanoora kommentaare muidugi tõsiselt.
to eleanoora13. oktoober 2017, 00:40
mage komm.piinlik võiks olla.tundub,et tegemist alkost ületarbinud üle keskea naisterahvaga.
Eleanoora13. oktoober 2017, 00:44
Olen pensionär (miinimumpension). Huvitav,mille eest ma seda alkot peaksin ostma??
:)13. oktoober 2017, 07:12
Ega pudel viina nii palju ka ei maksa
13. oktoober 2017, 08:13
Gunni13. oktoober 2017, 00:27
Oleme Eesti nähtavaks teinud kogu maailmale,totruste, ahistamiste,kuritegude ja mõrvamistega.
Riigiametnik valetab oma rahvale ja perele näkku,et ei punastagi. Malaisias peeti orgiat aaremiga.
Häbi on elada Eestis.
13. oktoober 2017, 04:10
Tahad ka Malaisiasse?
Raivo13. oktoober 2017, 07:36
See käib kõikjal,mitte ainult eestis.
ma ei julge enam ennast eestlaseks nimetada13. oktoober 2017, 09:43
nüüd kasutan edaspidi teiste rahvuste oma
Jaa teised rahvused13. oktoober 2017, 11:18
selline13. oktoober 2017, 00:23
vassimine käib. tooge nüüd ometigi kogu lugu välja, kõik detailid.algusest kinnimaksmiseni.
siil13. oktoober 2017, 00:22
Сук,a не захочет - кобель не вскочит , see siis Luisale
13. oktoober 2017, 09:41
vaheldus kogu aeg hea asi
siil13. oktoober 2017, 00:20
Oi taavi - taavi ,vanust juba peaks juba olema , et mitte nii loll.isti vahele jääda .
13. oktoober 2017, 09:40