Anne VeskiFoto: ERLEND ŠTAUB
Inimesed
9. oktoober 2017, 11:18

Kuula Vikerraadiole antud intervjuud!

Šokeeriv: Anne Veski tunnistab, et kannatas Jaak Veskiga abielus olles perevägivalla all (128)

Anne Veski meenutas abielu oma tütre isa Jaak Veskiga ning tunnistas, et tähelend Nõukogude Liidus tekitas mehes palju probleeme.

Jaak Veski oli lauljatari sõnul kunstiinimene, kellega jagati ühiseid arusaamu, edastab ERRi uudisportaal. Aga nagu kunstiinimestel tihti, oli ka Jaagul probleeme alkoholiga. 

„Piiri ta ei osanud pidada ja kätele andis ka valu jah,“ sõnas Veski, lisades, et selle väljendi all peab ta silmas, et Jaak tegi talle füüsiliselt oma mõtteid selgeks.

„On mõned meesterahvad, et kui nad ei saa naisterahvast jagu, siis nad tulevad kätega seletama. Ja pärast öeldakse, et sa ise oled süüdi, sa ise oled viinud mind nii kaugele. Pärast ma olen selliseid variante raamatutest lugenud nii palju, kõik miskipärast räägivad ühte sama juttu, ju see on vist meeste natuuris kinni. Või olin ma siis nii kange pähkel, mul olid ikka mingid teised plaanid. Kuigi Jaak oli see, kes mind Vitamiini pakkus, see oli ka sellepärast, et ma rohkem Venemaal ei käiks. Aga lõppkokkuvõttes, kui inimene tahab kiiremini ja kaugemale, keegi tahab sulle pommi jala külge panna, siis ei tule sellest midagi välja,“ rääkis Veski.

Laulja läks Jaagust lahku siis, kui nende tütar Kerli oli kolmeaastane. Veski sõnul ei olnud Jaak halb isa, isegi pärast seda kui nad lahku läksid.

„Nii palju kui ta tahtis isa olla, ta seda oli, see oli väga normaalne,“ selgitas Anne.