Katrin Karisma riigikogusFoto: TAIRO LUTTER
Inimesed
8. oktoober 2017, 11:30

Endine poliitik Katrin Karisma: ma enam ei julge vastutada terve Eesti eest (42)

"Mina ei taha enam poliitikasse minna," rääkis endine poliitik ja näitleja Katrin Karisma nädal enne järgmisi valimisi ETV saates "Hommik Anuga". "Minu jaoks on see hirmus suur vastutus. Ma enam ei julge vastutada terve Eesti eest, ja enam ei taha."

"Ma tunnistan, et ma ei saanud hakkama," ütles Karisma oma poliitikukarjääri kohta ning lisas, et pole pettunud. "Ma usun, et minu asemel on seal paremad inimesed."

"Minu jaoks oli tähtis, et linnateater saaks korralikult valmis ehitatud. Ma mõtlesin, et ma lähen, olen ja võitlen... aga ei saanud. Kuidagi nagu kaotasin ennast ära," meenutas näitlejanna.

"Mäletan seda, et kui riigikogusse läksin, siis Igor Gräzin ütles: "Tere tulemast põlatud poliitikute hulka," ütleb Karisma naerdes.

Karisma sõnul on poliitikas läbilöömiseks vaja hoomata kogu süsteeme, poliitilisi peensusi ja keerdkäike. Seda ka ausa poliitika puhul. 

"Inimesed peavad olema targad, väga suure hingeharidusega ja riigimeheliku mõtlemisega," loetleb Karisma omadusi, mis peaks ühel tõelisel poliitikul olema. 

Millise elamuse sai Karisma Inglismaalt ja mida rääkis edasiste plaanide kohta, vaata videost!