Film

ARVUSTUS | „Blade Runner 2049“ annab eelkäijale igatpidi silmad ette (4)

LISA KOMMENTAAR

CROM17. oktoober 2017, 10:39
Esimese filmi vaieldamatuks kirsiks tordil oli Vangelise muusika. Ainuke pala teises filmis, mis natukenegi meenutas Vangelist, oli lõpuosas kõlav muusika. Enamus helist oli müra ja minus tekitas see küll ebameeldivus tunde. Samas film mulle meeldis ja aeg kulus kiiremini, kui oleks oodanud.
konsa13. oktoober 2017, 07:48
ARVUSTUS | „Blade Runner 2049“ annab eelkäijale igatpidi silmad ette
.-.-.-
eh, kas see päris nii on, ma nägin esimest osa kaheksakümnedate aastate keskpaiku, siis võttis see film karbi ikka lahti, sest keegi polnud enne seda midagi sellist pakkunud (vähemalt mina ei ole näinud), alates visuaalsest (osales vist kuulus arhitekt) poolest kui ka näitlejate askeldamistega.
ühesõnaga enne seda filmi oli asi lahja.
näiteks, viimane Total Recall (2012) on sellest esimesest blade runnerist korralikult inspiratsiooni saanud, ilmselt osa filme veel
mmm11. oktoober 2017, 12:01
Visuaalselt oli väga kena, aga kahjuks venis kogu film. Liiga palju oli venitatud stseene, mis ei andnud filmile midagi juurde.
bluff10. oktoober 2017, 13:09
Pigem vastupidi - see film on üldtunnustatud läbikukkumine, õl ajakirjanik arvatavasti pole esimest osa näinudki. Olekski ju ennekuulmatu, kui õhtuleht avaldaks tõest infot.