Foto: TV3
Tele
5. oktoober 2017, 21:56

„Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ pidid nõiahakatised rinda pistma Ilona Kaldre kurja pilguga ja leidma autost inimese (13)

Täna alustas "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uus müstiline hooaeg.  Proovima oli tulnud 60 eriliste võimetega inimest, kellest saatesse pääses vaid 12. Tuleproovi katseid oli kokku kolm.

Esimeses katses pidid selgeltnägijad ära arvama, mis on musta sirmi taga - elav või elutu olend, mis kujuga, värviga? Võistlejatele anti vihjeks ka kinnises ümbrikus olev foto, millel on pilt sellest, mis või kes on sirmi taga. Katse lõpuks selgus, et musta riide taga peitusid Eesti rahvariietes mustanahalised mees ja naine.

Foto: TV3

Kui paljudel võistlejatel oli probleeme sirmi taga asuvate inimeste ära arvamisega, andsid katses üpriski täpse vastuse Helve, kes nägi, et sirmi taga jookseb justkui võõras tekst ja ta nägi seal musta värvi. 

Ka "Prooviabielu" Helen pakkus, et kardina taga on "kaks pruuni asja". 

Teises katses hakati saatesse pürgivaid nõidu eriti peenelt testima, mida pole eelnevates hooaegades varem tehtud. Võistlejaid ootas ees üks Eesti kuulsama selgeltnägija Ilona Kaldrega kohtumine. Ilona ülesanne oli selles katses hinnata kandidaadi sobivust. Ilona lähtus oma sisetundest, sest selles voorus polnud õigeid ega valesid vastuseid. Ilona hindas ainult seda, kuidas võistleja Ilona ootamatult esitatud ülesandele reageerib. Kui lihtne on näiteks vaadata Ilona Kaldrele otse silmadesse pikka aega?

Üks noormees hakkas Kaldre silmadesse vaadates hüsteeriliselt naerma, nõid Alisa aga nutma. Kaldre sõnul on silmad inimese hinge peegel. Siiski tundub ebaaus, et saates antakse nii palju võimu ühele inimesele, kes peab otsustama, kes pääseb saatesse, kes mitte.

Heleni sõnul oli Kaldre silmadesse vaadates tunda, kuidas tugev selgeltnägija teda oma energiaga üle keha mõjutas. Kaldre Helenist väga vaimustuses ei olnud, öeldes vaid mokaotsast, et suhteseriaali staaril on potentsiaali.

Kolmandas katses pidid osalejad üles leidma 14 auto seast üles ühe, kuhu on peidetud inimene. Samuti pidid osalejad olema suutelised rääkima ka kõigi autode ja nende omanike kohta.

Autosse oli peidetud ära kevadel tuhandete Eesti televaatajate südamed võitnud Jana Gnezdova, kes viis võidu koju saates "Naabrist parem". Abiks oli selgeltnägijatel pilt Janast ja tütrest Miast, esimene kombekas, millega pisike Mia haiglast koju tuli ning loomulikult ka lemmikkaisukaru, millega Mia magab. Mia ja Jana side on nii tugev, et nende asjade alusel peaksid selgeltnägijad leidma küll Jana kergesti üles.  

Foto: TV3

Seekord olid selgeltnägijatel kaasas taas väga huvitavad abivahendid, kel makaagi pea, kel üllatusmunast saadud rotikujuke - kusjuures algselt naeruväärsena tundunud abivahendit kasutanud Remi leidiski enesekindlalt Jana õigest autost üles! 

Foto: TV3

Driftikunn Helen tundis ära auto, mis on kõvasti gaasi saanud, aga autot, kuhu Jana peidetud oli, ta üles ei leidnud. Üks naine publikust arvas, et kui autosse oleks ära peidetud Kalvi-Kalle, oleks Helen ta üles leidnud. Ehk tõesti!

Kolme katse tulemusena valisid saatetegijad välja 12 osalejat. Esialgse 10 osaleja asemel otsustati, et edasipääsu võimalust väärib rohkem osalejaid. Edasi said Toomas, Anete, Liina, Mari-Liis, Helen, Remi, Alisa, Ervin, Helve, Martin, Kalle, Washtara.

Kui soovid ka ise ekstrasensitiivide väge tunda ja oleksid nõus neil enda lahendamata lugu uurida või vaevavale küsimusele vastust saada, kirjuta sellest: [email protected].

Kuidas meeldis saate esimene osa sulle ja kas jääd saadet ka edaspidi vaatama? Kes on sinu lemmiknõid? Jäta oma tähelepanekud kommentaaridesse!