Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
8. oktoober 2017, 10:01

Politsei pidas räppar Nelly vägistamiskahtluse tõttu kinni (4)

Laupäeva varahommik algas räppar Nellyle šokiga. Politsei pani mehe käed raudu ning viis ta pokri. Meest süüdistati vägistamises.

Üks naine oli helistanud politseisse, et räppar Nelly vägistas teda oma tuuribussis. Mees oli vahetult enne seda Auburni lähedal kontserti andnud, vahendab TMZ.

Politsei reageeris kiiresti ning pidas Nelly kohaliku aja järgi kell 4.37 kinni. Räppari advokaadi sõnul eitab ta süüdistusi. Kuna need ka kinnitust ei leidnud, lasti muusik esialgu vabadusse, vahendab USA Today

"Nelly on välja mõeldud süüdistuse ohver. Meie uurimise esialgsetel tulemustel ei ole see väide usaldusäärne ning seda põhjustab ahnus ja pahatahtlikkus. Olen kindel, et kui seda petlikku süüdistust põhjalikult uuritakse, ei esitata mingit süüdistust," sõnas räppari advokaat Scott Rosenblum.

Siiski otsustas Nelly oma laupäeva õhtuse kontserdi Ridgefieldis ära jätta. Mees otsib fännidelt poolehoidu ka Twitteris, kus ütleb: "/.../ te teate kõik, et ma ei teinud seda rumalat si**a!" Samuti palus ta viisakamas vormis vabandust selle häbi eest, mida ta oma lähedastele põhjustanud on.

Nelly peaks 26. oktoobril andma Eestis eksklusiivkontserdi. Eriliseks teeb ürituse see, et staar valis uue tuuri toimumiskohtadeks klubid, kus publik oleks artistile võimalikult lähedal. Seega saavad klubisse sisse vaid tuhat inimest. Kas Nelly pääseb selleks ajaks vabadusse ning jõuab ka Eestisse, pole veel teada.

Nelly on võitnud kolm Grammyt ja saanud 12 korral nomineeritud. Muusiku tuntumad palad on "Hot in Herre" ja "Dilemma".