Viru hotell avas Eesti 100. juubelile pühendatud kabareehooajaFoto: Stina Kase
Inimesed
9. oktoober 2017, 11:38

Laval säravad Kalle Sepp, Bert Pringi, Nele-Liis Vaiksoo jpt. 

GALERII | Viru hotell avas Eesti 100. juubelile pühendatud kabareehooaja (4)

Särav kabareehooaeg avati pidulikult Viru hotelli restoranis Merineitsi revüülavastusega „Forever Young“. Eesti 100. juubelile pühendatud etendused toimuvad igal nädalalõpul kuni 2018. aasta kevadeni. Laval astuvad üles Eesti Tantsuagentuuri tantsijad ning lauljad Nele-Liis Vaiksoo või Kristiina Renser, Irina Haak ning Kalle Sepp või Bert Pringi.

Viru hotelli kabaree on täna ainus Eestis statsionaarselt tegutsev kabaree. Tantsulist programmi täiendab glamuurne kolmekäiguline õhtusöök. Õhtu külalisi teenindavad köögis 6 kokka ning 20 ettekandjat saalis, laval astub ülesse 13 artisti, sh. laulusolistid Nele-Liis Vaiksoo või Kristiina Renser, Irina Haak ning Kalle Sepp või Bert Pringi. Vaatemängulise show & dinner etenduse eestvadajateks on Merineitsi restorani juht ja peakokk Margus Tammpere ja Eesti Tantsuagentuuri stsenarist-lavastaja Kristjan Kurm.

Viru varieteest on vaimustuses ka teleprodutsent Teet Margna, kes jagab elamust oma Facebooki lehel

Teet: Legendaarne Viru varietee/kabaree on minu arvates läbi aegade parimal tasemel! Soovitan lavastust "Forever Young" kõigile 30+ sõpruskondadele, kes soovivad koos õhtust süüa ja tipptasemel meelelahutust nautida!

Kalle Sepp & Co. teeb ühe etendusega terve telehooaja jagu Näosaate numbreid - üks ägedam kui teine! "Pankrot" oli lihtsalt mega!!! Lootsin laval näha ka Nele-Liís'i, aga minu jaoks uus avastus, Kristiina Renser, oli fantastiliselt hea ja ma ei tundnud mingit kaotusvalu. Lavastus, toit ja teenindus: 5+

Vaata pilte!