Igor Mang Kolmanda Silma festivalil.Foto: Robin Roots
Inimesed
8. oktoober 2017, 19:10

GALERII | Tuhatkond inimest otsis Tondirabas oma kolmandat silma (15)

Laupäeval Tondiraba jäähallis peetud Kolmanda Silma festival tõi kohale kümneid ja kümneid selgeltnägijad, sensitiive ja lihtsalt alternatiivse maailmatunnetusega esinejad, kes laval või oma töötubades toimetasid, ning ligikaudu tuhat katsealust, kes võisid kogeda hüpnoosi, kuulda, mida toob neile tulevik, või saada osa tähetark Igor Mangi, šamaan Anu Pahka või selgeltnägija Nastja võlusõnadest.

Eriline tung oli näiteks kristallpealuude meditatsioonile või siis kristallkausside tervendusseansile. Hoopis hull oli lugu personaalnõustamisega: kui sa kohe festivali avaminutitel ennast näiteks Nastja vastuvõtule, astroloogilisele nõustamisele või Taro kaartide ennustamisele kirja ei pannud, olid lootusetult hiljaks jäänud. Neil õnneseentel, kellel õnnestus ühe või teise sensitiiviga isiklikult kohtuda, oli kahtlemata suurem tõenäosus oma kolmas silm üles leida.

Igor Mang Kolmanda Silma festivalil. Foto: Robin Roots

Peaale kodumaiste esinejate olid kohale sõitnud nõiad Venemaalt ja Hollandist. Kuidas katlad podisesid, millised loitsusõnad õhus lendlesid ja kas hüpnoosilaksust õnnistatud silmadega maagiahuvilised Tondirabas (kas oleks saanud leida üritusele veel sobivama nimega toimumiskoha?) õhtu lõpuks ka oma kolmanda silma üles leidsid, saab Õhtulehest juba peatselt lugeda.

Šamaan Anu Pahka (vasakul) Kolmanda Silma festivalil. Foto: Robin Roots