Tele

TV3 VIDEO | ASTROLOOGI ÄREV ENNUSTUS OKTOOBRIKUUKS: Savisaart soosib valimistel edu, EKRE positsioon paraneb, minnakse üle uuele poliitikale (30)

LISA KOMMENTAAR

v5. oktoober 2017, 00:09
Meeletu huvi on tekkinud astroloogia ja numeroloogia vastu. Tahe teada milleks olen siia ilma sündinud ja kelleks peaksin soovitavalt saama . Aru olen saanud, et selleks peab olema võimas mõttevõime, sünkroonselt tõõtama ajupoolkerad jne. Pakun omapoolseks täpsusklassiks 55% Uut algust oleks vaja, mis selle parteide jama lõpetaks . Lihtsam oleks panna loomade nimed Nii saaks ka lihtinimene aru kellega tegu. Ja nagunii loodame paremar ,aga kui annate oma hääle kellegile, teisele olete loobunud oma minast ,hiljem ei kuula teie tahet keegi .Aga äraantud hääl. seda te teete ju lootuses muuta tulevikku..((pealesunnitud vabatahtlik loobumisviis). Äkki ka seda peks muutma, et oleks kooskõlas universumi sedustega.? Aga tuleviku eest otsustab see väljavalituid seltskond ja kõik läheb samaviisi. Sest teie ei osale ju otseses protsessis, teie andsite oma vabatahtlikult oma hääle ära ja teil tuleb leppida paratamatusega ,järgmie kord olen kindlasti targem ja valin kindlasti õige mehe. Edu arengu ja tõe otsimise teel . Sihikindlus viib edule, kui hakkate endaga ise tõõle. Siis tulevad ka paremad valijamehed, kes teie häält kaugel kõrbes kuulevad ja viivad teid natuke kõrgemale arengutasemele. Nagu kooli ju-mäletad? Valimised sellel ürgsel tasandil-tähetargad küsige uusi lahendusi, Palun!
tibu4. oktoober 2017, 09:20
huvitav, miks see savisaar ikka veel vabaduses on?
Mõtle enne,kui rataslasi siunama hakkad,mõtle,3. oktoober 2017, 18:49
kui rahulikku rada läheb edasi majandus ja üldse,rühm on koos tarkadest
inimestest.Kiita ja valida SUPERSULISID oleks aga suur viga,mis hiljem
koledasti vanduma paneb,kuid siis on juba hilja.
Kolm on kohtu seadus 3. oktoober 2017, 17:41
Pole enam palju kannatada, kõigest kaks nädalat. Siis on kõigile puust ja punaseks selgeks tehtud. Ei ole siiani meie ennustajate, nii riiklike kui omal käel tegutsejate arvamused üheski asjas täide läinud. Ennustajad esitavad selle isiku soovunelmad, kes ennustuse tellib. Nendel valimistel on tegijad kolm erakonda. Teised ei ületa valimiskünnist. Ja seda üle kogu riigi.
MÕTE3. oktoober 2017, 11:05
EKRE edukusest pole kasu, sest Keskerakonnaga koostööd välistavad
on kasu3. oktoober 2017, 13:46
kui löövad käed reformiga , kesikud veavad põhja
mismõttes ärevad3. oktoober 2017, 09:16
et siis3. oktoober 2017, 01:19
Õnnetust eesti rahvale. Tegelikult, mis pistmist on Savisaarel eesti rahvaga? Õnne vene valijatele. Nendele, kes Eestit ei salli.
Eesti rahvas jääbki selliseks õnnetuteks 3. oktoober 2017, 06:22
Kes lasevad poliitnomenklatuuril endale pähe istuda, eriti kohalikel alimistel.
idatuuled puhuvad2. oktoober 2017, 19:07
see Villu ennustas ju tihti enne valimisi, et savisaar ja keskerakond ja ekre saavad koos võimule.
Ka ennustas ta ju enne presidendivalimisi, et Mart Helme valitakse kindlalt Eesti presidendiks.
No, teate, naerma ka enam ei aja sellised soolapuhujad..
Aga arvata võib, et selle nn astroloogi peas ja rahakotis puhuvad hoopis idatuuled.
Miks ta muidu Kremli soosikutele, sellele mõjuagendile ja vasak- ning paremäärmuslastele selliseid ilusaid ennustusi siin rahvale serveerib
jah2. oktoober 2017, 19:21
keskerakond sai küll võimule, mitte aga rahva poolt valituna, vaid
alatuse ja pettusega,
reeturitest sotside ja IRLi abiga.
Ekre jääb aga, nagu ikka, igaveseks valitsuse ukse taha kiunuma.
Selliseid kui helmed ja ekre, ei soovi mitte ükski erakond mitte iialgi koalitsiooni teha.
jajah3. oktoober 2017, 01:14
Need reeturid olid sama alatud kui Hitler – kui teada said, et refid käivad kesikutel kosjas, tegid ise ära. Ennetavalt. Hitler ka tegi ära kui sai aru, et Venemaa valmistub ründama. Ennetavalt. Mitu korda on Ref just selliselt käitunud enne, kui lõpuks enda relvast tagasi sai?
ahjaa3. oktoober 2017, 01:15
EKREga paari heita on oravad soovinud. EKRE väidab, et ei soovi oravaid. Vaevalt keegi oma sõnu mäletab, kui äkki tõesti peaks pääs Olümposele terendama hakkama.
oleks hea ja perspektiivikas3. oktoober 2017, 13:48
liituda EKRE-l oravatega , saaks kesikutest lahti
meelis2. oktoober 2017, 18:29
lugeja2. oktoober 2017, 18:02
Kas ulmekad? Savisaar põrub!!
valime ainult EKRE-t2. oktoober 2017, 16:29
see eesti püsima jäämise alustala
mõistusega Eesti rahvas 2. oktoober 2017, 18:21
valib ainult REFORMI ERAKONDA,
teised kõik saadetakse allavett hulpima.
mnjah3. oktoober 2017, 01:18
Umbes nagu et valime vihma asemel happevihma. Kui kaua läks aega enne kui rahvas enamuses hakkas kesikuid läbi nägema. EKREt on ikka vist olnud lihtsam läbi hammustada. Need ajavad vahel täitsa mõistlikku juttu, aga siis kindlasti viisil, mis Eestit maksimaalselt kahjustaks. Ilmselt Kreml just ei keela.
3. oktoober 2017, 13:50
ei kesikutele kõikjal
3. oktoober 2017, 07:24
Kui keskid kisuvad majanduse hooga alla,kuidas saab ekre pere majandust tösta,uskumatu rumal mötlemine.Ka lubas noor Helmeke kohe kultuuritegelasi lahti laskma.Kui pole enam kultuuri,mida me siis ootame.Ma ei julge möeldagi,mis meie majandusega veel juhtuma hakkab,kui majadega hangeldaja tahab riiki juhtida?
4. oktoober 2017, 07:37
maiandusega on kõik praegu hästi,mis te vingute,reformikad olid kaua võimul,miks nad siis tugevat Eestit ei teinud ja EKRE on hoopis mööda erakond
xx4. oktoober 2017, 09:22
kas meiel pole neid "kultuuritegelasi" ehk juba liiga palju saanud? kõik ei mahugi marjamaale....osa peab jääma/minema ka karjamaale...
heh2. oktoober 2017, 16:27
paneb see astroloog ikka puusse. Savisaar ei tee mingit tulemust ja Ratas ei kandideeri üldse. Mulle meeldiks kui need selgeltnägija ja astroloogid ei topiks oma nina poliitikasse. Kui juba võeti ette savisaar, siis oleks seda pidanud tegema kõigi erakondade ja valimisliitude juhtidega. Selline ühe inimese lõikes asjade ennustamine ei ole midagi muud kui propaganda. Puhas propaganda ja valijate mõjutamine. Mine istu lasnamäe servale ja räägi seda venkudele, äkki nemad usuvad, aga kahtlustan et pole nende hulgaski enam savisaare kummardajaid ja tema valede uskujaid enam kuigivõrd alles. See on reaalsus ja astoroogia ei aita seda inimest ka kuidagi paremale järjele. Nii on.
eks2. oktoober 2017, 16:47
Rolf2. oktoober 2017, 18:10
Igasugu soolapuhujatel-silmamoondajatel (nt Mangil) on mingi eriline nõrkus Savisaare vastu ja nad serveerivad oma soovmõtlemist kergeusklikele. Savisaar tuleb iga aasta kohe-kohe võimule aga seda ei juhtu ega juhtu. Nüüd kui Savisaar on praktiliselt poliitiline laip valmis, on seda ette ennustada kuidagi eriti meeleheitlik.
sm. M3. oktoober 2017, 20:35
Mangi iga-aastase ennustuse kohaselt tuleb sm. Savisaar isiklikult kohe-kohe võimule ja võtab kaasa ka autobaasi direktor sm. Vähi isiklikult ja nende kahe võimsa mehe harmooniliselt targal juhtimisel tuleb suur õnn kohe hoobilt eesti rahva õue peale...
õnne Savisaarele2. oktoober 2017, 16:24
uue ja mõistlikuma erakonna loomisel ja kesikute kõrvaldamisel
2. oktoober 2017, 18:13
kas suudab kesikud põrmustada
mis õnne?2. oktoober 2017, 18:24
Laibale, ka poliitilisele laibale ei soovita õnne, vaid soovitakse ikka
- puhka rahus!