Foto: Martin Ahven
Galeriid
30. september 2017, 20:55

GALERII | DJ Bobo tähistas Saku Suurhalli laval 25. aasta lavajuubelit (7)

Sel aastal oma 25. aastat laval tähistav artist DJ Bobo andis Tallinnas Saku Suurhalli laval efektse ja fantaasiarohke kontserti juubelituuri “Mystorial” raames.

Daamid ja härrad!” pöördub DJ Bobo ülima viisakusega publiku poole. „Harjutasin tänase kontserdi jaoks eesti keelt,” räägib Saku Suurhallis 25. lavajuubeli kontserti andev klubimuusika superstaar. „Tere! Täna tähistame DJ Bobo 25ndat sünnipäeva. Tõstke käsi, kes on varem minu kontserdil käinud,” veerib ta paberilehelt eesti keelt lugeda. Kätemeri. „Vau!? Päriselt?!” on muusik üllatunud. „Paneme siis peo püsti!”

Saku Suurhalli lava suurele ekraanile ilmub hammasrataste ragina taustal hiiglaslik ajamasinat kujutav kellavärk. Selle kuldset karva kettad näitavad aastaarvu, mis ajas tagasi tiksub. Pinget kruvides kerib kell ennast tagasi, ning aastate möödudes jääb see seisma arvul 1887. Ekraanile tekib Eiffeli torn. „Tere tulemast Pariisi, aastasse 1887!” hõikab DJ Bobo ja alustab esimese looga „Mystorial”, mille järgi sai nime ka muusiku juubelituur.

DJ Bobo alias Rene Baumann on müünud üle 15 miljoni albumi, olnud mitmeid kordi muusikaedetabelite tipus ja teeninud kümneid muusikaauhindu üle maailma. DJ Bobo populaarseimateks lauludeks on “Everybody”, “Freedom” ja “Keep on Dancing”. Viimastel aastatel on muusik toonud lavale visuaalselt efektsed ja saladuslikud kontserdietendused, mille vastukaja on fännide ja kriitikute poolt ülimalt positiivne.

Kontserdituur “Mystorial” tõi Saku Suurhalli lavale kümned tantsu- ja laulunumbrid efektsetes kostüümides esinejatega, keda toetas videolahendus ja pürotehnikashow. DJ Bobo ise oli septembris Tallinna jõudva etteaste üle väga elevil. “Selle juubelituuriga tahtsime me inimestele väga palju anda. “Mystoriali” külalised said osa hämmastavast ja põnevast ajarännakust, mis jääb nende mälestustesse pikaks ajaks,” sõnas artist.