Sander ja LIisaFoto: Instagram
Eesti uudised
3. oktoober 2017, 09:03

Täiendatud!

Prooviabielu-Liisa uus mees on sadistlik loomapiinaja, naise- ja lapsepeksja (128)

Pole enam saladus, et „Prooviabielu“ saatest tuntud Liisa on endale uue armuhuvi leidnud. Küll aga tuleb õõvastava üllatusena see, milline inimene Sander Pärtel on.

Hiljuti rõõmustas juba skandaalseks saanud naine, et on enda kõrvale kellegi püsiva leidnud. Koos poseeritakse sotsiaalmeedias ka nunnudel piltidel. Ometi ei ole malbelt naeratav noormees sugugi see, kellena end näidata püüab. Tegu on hoopis tõelise sadistiga, kes oma tujusid süütute loomade peal välja elab.

Loomakaitsjate kodulehelt saad näha nii jubedat paturegistrit, et igal normaalsel inimesel võtab ihukarvad püsti:

  • Viskas korteri aknast välja paarikuise kassipoja.
  • Peksis korteris pere isast kassi rusikatega kehasse. Loomake nimega Ossu ei suutnud mitu päeva liikuda ega süüa.
  • Peksis korteri vannitoas põhjuseta surnuks perenaise emase kassi Bella.
  • Lõi isasele kassile Ossule korduvalt rusikaga vastu pead.

Kohus tunnistas Pärteli süüdi. Küll aga pole loomade kallal vägivallatsemine ainus mehe hingel olev patt. Avalikest kohtudokumentidest selgub, et mees on käitunud jõhkralt ka oma ekselukaaslase ja lapsega. Mees ei halastanud naisele ka ajal, mil ta oli lapseootel.

2013. aastast kuni 2014. aastani ähvardas mees tervisekahjustuste tekitamise ja tapmisega oma toonast elukaaslast ja last, lubades neile niimoodi peksa anda, et nad satuvad haiglasse. Olles kogenud Sanderi Pärteli poolset füüsilist vägivalda, oli kannatanutel alust karta ähvarduste täideviimist.

2015. aastal ähvardas mees autosõidu ajal rihma anda, lapse autost välja visata ning nii last kui lapse ema ära tappa. Sõidu ajal rebis ta auto vastassuunavööndisse, kus liikus neile vastu veoauto. Ka sel juhul oli ohvritel alust karta ähvarduste täideviimist.

Pärteli liitkaristuseks jäi vangistus 1 aasta ja 9 kuud, kuid kohus ei pööranud tingimisi mõistetud karistust täitmisele, kui süüdimõistetu ei pane talle kohtu poolt määratud 2 aastase katseaja jooksul toime uut kuritegu ning täidab talle sätestatud käitumiskontrolli ajaks pandud kontrollnõudeid ja kohustusi.

Õhtulehel pole õnnestunud Liisat telefonitsi tabada. Täna hommikul on naine kommenteerinud portaalile Elu24, et tema oma elukaaslase pahategudesse ei usu.