Tele

Täna „Kolmeraudses“: kas Kataloonias toimub pronksiöö või laulev revolutsioon? (8)

LISA KOMMENTAAR

Tiit6. oktoober 2017, 05:50
Mis pronksöö? Seal inimesed ei peksnud aknaid sisse ei röövinud kaupluseid. Ainukesed, kes aknaid sisse peksid olid politseinikud. Rahvas tahtis lihtsalt valima minna.
Miks 6. oktoober 2017, 00:18
see vestlus poole sõna pealt katki läks? Kas saatejuht ei saaks lasta natuke teistel ka rääkida ja ise mitte nii "rapsida"? Muidu päris huvitav saade, kuid lihtsalt ei jõua kõike jälgida (minu kuulmine küll praegu veel korras). Või on see saade mingisuguste uute ansamblite tutvustamine? Kui see viimane küsimus osutub õigeks, siis vabandan.
Vaja6. oktoober 2017, 07:13
oli ju kajastada Brüsseli ja Ratta seisukohta, et ÜRO põhikiri rahvuste enesemääramise kohta eestis ei kehti.
Sebija6. oktoober 2017, 00:08
Väga naljakas on iga meie poliitiku lausealustus, et Hispaania puhul on tegemist "demokraatliku riigiga". Kuidas saab olla üks riik demokraatlik kui igasugune dialoog välistatakse jõustruktuuride poolt juba eos? Ainult üks Saksa Demokraatlik Vabariik tuleb ainult meelde. Seal ei tehtud ka teisitimõtlejatele palju halba, ainult paar grammi lisametalli said preemiaks kui valele poole tara hakkasid ronima. Aga riik oli sama demokraatlik.
Klikk6. oktoober 2017, 07:12
ei tea ju tegelikkusest tuhkagi. Näiteks Ligi ei tea sedagi, et Catalunya on iseseisev olnud üle 700 aasta, alles siis hispaanlased ta vallutasid ja orjastasid. Ning 1705.a sõlmiti Suurbritanniaga leping, et need tulevad appi isesesvust taastama, kuid britid petsid ja sahkerdasid üle catalàde pea hoopis Hispaaniaga.
????6. oktoober 2017, 00:04
kas Suur Kim enam ei vehigi tuumapommiga ja P. Koreas ei rikutagi enam inimõigusi. demokraatlikus euroopas on oma meelsuse avaldamise vabadus ja palju muid vabadusi ja üldse kõik on väga
demokraatlik
eestlane5. oktoober 2017, 22:58
Nõukogude Liidu Kommunistliku Partei liikme Herbert Ligi pojal on omapärased väärtushinnangud
Loom5. oktoober 2017, 21:41
Pronksiööga ei saa seda kuidagi võrrelda. Need on vägaväga erinevad teemad.