Anu Saagim Playboy kaanelFoto: Teet Malsroos
Tele
29. september 2017, 13:20

TV3 VIDEO | Üllatuspomm! Vaata, milles maksti Anu Saagimile Playboy kaanel paljaks võtmise eest (22)

2010. aasta jõulukuu kaanestaar Anu Saagim käis TV3 „Seitsmeste“ stuudios meenutamas erilist fotosessiooni. Avameelses intervjuus rääkis Anu nii sellest, kuidas ta kaanestaariks sai, kui ka pildistamise kaameratagusest melust.

Anu tunnistab, et esimese hooga ta kohe pakkumisele jah-sõna ei andnud. „Aga kuna mu sõbranna oli enne seda just Playboy kaanel figureerinud, siis olin nõus,“ räägib ta, lisades, et tihti just küpsemas eas naisi piltidele alasti poseerima ei kutsuta.

„Ma oleks kahetsenud, kui ma ei oleks läinud,“ on Anu ka tagantjärele eksklusiivse pildiseeria üle uhke. „Kui ma näitan seda kaant oma tuttavatele väljamaal, siis nad lihtsalt saavad kreepsu,“ räägib Anu positiivse tagasiside kohta.

„Soomlased olid muidugi täiesti keerdus. Nad ütlesid, et pole võimalik, et inimene võtab selles eas end paljaks. Kuigi ma võtan igal õhtul end paljaks,“ ütleb ta naerdes.

Anu soov oli teha väga maitsekas kaas ning selleks anti talle toona ka vabad käed – võimalus valida stilistika, meikar ning fotograaf.

„Ma sain kümme kasti šampanjat,“ meenutab Anu meeleolukat võttepäeva.

Kelle pildi tõmbas Anu rindade vahelt välja ning mis oli kaanestaariks olemise tasu? Vaata intervjuud videost!